כרטיס היער השחור
-
לא הבנתי למה בכלל יש התלבטות אם לרכוש את כרטיס היער השחור. אנחנו אמנם מקבלים את הכרטיס האדום אבל חישוב פשוט מוכיח ששווה לקנות גם את השחור...
הכרטיס למשפחה כולל פארק אירופה לזוג+3 עולה 222 יורו. כרטיס משפחתי לפארק אירופה עולה 202 יורו. אז מספיק שמנצלים את הכרטיס אפילו לרק עוד אתר אחד וזה כדאי...לא??
פיספסתי משהו??
-
כרטיס היער השחורנכון, כל עוד הולכים לעוד אטרקציה אחת במחיר גבוה כמו פארק הציפורים, פארק החבלים, עולם המים, סגווי, וכו'.
אני מנצל להגיד שהיות ומרבית האנשים מחליטים מראש על קניית הכרטיס השחור, יש חברה המייצגת אותם בארץ ואפשר לקנות מהם את הכרטיס מראש ללא עמלות.
אני קניתי את הכרטיס באפריל וקיבלתי אותו כדואר רשום שבוע שעבר.
זו לא פרסומת לחברה, שלא גובה עמלה על זה כפי שאמרתי. לדעתי יש כמה יתרונות, החל מהעובדה שלא צריך לטרוח לחפש מקום לקנות את הכרטיס ביער עצמו וכולל גם שככה משלמים עליו עוד לפני הטיול וזה עוזר לפזר את העלויות.
-
כרטיס היער השחורכן ולא
קודם כל - ע"פ המחירון שאני רואה פארק אירופה לזוג + 3 זה 196 ולא 202. לא הפרש דרמטי כמובן. אז הפרש המחיר הוא 26 אירו.
אבל החישוב הזה נכון רק לזוג +3 (בגילאים הרלוונטיים). לזוג +2 למשל המחיר לפארק אירופה יורד ל 159 אירו. כלומר ההפרש כבר גדל ל 63 אירו שזה כבר פחות טריוויאלי לנצל.
עוד לא הגעתי לתכן איזה כרטיס למה לגבי הטיול שלי, אבל אני יכול להעיד על חסרון מסויים לכרטיס השחור - הוא עשוי לגרום לי לדחוס אטרקציות (כי כבר שילמתי) ובכך לפגוע באיכות הטיול. ברור שזו החלטה אישית לא "להגרר אחרי החינם", אבל זו החלטה לא קלה לי (ולרבים אחרים שאני מכיר).
-
כרטיס היער השחורלזוג +3 כדאי
לזוג +2 לא בטוח. תלוי המינון של האתרים.
אם בונים מסלול חכם אפשר לנצל אותו, ביעדים שאינם "אדומים".
-
כרטיס היער השחורתודה!
מסכימה לגמרי לגבי הנושא של לרוץ אחרי החינם אבל כיון שבהרכב שלנו מספיק שננצל עוד אתר אחד וכבר ניצלנו את הרווח מהכרטיס נראה לי שכדאי לנו לרכוש אותו.
אגב אחד הילדים הוא כבר לא ככ ילד..בן 15:) ולכן העלות יותר גבוהה.
מישהו יודע איך ואיפה אפשר לרכוש את הכרטיס בארץ? אנחנו טסים באוגוסט כך שאין לנו יותר מידי זמן להזמין משם...אגב יש הבדל בעלויות בין הסוכנויות השונות כאן ושם ברכישה?
-
כרטיס היער השחורtoptour.co.il
-
כרטיס היער השחורבכל לשכת תיירות
בכל אטרקציה ואתר (כמעט) ביער השחור
ניתן לרכוש אותו.