פוקט,קאולאק המלצות
-
שלומות,
מחפשים לינה בחוף פטונג בפוקט רצוי על החוף ממש מי מכיר ויכול להמליץעל בתי המלון:
impiana ו flora resort?
כמו כן נשמח לקבל המלצות על קאו לאק משך הזמן המומלץ? ולינה טובה?
תודות מראש
-
פוקט,קאולאק המלצותלה פלורה הוא מלון מעולה! ונחשב אחד המלונות המומלצים ביותר בפוקט
כל הלקוחות אשר חזרו מהמלון שיבחו ופיארו אותו הביקורות עליו ממש טובות
-
פוקט,קאולאק המלצותלגבי Khao Lak, אני לנתי במלון המצויין (לטעמי) The Briza Beach Resort. המלון ממוקם בחוף הדרומי של קאו לאק, באזור שקט ולא הומה תיירים.
משך הזמן המומלץ הוא 2 לילות לכל הפחות לאזור קאו לאק בלבד. במידה ותרצו לטייל גם בשמורת Khao Sok, יש להוסיף 3 ימים נוספים לכל הפחות. -
פוקט,קאולאק המלצותתודה לכם,
ברשותכם עוד שאלה ,היות ונשהה בפוקט כוונתנו "לשבור" באמצע השהייה
או לקופיפי או לקאו לאק. הרבה מאוד תלוי במשך ובמורכבות ההגעה לכל אחד מהיעדים.
מי יכול לייעץ ? את קופיפי כלל עוד לא עשינו וקאו לאק בכותרות (לפחות מבחינתי)רק לאחרונה.
תודה
-
פוקט,קאולאק המלצותלקופיפי מאוד פשוט להגיע מפוקט
ההגעה מתבצעת במעבורת של שעתיים שניתן להזמין את הכרטיס בכל סוכנות באי
או מבתי המלון עצמם
-
פוקט,קאולאק המלצותסגרנו ריזורט בקאו לאק ל 3 לילות .מישהו יכול להגריך אותנו איך כדאי להגיע מפוקט לקאו לק .
מה יש לעשות בקאו לאק חוץ מבטן גב
והאם כדאי להגיע לקאו סוק ליום אחד או שזה מיותר
תודה
-
פוקט,קאולאק המלצותהנסיעה בין פוקט לקאו לאק אורכת בערך כשעה וחצי עד שעתיים וחצי (תלוי במיקום בפוקט ובקאו לאק). הנסיעה אפשרית בכל הדרכים, קרי רכב שכור, אוטובוס, מונית, הסעת תיירים וכו'.
בקאו לאק, מעבר לבטן גב, ניתן לצאת לטיולים בשמורת קאו סוק, פנג נגה, איי סימילאן וסורין (בעונה) ועוד.
לגבי קאו סוק, לטעמי האישי טיול בן יום אחד הינו מיותר. -
פוקט,קאולאק המלצותנדב, אנא תסביר מדוע טיול של יום אחד מקאו לאק לקאו סוק מיותר. האם כוונתך שאם לא לנים בקאו סוק לא ממצים את האזור?
האם יש המלצה למלון סביר בקאו סוק (רצוי עם מיזוג אוויר)? רוב בתי המלון באזור מקבלים ציונים נמוכים יחסית בבוקינג.
מתכננים 6 לילות בקאו לאק - מתוכם חשבתי ללון אחד בקאו סוק, אבל המלונות שם די לא אטרקטיביים.
נהיה אחרי שלושה שבועות אינטנסיביים של טיול בסין ואנחנו באים לתאילנד, לאיים, קצת להתפנק בסוף הטיול... מדובר על סוף ספטמבר תחילת אוקטובר.
-
פוקט,קאולאק המלצותשמורת קאו סוק כה גדולה וכה מגוונת, קל וחומר עם משלבים גם ביקור מומלץ באגם Cheow Lan, שפרק זמן של יום בודד, בו צריך גם להספיק להגיע לשמורה ולחזור ממנה, פשוט אינו מספיק על מנת לטייל בה.
אגב, מבחינת מזג האוויר תקופת ספטמבר/אוקטובר אינה התקופה המיטבית לחופשה באזור קאו לאק. -
פוקט,קאולאק המלצותנדב,
קאו סאק במרחק נסיעה של כשעה מקאו לאק. אם יוצאים בבוקר מוקדם, האם אי אפשר להספיק להנות מהשמורה? מקסימום - חוזרים ליום נוסף. לינה במקום אחד 6 לילות היא יתרון גדול, מה גם שהמלון בקאו לאק מפנק ונותן הנחה על מספר לילות רצופים. בנוסף, אני לא מוצאת מקום לינה סביר ליד קאו סאק. כך גם נוכל להחליט מתי לעשות את הטיול לקאו סאק (ביום יפה), ולא נצטרך לקבוע מראש.
לגבי העונה - אני מבינה שזו לא התקופה המומלצת, אך השיקול נובע משתי עובדות -
1. כאמור, אי אפשר לדעת מה באמת יהיה מזג האוויר - בשום מקום,
2. קאו לאק הוא המקום עליו אנחנו חולמים למנוחה שלמה - חופים נקיים, שקטים. פוקט ממש לא מושכת אותנו, האיים האחרים פחות קוסמים.
על מה אתה היית ממליץ? אשמח לשמוע דעות אחרות. יש לנו 6 לילות, מגיעים בטיסה לפוקט מבנקוק, חוזרים מפוקט (הוזמן כבר).
-
פוקט,קאולאק המלצותהכניסה לשמורת קאו סוק מרוחקת כשעה וחצי נסיעה מקאו לאק (תלוי מהיכן בקאו לאק) והשיט באגם Cheow Lan אף מרוחק כעוד חצי שעה נסיעה מהכניסה לשמורה.
טיול של יום בשמורת קאו סוק, לרבות נסיעה לשמורה וחזרה, הינו פספוס גדול לטעמי.
אני מבין את שיקולי מזג האוויר בבחירת יום הטיול בקאו סוק, אולם זה החיסרון בטיול בתקופה זו בשנה.
נכון שבמדינה טרופית, אין לדעת האם באמת ירד גשם או לא, אולם בסופו של דבר הסטטיסטיקה מתיישרת. כולי תקווה שתזכו לימי שמש רבים, שתטיילו ותהנו.
במידה ולמרות שיקולי מזג האוויר תבחרו לנפוש באזור זה, הייתי ממליץ לכם להקדיש כשלושה ימים לכל אחד מהייעדים, קאו לאק וקאו סוק, או יומיים בקאו סוק וארבעה בקאו לאק.
טיול מאורגן בשמורת קאו סוק, לרבות האגם, יכלול גם לינה. בררו בסוכנויות השונות.