לאס וגאס
-
האם חובה לקחת מלון בסטריפ ?
מכוון שנהיה בסופ"ש המחירים בסטריפ ממריאים ומחוץ ישנם בתי מלון הרבה יותר זולים עם הסעות לסטריפ ,האם כדאי?
תודה .
-
לאס וגאסשום דבר בטיול הוא לא חובה.
יש אסכולות לכאן ולכאן והיו פה הרבה דיונים בנושא. אני אישית מעדיפה להיות על הסטריפ. היינו פעם אחת אוף-סטריפ וזה היה מבאס לטעמי.
אתם משפחה? זוג? פעם ראשונה בוגאס? כמה ימים מתוכננים?
-
לאס וגאסהבנתי מדברייך שלא יהיה לכם רכב (דיברת על הסעות). אם אכן כך, המלצתי היא לשלם יותר ולהיות בסטריפ.
יש בתי מלון כמו אקסקליבר וסירקוס-סירקוס שהם אמורים להיות יותר זולים, עדיף הראשון שציינתי.
כ"כ, ניתן להזמין מלון עם אפשרות שינוי/ביטול ולעקוב אחר מחירים שיכולים לרדת (וגם לעלות, בהתאם לדרישה).
-
לאס וגאסככלל רצוי מאד בסטריפ.
אם יש רכב והמחיר בסטריפ מאד מעיק ,אפשר להתרחק קצת.
-
לאס וגאסלדעתי, אחת החוויות בוגאס הוא הלינה בסטריפ עצמו. בלינה במלון מחוץ לסטריפ מרגישים מעט פחות את האווירה של לאס וגאס.
-
לאס וגאסגם ככה המרחק ממלון למלון הוא עצום וקשה מאוד להסתדר ברגל כשאתה ישן בסטריפ,
אנחנו מצאנו את עצמנו מתייאשים ולוקחים מונית מה mgm לאקסקליבר או לבלז׳יו...
לכן גם אני ממליצה לשלם (ממש מעט) יותר ולישון בסטריפ.
גם כל החוויה של ווגאס היא לחיות כל רגע את הטירוף והמגלומניה של העיר הזאת שמתמצה בסטריפ בלבד.
-
סיגל100מונית מ-MGM לאקסקליבר ? נמצאים אחד מול השני, רק לעבור שני גשרים להולכי רגל.
-
לאס וגאסתודה על התשובות .
ראשית אנחנו זוג + רכב .
מכוון שהמסלול שלנו מעגלי יצא לנו להיות בוגאס פעמיים , פעם ראשונה שתי לילות באמצע השבוע נקח בסטריפ ( בטראמפ) ולילה אחד בסיום הסיבוב המעגלי שעליו אני מתלבטת לגבי מיקום המלון שגם נופל על סופ"ש ( מחירים הרבה יותר גבוהים) העדפה שלי לקחת שאטל מהמלון שמחוץ לסטריפ היא בכדי לא להכנס לפקקים ולבלגן .
-
לאס וגאסאנחנו ישנו במלון Hyatt Place Las Vegas שהיה מעולה וזול. היינו נוסעים וחונים (חינם) באחד מחניוני המלונות של הסטריפ ויוצאים להסתובב. היה מוצלח מאוד. עופר
-
לאס וגאסתנסו לחפש ברשת קודי הנחה למלונות. לפעמים אפשר לדוג איזה דיל טוב. אנחנו קיבלנו למשל מווין דיל של 120 דולר ללילה פלוס 100 דולר החזר על בזבוזים במלון. אבל אנחנו רשומים כלקוחות חוזרים. לדעתי בוגאס קשה להתנייד עם רכב בגלל בעיית חניה, שווה כאמור לחפש קודי הנחה ולקחת מלון על הסטריפ.