טיול יומי לדרזדן מברלין
-
היי.
אני מעוניין להוסיף יום בדרזדן. שאלתי היא מה ההמלצה לביצוע הטיול. שמעתי על הטיולים של נדב. אך המחיר שלהם נישמע לי מאוד גבוה. 49 יורו לאדם!! מה גם שהטיול יוצא בראשון והבנתי שלא כדאי לנסוע לשם בראשון.
האם מכירים דרך טובה יותר?
תודה לעונים

-
טיול יומי לדרזדן מברליןהי,
טיילתי עם נדב בברלין הוא מצוין, לא מכיר הטיולים שלו לדרזדן.
מחיר כרטיס רכבת הלוך וחזור הוא כ- 50 יורו, בנוסף אוטובוס תיירותי עולה כ- 20 יורו, אז כנראה והמחיר של נדב הוא טוב.
בהצלחה,
מייק
-
טיול יומי לדרזדן מברליןהיי
לא הייתי עדיין אבל יש אפשרות לקחת טיול לדרזדן גם ברביעי עם נדב ואם נרשמים מראש יש הנחה קטנה.
לא מחסידי קבוצות מאורגנות והפעם נראה לי נוח כיוון שיש הסעה צמודה ולכן נרשמתי.
-
טיול יומי לדרזדן מברליןאמת לגבי יום רביעי,ניסינו והיה מוצלח מבחינתנו,נרשמנו כחבורה מראש,במחיר של 45 יורו לאדם,איני יודע אם למדריך קוראים נדב,אך המדריך שלנו הפגין ידע רב בכל התחומים,למרות קולו המונוטוני.
חלק מהסיור בדרזדן עשינו עצמאית,אך מבחינת המחיר וגם האפשרויות,כנראה זה הפתרון האופטימלי.
נסענו עם חברת - INSIDER TOUR מנקודת האיסוף ליד גן החיות/מסעדת מקדונלד.
היציאה בשעה 09.00 והמחיר כולל - סיור ערב רגלי בברלין,בשילוב תחבורה ציבורית,
וזאת בשמירת כרטיס הנסיעה לדרזדן,והצגתו למסלול הערב,בהרשמה/סיכום מראש.
איני מבצע פירסומת,אך מפרגן וממליץ בכייף,ואלה הפרטים.www.insidertour.com
בהצלחה וטיול מהנה חיים.
נ.ב.
לפי המבטא,כנראה המדריך או משפחתו ילידי ברלין/גרמניה,וייתכן שזה מקור הידע הרב שהפגין.
ואם יש עליכם - 60.000 יורו חופשיים,תוכלו לוותר על החזרה לברלין באוטובוס,כי ניתן לרכוש בדרזדן,רכב לחזרה יוקרתי ומהיר.
-
טיול יומי לדרזדן מברליןהאם לדעתם נסיעה בראשון היא הרבה פחות מומלצת מרביעי?
-
טיול יומי לדרזדן מברליןתשובה מוסמכת לזה יכול לענות לדעתי רק מי שהתנסה בכך. בחרנו את רביעי למקרה שיהיו מקומות סגורים בראשון בדרזדן.
-
טיול יומי לדרזדן מברליןאנחנו היינו בדרזדן ביום ראשון. כיוון שמה שעניין אותנו זה ארמון צויגר מוזיאון התחבורה טיילת ברוהל והעיר העתיקה נסענו בראשון הכל פתוח. מה שלא פתוח זה החנויות במדרחוב פריגר ולשם לא הגענו.
-
טיול יומי לדרזדן מברליןאז מבין ובמידה ונלך בראשון- המדרחוב החנויות והשווקים יהיו סגורים?
יש המלצות בנוגע לתכניי הסיור? ודברים שניתן לעשות בזמן פנוי? כפי שזה ניראה נוכל להצטרף לטיול אך ורק ביום ראשון...
-
טיול יומי לדרזדן מברליןלפי מיטב ידיעתי חנויות סגורות לא יגוע לי לגביי שווקים. אני לא יודעת מה מציע הטיול המאורגן אך לדעתי לא לוותר על ארמון צויגיר על אגפיו השונים. )