עזרה בתכנון טרקים בפרו
-
היי
נוסעים לפרו בעוד כשבועיים, למשך שלושה שבועות
מתעניינים בתרבות, אנשים ונופים - בונים על טרקים....
מתחילים בעיר קוסקו - אין מקום לאינקה טרייל והציעו לנו חלופה של סלקנטאי
בהמשך הטיול נגיע לשבוע - שמונה ימים ב-הוארז (סנטרה קרוז, 69 וכו)
הבנו שאם נעשה את טרק בקוסקו, הדבר אומר יותר ימים באזור ואז, כנראה, לא נגיע לאריקפה - קניון קולקה...
השאלה מה הייתן ממליצים - לבחור טרק באזור קוסקו גם אם הדבר אומר שלא נגיע לקניון קולקה או להנות מהעיר ליסוע למאצו פיצו ולהמשיך לקניון קולקה ?
אם לעשות ההמלצה היא להישאר בקוסקו ולעשות טרק באזור מה המלצכתם - סלקנטאי או האזנגטה (ואז ברכבת למאצו פיצו ) ?
ברור שהכל תלוי בטעם אישי אבל.... מניסיונכם מה הייתם ממליצים ?
תודה מראש
גילה
-
עזרה בתכנון טרקים בפרומבחינת נופים, האווזנגטה (המלא, לא המקוצר עם הסוסים) אוכל בלי מלח את הסלקנטאי, שהוא נחמד, אבל לא טירוף (בניגוד לאווזנגטה).
אבל, בסלקנטאי יש את הקטע של ללכת ברגל למאצ'ו פיקצ'ו, שזו חוויה בפני עצמה, בה הולכים ארבעה ימים ובסוף מגיעים ליעד הנכסף.
בנוסף, האוזנגטנה יקח לכם יותר מדי זמן שאין לכם - הסיבוב עצמו לוקח 5 ימים ועוד יום נסיעה הלוך (בחזור אפשר להספיק לאוטובוס האחרון חזרה לקוסקו).
אז בסך הכל, נשמע שהסלקנטאי יותר מתאים לכם.
אגב, הייתי שוקל לוותר עליו בשביל לראות עוד דברים.
-
עזרה בתכנון טרקים בפרואורי תודה
היית מוותר עליו כדי להיות בקניון קלוקה ?
-
עזרה בתכנון טרקים בפרוספציפית בשביל קניון קולקה לא.
אבל מתוך 3 שבועות אתם מתכוונים לבלות דיי הרבה בטרקים. על אף אהבתי למסלולי הליכה בכלל ובפרט אלה בפרו, אני באופן אישי כנראה הייתי בוחר לראות דברים נוספים יחודיים לאזור במקום עוד מסלול הליכה (הסנטה קרוז יעשה עבודה מצויינת בלהראות לכם את הנוף הדרמטי של האנדים בפרו).
איני יודע מה אתם מתכננים בשאר הזמן, לכן לא אוכל לייעץ יותר בפירוט.
-
עזרה בתכנון טרקים בפרוהיי אורי
חשבנו על קוסקו - הסתגלות, הסתובבות והתרשמות, העמק הקדוש , MARAS
אריקפה - קניון קולקה (עדיין בבדיקה)
הוארז
ויום יומיים - לימה במעברים
המלצות ? אחנו דיי גמישים
תודה מראש
גילה
-
עזרה בתכנון טרקים בפרונשמע סביר. וואראז בשביל הטרקים, קוסקו בשביל התרבות, העתיקות, והמאצ'ו פיקצ'ו.
אני באופן אישי הייתי מוותר על קניון הקולקה וארקיפה ונוסע לפונו לביקור באיים של אגם טיטיקקה. אני מאוד אהבתי את האזור, וחושב שהוא דיי ייחודי, לעומת קניון קולקה, אותו מצאתי קצת פחות מעניין וייחודי.
-
עזרה בתכנון טרקים בפרואורי תודה ענקית
חומר למחשבה
לילט
גילה
-
עזרה בתכנון טרקים בפרויש שלושה אזורים שממש אהבתי בפרו: קוסקו, הוארז, והאמזונס. לא הייתי באריקיפה, את איזור פונו לא אהבתי. הטרקים באיזור של קוסקו לא משתווים לאלה שבהוארז ובגלל זה לדעתי בזמן קצר עדיף לוותר. במקום זה הייתי נוסעת לראות ג'ונגלים או אם אתם רוצים עוד טרקים משקיעה את כל הזמן הנותר בהוארז.
-
עזרה בתכנון טרקים בפרונטע תודה גדולה
לחיי הנסיעות שבדרך
גילה
-
עזרה בתכנון טרקים בפרונטע תודה גדולה
לחיי הנסיעות שבדרך
גילה