חברת תאי פרדייז - מי מכיר?
-
חברה קיבלה המלצה לתכנן את הטיול דרך סוכנות ישראלית בשם תאי-פרדייז. (הזמנת טיסות פנים + מלונות).
האם מישהו מכיר ויכול להמליץ?
תודה
-
חברת תאי פרדייז - מי מכיר?לא מכיר.
במאה ה-21 , לא מוצא כל סיבה לבקש תכנון טיול מסוכנות נסיעות ולא לבחור את העדפות שלך, לפי תחומי העניין, התקציב ואחר.
כל המידע זמין, אפשר לבדוק ולהשוות מחירי טיסות ובתי מלון וברשת וגם בסוכנויות, קיים מידע רב על תאילנד, על מסלולים שאחרים בצעו, אפשר להתייעץ פה בפורום ובמקומות נוספים בדיוק שאיך שנהגת ולעשות את כל הבחירות, עפ"י העדפה אישית. -
חברת תאי פרדייז - מי מכיר?מה שנכון - נכון.
עם זאת, הסוכנויות מצליחות להשיג מחירים טובים בבתי המלון, ובמצטבר זה לפעמים כדאי.
-
חברת תאי פרדייז - מי מכיר?יש כל כך הרבה סוכנויות מפורסמות וטובות,איך הגעת לזאת שאני 15 שנה בתחום של תאילנד ולא שמעתי עליה

-
חברת תאי פרדייז - מי מכיר?ואני מתגורר כאן וחשבתי לתומי שאני מכיר את כולן
אבל יתכן שזה טריק ידוע ורק רוצים לעשות למישהו פרסומת

עוד הקפצה, ועוד קוראים...
-
חברת תאי פרדייז - מי מכיר?כן יש מצב אמיר,למרות שתחושת הבטן שלי אומרת שלא...

-
חברת תאי פרדייז - מי מכיר?חברה עם שם כזה איך יכול להיות לא טוב , הייתי הולך על זה במלוא הכוח
-
חברת תאי פרדייז - מי מכיר?אין שום סיבה שסוכנות ירכיבו בשבילך את הטיול..
הכול נגיש היום ועל הכול אתה יכול לקרוא באינטרנט.
מעבר לזה שהרבה יותר כיף ומרגש שאתה בונה לעצמך את המסלול
-
בחיי שזו לא פרסומת... תודה על התגובות -
חברת תאי פרדייז - מי מכיר?לך לסוכן שיעזור לך עם התכנון ואולי גם ימצא לך מחירים נוחים , אנשים מתכננים טיול לבד חצי שנה מה שסוכן יעשה לך ב10 דקות , אין תחליף למישהוא שמכיר ויודע . כל אחד שנסע לתאילנד לשבועים נהיה לי מדריך טיולים ושהוא חוזר מחלק את "הידע ", שלו עם העולם .
דרך אגב הסוכן לוקח עמלה וזה בסדר, כמוך וכמו אחרים הוא לא עובד בחינם
-
בחיי שזו לא פרסומת... תודה על התגובותלא צריך סוכן ולא צריך לשלם עמלה...אלא אם אתה. לחוץ בזמן או אין לך כוח להשקיע בתכנון. אני מאוד מאוד נהניתי לתכנן את הטיול שלי חצי שנה מראש. קראתי באתרים של שרמן, דר דודו ובלמטייל ורשמתי את כל המקומות שהייתי רוצה לבקר בהם ושמתאימים לנו כמשפחה אחכ העליתי התוכנית בפורום פה.אחרי שהגיבו....וחלק מהמקומות ירדו בגלל שזו לא העונה או לא אספיק בגלל מרחק. ואז בניתי לי מסלול והזמנתי מלונות(בוקינג,מיכל קופנגן,למטייל), מדריך(משה צאנג מאי), רכב(הרץ)ואטרקציות(למטייל).
-
בחיי שזו לא פרסומת... תודה על התגובותיצא לי לטייל בעברי בכמה וכמה מדינות.
חלקן במזרח וחלקן לא
תאילנד ללא ספק המדינה שהכי קל לטייל בה להתמצא בה ולאסוף עלייה מידע.
אם היית אומר שאתה טס ליפן או קוריאה ומדובר בטיול ראשון שלך אולי היה שווה לשלם למישהו שירכיב לך את הטיול כי באמת אלו מדינות שיחסית קשה לטייל בהם.
בהצלחה