ספטמבר 2015 - 9 ימים בניו יורק
-
שלום לכולם ,
זוג בני 30 ( אחרי חתונה ) , נחיתה ב jfk ב 21/9 בשעות הצהריים - חזרה לישראל מאותו השדה ב 30/9 ( לפנות בוקר ) . סה"כ 8 לילות - 9 ימים .
אשמח לקבל טיפים לגבי שני נושאים :
1 ) מלון במנהטן - משום מה המלונות יקרים מאוד בתקופה הזו ( מנסים למצוא מלון בסביבות ה 200 דולר ללילה ) .
2 ) האם אנו צריכים את כל הלילות בניו יורק או שקיימת אפשרות לשלב ולראות גם את הניאגרה / וושינגטון / יעד נוסף מלבד ניו יורק ?
תודה רבה

-
ספטמבר 2015 - 9 ימים בניו יורקמזל טוב!
קשה מאד למצוא מלון סביר במנהטן ב200$ וזה בלשון המעטה.
אפשר לנצל את כל התקופה לנ.י. ואפשר לשלב גם כמה ימים בוושינגטון.
לא ברור האם והיכן כבר הייתם ולכן קשה לתת תשובה סופית.
לא הייתי מרחיק עד ניאגרה.
-
ספטמבר 2015 - 9 ימים בניו יורקלא יודע אם התעדכנת אבל אתם נופלים בדיוק על ועידת האו"ם השנתית שמקפיצה את המחירים בעיר.
8 ימים זה אחלה לדעתי לטייל בעיר בכייף ואפשר כמובן לשלב יום אחד נסיעה לג'רזי גארדנס לקניות.
לא הייתי עולה עד לניאגרה בפרק זמן שיש לכם.
עופר
-
ספטמבר 2015 - 9 ימים בניו יורקאם לא תמצאו מלון במנהטן ממליץ על סופר 8 בניו גרזי, עולה בסביבות 100 דולר ללילה(גם בתאריכים שלכם,בדקתי), רבע שעה בשאטל שעולה כ 2-3$ ואתם בטיים סקוור
-
ספטמבר 2015 - 9 ימים בניו יורקאני אתייחס לשאלה השניה.
למעשה, יש לכם 8 ימים ולא 9. את היום הראשון קשה לספור בתור יום טיול. לפני כמה זמן היה כאן דיון לגבי זוג כמוכם שמגיע לניו יורק ל9-10 ימים. אם תקראו את השירשור - הדעות היו חלוקות. יש כאלה שטענו שאפשר להיות בניו יורק גם שבועיים ויש המון מה לראות, ויש כאלה שאמרו שכדאי לגוון.
אני באופן אישי חושב שכדאי לגוון. זה ממש נכון שיש בניו יורק מספיק מה לעשות לשבועיים. אבל בהחלט אפשר ב4-5 ימים (אתם זוג צעיר ללא ילדים, לא לשכוח) לראות את האטרקציות המרכזיות, והכי חשוב - להשאיר משהו לפעם הבאה, שתבוא בקרוב. זה ישאיר לכם נניח 3 ימים (וגם 3 לילות) שבהם אפשר לגוון קצת. המלצה שלי - לצאת ל3 ימים בוושינגטון. ושוב - זה לא בגלל שאין מה לעשות, אלא רק מתוך הנחה שניו יורק זה יעד שתחזרו אליו בעתיד.
יעד אפשרי אחר זו בוסטון, או טיול רכוב באיזור ניו יורק. לניאגרה יהיה קשה להגיע בזמן הזה.
-
ספטמבר 2015 - 9 ימים בניו יורקהיי ,
ראשית , תודה על התשובה .
אשמח לדעת באילו שעות השאטל פעיל . במידה ואני מטייל במנהטן בשעות הלילה , האם עדיין ניתן לחזור ללא בעיה למלון שבג'רזי ?