ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יפן ודרום קוריאה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    1634
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Adi_3461244
      Adi_3461244 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מתכנן טיול ראשון שלי (של יותר מחמישה ימים של עיר אקראית באירופה) ביפן ודרום קוריאה. אני רוצה טיול של כ20 עד 25 יום ורוצה להגיע ליפן בעת פריחת הדובדבן(סוף מרץ) אין לי ניסיון בתכנון טיולים כאלו ואני כרגע גם טס לבד.

לא מצאתי באינטרנט שום מדריך או המלצות לגבי טיול כזה, ואני צריך עזרה בתכנון.

ראיתי באינטרנט שיש טיולים מאורגנים אבל הם או רק ביפן או רק בדרום קוריאה.

אני ממש צריך עזרה בתכנון כללי של המסלול ובכלל אם יש טיולים מאורגנים שכוללים הכל ושיש בהם חברה צעירים ולא רק משפחות או מבוגריםP-:

אשמח לכל עזרה!

תודה,

עדי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Chen0487
        Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

יפן ודרום קוריאה

קודם כל, לדעתי כדאי להימנע מטיולים מאורגנים, בעיקר כשמדובר במדינה כמו יפן שמאוד קל לטייל בה עצמאית, והיא מסבירת פנים לתייר באופן יוצא מן הכלל (בקוריאה לא הייתי, אבל אני מניח שזה לא שונה כ"כ). אם תעיין במסלולים שמציעים טיולים מאורגנים ותשווה אותם עם מסלולים שהוצעו כאן בפורום ע"י מטיילים עצמאים, אתה תשים לב שבטיולים מאורגנים, רוב הזמן מוקדש לסימון וי על מקומות, ואני חושב שריצה כזאת בין מקומות, מוציאה את הכיף מהטיול וחווית המקום. אם תחליט לטייל בתקופת פריחת הדובדבן שלא במסגרת טיול מאורגן, תצטרך להתחיל להריץ עניינים. הפריחה מתחילה, כפי שציינת, באזור סוף מרץ בדרום, ועולה עד להוקאידו באזור תחילת מאי, ככה שתצטרך גם להתמקד באי אחד (הונשו מומלץ למתחילים) במסגרת הזמן שאתה מקצה. תוכל לעקוב אחריה ביתר דיוק באתר japan-guide.com ככל שנתקרב לתאריכים הללו. לגבי קוריאה, לא ביקרתי, אבל אם אתה מתכוון לשלב אותה, טיסה עם קוריאן אייר היא אידאלית ואף הכרחית לשם כך. חכה להמלצות ומידע מעוד אנשים.

• ori_ronen
          ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

יפן ודרום קוריאה

היי, 

קודם כל אני ממליץ גם כן על טיול עצמאי ולא מאורגן. אתה תהנה ותחווה הרבה יותר ותכיר יותר את המקומיים. 

לתקופה של 20-25 יום הייתי מתמקד רק במדינה אחת מאחר ובשתיהן יש הרבה מה לראות. מאחר והייתי רק ביפן מבין שתיהן אני בהחלט ממליץ לטייל במדינה המדהימה הזו ואולי אם תרצה תשלב ביקור של 2-3 ימים בסיאול. 

• רוני סופר
            רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

יפן ודרום קוריאה

25 ימים ביפן מאפשרים טיול מהנה בחלקים פחות מתויירים ופחות מוכרים.

מכיון שחשקה נפשך בפריחה את צריך לעקוב אחרי התקדמותה ותפוס אותה בשיא. הבעיה שיפן צרה וארוכה בכוון צפון דרום ואין הפריחה שווה שבכל המקומות באותו הזמן. עקוב באתר japan-guide אחרי התפתחות הפריחה ולפי העבר עם תיקונים במהלך התכנון תקבע היכן תפגוש אותה.

כשיש לך פחות או יותר מושג היכן תפגוש אותה "תלביש" את המסלול סביב האזור בו תראה את הפריחה.

תקדיש לטוקיו וסביבתה (ניקו, האקונה, פוג'י) 5-7 ימים, תקדיש לקיוטו 5-7 ימים ותשבץ את הירושימה בתכנון.

תקרא באתר הנ"ל היכן המקומות שיעניינו אותך יותר ותשבץ אותם במסלול. אני מאד ממליץ ללמוד לעבוד במפות גוגל וכך לבנות את המסלול המעניין בדרך יעילה תוך שאתה בונה אותו בכיוון התנועה ולא בקפיצות ממקום למקום באי סדר.

אחרי שיש לך שלד (כבסיס לשינויים) תבחן האם כדאי לך לקנות את JRPass לרכבות. אני חסכתי מאות דולרים על ידי תכנון מוקפד. את כל הפרטים על הפאס תמצא באתר הזה.

תבדוק עם בית שלום היכן ומתי תוכל להתארח אצלם. פרטים כאן. אתה צריך להזדרז כי הם ממלאים את המקומות מוקדם.

בשלב זה אני חושב שיש לך מספיק עבודה. תתקדם ותחזור עם שאלות ספציפיות.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון