שיחות בתוך ארה"ב
-
היי,
אני טסה לניו יורק מחרתיים ומשם ממשיכה ללוס אנג'לס (בסך הכל אשהה בארה"ב מס' חודשים) ומאוד חשוב לי שתהיה לי דרך לתקשר בתוך המדינה.
עברתי פה על כל הטיפים בנושא והאמת היא שקצת הסתבכתי. ראיתי שיש אופציה
ברשת t mobile לרכוש סים ב10 דולר ואז עוד 2 דולר לכל יום אך אני באמת מאמינה שזה מתאים הרבה יותר לתקופות קצרות אחרת המחיר יוצא נורא נורא גבוהה..
מה אתם ממליצים? חשוב לי לציין שוב שהטיסה מחרתיים ככה שאופציה של רכישה מהארץ כבר לא באה בחשבון...
התכנון היה לנסוע לרשת T MOBILE לאחר שאתמקם במגורי הסטודנטים (בתקווה שלא אסתבך כי אין לי שום דרך ליצירת קשר עד לקניית הסים )
אשמח לשמוע מה העלויות בערך, מה אני צריכה לבקש מהם וכו' (יש לי גלאקסי S4
ולשיחות לארץ אעשה כנראה את החבילה של סלקום)
בקיצור, אשמח לשמוע כל עצות בנושא שכן זהו הביקור הראשון שלי במדינה ואני
מאוד מבולבלת מכל הנושא! תודה!
-
שיחות בתוך ארה"באמנם אין לי עדיין נסיון משל עצמי אבל החבילה שהכי נראית לי היא של חברת H2O שרוכבת על AT&T ויש לה כיסוי יותר טוב מאשר T-mobile.
יש להם חבילות ל-30 יום מ-30 עד 65 דולר, כשככל שהמחיר עולה את מקבלת יותר נפח גלישה באינטרנט (ב-30 דולר את מקבל חצי ג'יגה, ב-65 האינטרנט ללא הגבלה).
בכל החבילות החודשיות השיחות והמסרונים בתוך ארה"ב חופשי ומה שטוב בחברה הזו שגם השיחות והמסרונים לארץ כלולים (גם לסלולרי). זה יחסוך לך גם את החבילה של סלקום. המינוס היחידי זה שתצטרכי להודיע לכולם את המספר האמריקאי שלך.
לכי לאתר שלהם:
https://www.h2owirelessnow.com/mainControl.php?page=stores
ונסי למצוא את החנות שהכי קרובה למקום הנחיתה/מגורים שלך בניו יורק.
-
שיחות בתוך ארה"באם את מגיעה למקום מסודר, כמו מעונות סטודנטים, אפשר להזמין סים אמריקאי באינטרנט, ולציין כתובת משלוח של המעונות (למשל: משרד הקבלה). אם תזמיני סים, כמו של H2O, הסים כבר יחכה לך שם במשרד כאשר תגיעי.
-
שיחות בתוך ארה"בלא לקחת tmobile' אלא באם בדקת ווידאת שהמכשיר שלך תואם לתדרים שלהם !
h2o או at&t יהיה הרבה יותר טוב ותואם.