עצירת ביניים בלונדון
-
שלום לכולם
אני מגיע ללונדון באוקטובר יש לי עצירת ביניים של 13 שעות אשמח לעצות מה לעשות בזמן זה. אנחנו נוחתים בשדה תעופה LGW וצריכים לקחת טיסת חזור מ LHR האם יהיה לנו זמן לטייל בלונדון ואם כן איך ומה תודה רבה אנחנו נגיע לגטוויק ב8 וחצי ויש לנו טיסה מההיטרו ב22:30
-
עצירת ביניים בלונדוןללא התייחסות לכמה זמן יקח לכם לעבור את ביקורת הדרכונים:
מגאטוויק יש רכבת (רגילה), חצי שעה ואתם בתחנת ויקטוריה במרכז העיר. אז נניח ש... ב-10:30-11:00 תהיו בעיר?לטיסה חזרה אתם צריכים להתייצב כשעתיים קודם. נסיעה מהעיר ברכבת התחתית תארך כשעה. כלומר תהיו בעיר עד 19:30 בערך?
זה נותן המון זמן להסתובב בלונדון....
(המילים הצבועות בתכלת הן קישורים, לחץ עליהם ותקבל פרטים על הרכבת ועל מסלול יום אחד בלונדון)
נעה
-
עצירת ביניים בלונדוןתודה רבה על התשובה איך אני מגיע ממרכז העיר לשדה תעופה היטרו?
-
עצירת ביניים בלונדון -
עצירת ביניים בלונדוןקח בחשבון עיכוב גדול בביקורת הדרכונים - לבעלי דרכונים לא אירופאיים יש תור ארוך במיוחד, ולעתים החקירות יכולות להיות ארוכות.
-
עצירת ביניים בלונדוןויש גם עניין המזוודות
אני מניח שהם אתכם.
-
עצירת ביניים בלונדוןכן המזוודות איתנו לצערי אז מה אתם חושבים כדאי לנסוע ישר לשדה השני?
-
עצירת ביניים בלונדוןתאחסן אותם בשמירת החפצים בתחנת הרכבת בלונדון
-
עצירת ביניים בלונדוןאני מחליף שדה תעופה מגאטוויק להיטרו
-
עצירת ביניים בלונדוןמגטוויק תגיעו לתחנת הרכבת ויקטוריה.
יש שם אפשרות לאכסן מזוודות בתשלום.
מויקטוריה קחו את הדיסטריקט DISTRICT LINE בצבע ירוק , מערבה- לכיוון EALING BROADWAY.
תרדו בתחנה של HAMMERSMITH, שם יש רק לעבור לרציף ממול בלי מדרגות וכו,
ותעלו על קו הפיקדלי הכחול כהה שכתבה נועה עד להיתרו.
שימו רק לב לאיזה טרמינל אתם צריכים להגיע . !
-
עצירת ביניים בלונדוןתודה רבה נשמע טוב יותר

-
עצירת ביניים בלונדוןאיך אני מגיע חזרה להיטרו איזה רכבת אני לוקח ומאיפה ואיזה כרטיס כדאי לקנות?
אני מגיע מגטוויק לויקטוריה מטייל באזור ורוצה לחזור להיטרו איזה כרטיס קונים ?
תודה