טיסות צפלין באגם קונסטנץ
-
ראיתי שיש טיסות של צפלין באיזור אגם קונסטנץ
http://zeppelin-nt.de/en/zeppelin-flights/coupons.html
נראה מגניב ואני מוכן לשקול
אבל המחירים מתחילים באיזור ה-200 אירו לאדם
רעיונות לאיך משיגים כרטיסים במחיר קצת יותר עממי?
תודה
-
טיסות צפלין באגם קונסטנץנשמע מחיר שחיטה אמיתי. הייתי שוקלת אם הדבר הזה היה ממריא מעל היונגפראו, או הגרנד-קניון, אבל מעל אגם קונסטנץ? אני מסתפקת בנוף מהפפנדר.

בצד ימין של העמוד ששלחת יש הצעה להזמנה מוקדמת עם הנחה של 50 אירו, מה שהופך את זה למחיר שחיטה פחות 50 אירו.

אם אתה שוקל ברצינות אז אולי פשוט תתקשר אליהם. יש שם טלפון. מה יש להפסיד?
-
טיסות צפלין באגם קונסטנץאז זהו ש-50 אירו זה לא מספיק. עדיין משאיר 160 אירו. ובכל מקרה לא מצאתי טיסות מוזלות בתאריכים שרלוונטיים אלי
מה שתהיתי זה לגבי דילים (כמו שבארץ יש 1+1 בכל מיני מקומות) מה שיוריד ל-100 אירו כרטיס. זה עדיין המון אבל כבר סכום שאפשר לשקול אם רוצים (אם כי אני עדיין בספק)
זה מסוג הדברים שאני בספק אם יענו לי. אבל אני אשאל אותם באמת
-
נסה כרטיס רק בכיוון אחד..למעלה
אולי אצלם זה לא כמו בארץ כרטיס לפסטיגל 200 שקל שאיש לא קונה, וכולם דרך העבודה, הכרטיס אשראי, משקה קל, בייגלה, וכדומה. קונים ב-69 ש"ח בלבד.
-
אני לא יודע אם היית ציני או לא (לגבי נושא כרטיסי ההנחה, לא לגבי הכרטיס בכיוון אחד
)אין לי נסיון עם גרמניה, אבל בהרבה מדינות אחרות בהחלט נתקלתי בכרטיס הנחה יפים שמגיעים עד 50% (ואפילו יותר לעיתים), ובגלל זה השאלה
-
לא ציני, באמת חיפשתי מישהו שיחכים אותי האם שם זה כמו פה, ואם יש משהו יקר האם דרוש לנסות לחפש קופון כלשהו.
למשל בעניין ציוד סקי בעיקר בצרפת, אין ספק שלא משלמים את המחיר הרשמי של האתר ממנו שוכרים. תמיד קופון ותמיד הנחה.
-
אולי סיכוי קלוש אם תגגל את המילים צפלין קופון בודנסי