תאילנד נובמבר
-
נוסעים 4 זוגות בני בסביבות 45. להלן המסלול שהרכבנו באופן עצמאי - נודה לחוות דעת מקצועית יותר:
טיסת אל על במוצ"ש - 21.11 - הגעה לבנקוק ביום א' 22.11 ומשם טיסה לצ'אנג מאי - הגעה למלון דנגטאון הוטל (DOUNGTAWN HOTE - נודה לחוות דעת)
---
23/11 - טיול ג'יפים של טאנה - 160$ - טיול ל 3 ימים צ'אנג מאי - משולש הזהב חזרה לצ'אנג מאי ב 25/11 בערב. מקבלים מלון לאותו ערב גם מטאנה.
שמענו שמתקיים ב 25/11 פסטיבל לוי קרטונג - נודה לפרטים וגם האם נספיק - חוזרים מטיול ג'יפים בשעה 19:00 - 20:00
--
26/11 - רוצים לעשות אומגות דרך גיבון - 60$ בערב סיור בשוק לילה - צריך כבר להתמקם במלון - נודה להמלצות לגבי מלון עד 26/11
--
27/11 - מקדש דוי סוטפ + מוזיאון אשליון ותלת מימד
טיסה לקוסומוי. - נודה להמלצה למלון ל 4 לילות
--
28/11 - קוסמוי - מקדש ביג בודהה+מקדש הלוטוס
בשעה 12:00 הגעה לאקווריום וגן החיות לטיגריסים
בערב - בילוי כנראה מופע ליידי בויז בצאוונג.
--
29/11 - קוסמוי - טיול 42 האיים
בערב סטרס קברט + בילוי בגרין מנגו
--
30/11 - יום מנוחה וטיול חופשי באי (אני ובן זוגי רוצים לקחת אופנוע לטיול באי - נודה להמלצות היכן לטייל
בערב - בילוי כנראה מופע פנטזי - לא יודעים איפה??
--
1/12 - מעבורת לקופנגן - התמקמות במלון (נודה להמלצה למלון ליומיים) -
טיול בקופנגן - חוף הדרין - אמסטרדם בר - הבנו שיש שם נק' תצפית יפה.
בערב - בילוי
--
2/12 - שיט (SABABA BOAT) - כולל שנורקלינג וארוחת צהריים
בערב בילוי
---
3/12 - מעבורת לקוסומוי וטיסה לפוקט -
התמקמות במלון - נודה להמלצה למלון עד 6/12 וכן המלצות לבילוי באי
__
6/12 - טיסה לבנקוק - קניות , קניות קניות וקווסאן (MBK)
התמקמות במלון - נודה להמלצות למלון עד 9/12 וכן טיול של חצי יום בבנקוק
9/12 - חזרה לארץ - טיסה רק ב 00:00 בלילה.
שאלות: האם עמוס מידי?? האם לוותר על פוקט? אם כן איך לחלק את הזמן?
כרגע זה צפון - 6 ימים, קוסמוי - 3 ימים, קופנגן - יומיים, פוקט - 3 ימים, בנקוק - 3 ימים.
מלונות - רוצים מלונות ברמה סבירה - עד 40 $ ללילה לזוג. - חשוב שיהיה מזגן ומקלחת עם מים חמים בחדר, ארוחת בוקר טובה ובעיקר - נקי ואסטטי.
-
תאילנד נובמבררחלי,
כתבת בפורום כ-20 פוסטים, בכולם קיבלת התייחסות ובחלקם גם אני הגבתי.
באף אחד מההודעות הנ"ל, לא חזרת בתגובה/בהתייחסות או בתודה, למי שטרח לנסות לעזור לך.
לתשומת לבך! רצוי להראות פידבק חוזר, לדיונים שאת פותחת. -
תאילנד נובמברצודק m_s
וגם לא יזיק שמישהו שקיבל טיפ יחזור עם פידבק אם זה עזר אם זה אקטואלי וכו... -
אפשר גם זר פרחים והזמנה למסעדה ??רחלו'ש...מתנצל... השאלה שלך היתה לי ארוכה מידי (אני סובל מהפרעות קשב) ראיתי בסוף שכתבת על חשש מעומס
ממש אין מה לדאוג..בטח לא לוותר על פוקט..העומס מתחיל בדצמבר והולך ונעשה ממש מעיק ככול שנושקים לינואר
-
תאילנד נובמבראני לא הייתי לוקח טיסה לפוקט ל3 ימים. חבל על הזמן ועל הכסף, אפשר לחלק בין קוסמוי וקופנגן את הימים שיועדו לפוקט.
-
לוותר על פסטיבל הלאוי קאטונג ?תיירים מכל העולם מגיעים לתאילנד ובמיוחד לצ'אנג מאי בשביל לקחת חלק בימי הפסטיבל. אתם לעומת זאת תצאו לטיול ישראלידה....
סדר עדיפויות משונה קצת
אבל הכי אהבתי את זה
"מלונות - רוצים מלונות ברמה סבירה - עד 40 $ ללילה לזוג"
-
לוותר על פסטיבל הלאוי קאטונג ?הטיול שלכם נחמד על הנייר.
בפועל,אתם תהיו רוב הזמן בריצות (הכוונה לאיים).לא מגיעים לקוסמוי או לפוקט ל 3 ימים ולא לקופנגן ליומיים.זה פשוט לסמןV ולהמשיך.
תבלו את כל הימים בקוסמוי.אין בקופנגן משהו מיוחד שאין בקוסמוי.
תוסיפו לפחות יום נוסף לפוקט.
כאשר תהיה לכם תוכנית סדורה יהיה קל להמליץ על מלונות סבירים,גם ב 40 דולר לזוג.
* פנטסי-בפוקט.
-
תאילנד נובמברתודה לכל העוזרים והעוזרות.
אמנם עדיין לא מגובשים על תכנית סופית אבל אילולא עזרתכם לא היה לי כיוון.
כיף לדעת שיש על מי לסמוך.....
-
תאילנד נובמבר -
אפשר גם זר פרחים והזמנה למסעדה ??כוונתי הייתה האם המסלול עמוס מידי????
-
אפשר גם זר פרחים והזמנה למסעדה ??כמו שאמרו לפני בהחלט עמוס מדי..
הייתי מוריד את פוקט וחוסך טיסה. מוסיף יום לצפון,יום לסאמוי ויום לפאנגן.
-
תאילנד נובמברמיעץ לך לא לסמוך על אף אחד אלה על עצמך
-
ad100תדבר על עצמך בלבד. אולי עליך אי אפשר לסמוך. לי אישית יש הרבה תודות ממטיילים שונים. אתה פשוט חצוף אבל את זה אני יודע מזמן ,פשוט,הורדת הפעם את הרמה.
-
איתןאיתן היקר.
חבל על זמנך,אתה נותן לו כרגע בדיוק את מה שהוא רוצה..
הוא מחפש לעצבן כמה שיותר להשניא עצמו ולחפש להתווכח כמה שיותר הרבה וכמה שיותר נמוך.
בחיים האמיתים פשוט מתרחקים מאנשים כאלו היות ואנחנו מאחורי מחשבים ניתן רק להתעלם..
אני כמה שנים באתר בחיים אבל בחיים לא ראיתי ממנו איזושהי עצה שמראה על ידע מעבר לידע מינימלי שכל בר דעת יכול למצוא בחיפוש הפשוט ביותר בגוגל.
מעריך אותך מאוד איש יקר..תתעלם סמוך עליי:}
שבת שלום לך
-
אפשר גם זר פרחים והזמנה למסעדה ??ממליץ בהחלט לוותר על פוקט ואת מה תחסכו על הטיסה להשקיע במלונות של יותר מ40 דולר. זוגות בני 45 בדרך כלל לא מחפשים לינה במלונות זולים כמו תרמילאים. בקוסמוי ממליץ על צאוונג ריגנט מבחינת מיקום ואיכות בין הטובים שיש ריזורט מפנק ועל החוף.
מלון סנטרה דאונגטאון בציאנג מאי מלון סביר במיקום טוב בסמוך לשוק הלילה יש יותר טובים ממנו אבל ביחס למחיר הוא בסדר תבקשו חדרים בקומות הגבוהות שמה החדרים יותר משופרים. לקופנגן לא הייתי קופץ רק ליומיים כך שאת 3 הימים שתוכננו לפוקט הייתי מעביר 2 לקוסמוי ויום נוסף לקופנגן. ולבסוף לגילאים שלכם וכן בגלל שאתם 4 זוגות ביחד ממליץ לשקול לקחת טיול פרטי בצפון ולא להשתלב בטיול של טאנה שם בעיקר משתלבים חברה צעירים אחרי צבא או סטודנטים ישראלים בעיקר.
-
איתן ורגאיי מן....הוצאתם לי את המילים מהמקלדת

סבבה, אפשר בכייף לתת ולענות מדי פעם תגובות שנונות או מצחיקות או לאו דווקא רציניות, אבל ממעקב אחרי תשובותיו ותגובותיו של ad אפשר לראות שכל התגובות שלו אין בהם שום מידע ותמיד זה איזה ניסיון לרשום איזה דאחקה...וגם זה לא ממש הולך לו כי נראה לי שהוא מצחיק בעיקר את עצמו.
אבל לרשום למישהי ששואלת כאן שאלה "לא לסמוך על אף אחד" ?! נו באמת... אז על מי לסמוך ? על התשובות הלא מצחיקות שלך ?
טרול.
-
יניב וזיקו.צודקים. Ad הוא מסוג האנשים שמוציאים ממני אנרגיות לא טובות. כזה היה וכזה יהיה.
-
יניב וזיקו.בדיוק לזה התכוונתי לסוג כזה של " נותני עצות " עליהם אל תסמכי , קחי אותם בערבון מוגבל , לא בגלל חס וחלילה שרוצים להזיק או להרע ,להיפך כוננתם טובה אלה פשוט בגלל חוסר הבנה בסיסי , של תרבות , של הדרכה , של גישה , של הבנת השאלה .
ואם עזרתי למישהוא להוציא אנרגיות רעות ולא להשאיר בפנים אז בכלל אני מרוצה עשיתי את היומית שלי .
-
AD בסך הכל מנסה לעזור בהומור. לא להיסחף.אני מוצא את תגובותיו כאתנחתא קומית של האתר. הוא גם לא אמר שלא להיעזר בפורום הנפלא,
אלא שלסמוך על עצמך בלבד. שני דברים שונים. אל תהיו קשים איתו.
-
אין כל פסול באתנחתא קומית מדי פעםאך לא זכורות לי הודעות שלו שאינן קומיות. פה שם דאחקה זה אחלה, אבל שזה רק דאחקות והסתלבטויות על גולשים אחרים זה כבר מציק