ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול יום בדולמיטים

פורום אירופה
    4
    6
    1322
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lirankes
      lirankes נערך לאחרונה על ידי

אשמח לקבל אבני דרך לנסיעה וטיול בדולמיטים ליום אחד כאשר אנחנו לנים בדרום אגם גארדה באיזור דזנצאנו. חשוב לציין שאני לא מעוניין ליסוע בשעות החשכה, כך שהתכנון צריך להתחשב בכך. הומלץ לנו על טיול לאגם קארצה,מעבר סלע ועמק גארדנה. האם עליה לרכבל על הר המרמולאדה אפשרית במסכרת טיול זה או על פונטה רוקה? האם לעבור דרך עיירות מסויימת בדרך לשם? האם בכלל כדאי להתמקד באיזור מערב הדולמיטים -אגם טובל, אגם מולבנו, מפלי נארדיס ואולי בולצאנו? אני שואל הן מבחינת הנהיגה והן מבחינת המקומות. יש לי קצת בלאגן בראש מכל איזור הדולמיטים... תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ח.ג
        ח.ג נערך לאחרונה על ידי

טיול יום בדולמיטים

אני לא מכירה את האזור שמדרום לבולזנו.

לא החושך הוא הבעיה כי בקייץ יש לך אור לפחות משבע וחצי בבוקר עד שמונה וחצי בערב.

לי לא נשמע הגיוני להגיע מדרום אגם גארדה לואל גארדנה או למרמולד  וחזור ביום אחד כי זה סבוב של כ 500 ק"מ שהנהיגה בהם איטית ומעיפת.

עד בולזנו זה מעל 160 ק"מ. ואתה צריך גם לחזור. למדתי שבעונה יש גם פקקי תנועה. חויתי אחד  בשעת אחר הצהריים בין אגם קארזה לבולזנו.

מה בתכנית שלך בימים אחרים? 

אולי ביום שאתה מתכנן להגיע לצפון האגם תצפין רק עוד קצת...

ואולי תבחר ללון לילה אחד צפונה משם.. 

• lirankes
          lirankes נערך לאחרונה על ידי

טיול יום בדולמיטים

תוכנית הימים 1. יום ההגעה - סירמיונה, פסקיארה 2. צפון האגם - מפלי וארונה, אגם טנו, אגם לדרו, ריבה דל גארדה וחזרה דרך הגדה המערבית דרך לימונה. 3. מזרח האגם- רכבל מונטה באלדו, מלצסינה ולאזיצה. 4. ורונה + מפלי מולינה. 5. ונציה 6. יום החזרה - טיסה ב 11 בלילה. בורגטו, פארק סיגורטה, מנטובה וקניות בקניון אונו בורונה.

חסר לנו יום נוסף בתכנון לכן חשבנו חעשוצ טעימה מהדולמיטים בצורה כלשהי. ביום של ביקור בצפון האגם, לא יהיה עמוס להוסיף חלק מהדולמיטים? לגבי שינוי מקום לינה, לא הכי אפשרי כיוון שכבר הזמנו את כל הלינה באזור דסנזאנו...

• ח.ג
            ח.ג נערך לאחרונה על ידי

טיול יום בדולמיטים

האם אני מבינה נכון שהתכנית היא לשישה ימים אבל יש לכם שבעה? 

לא יכולים לוותר על לילה מוזמן אבל מאוד רוצים להגיע לדולומיטים ?

אתם לא קבוצה גדולה, התניידות לא מסובכת לכם ומוצאים בבוקינג מקום סביר. מכינים תיק עם ציוד ללילה ונוסעים....

נכון שזה תשלום כפול על לילה. לשקולכם . 

לא מתאים לכם. חפשו באינטרנט מידע על האזור שממערב לאגם ודרום מערב לו אולי תצליחו לבנות לכם מסלול לעוד יום בכוון זה. צר לי שאני לא מכירה בכלל. רואה במפה שבכוון ברגמו יש עוד אגם ויש דרך לכוון מדונה די קמפיליו. שזה לפי המידע שקראתי כשהתכוננתי לטיול אזור הררי יפה.

בהצלחה

ד.א. בלי בוקינג מקומות רבים מסרבים לקבל רק ללילה אחד.

• amysh
              amysh נערך לאחרונה על ידי

טיול יום בדולמיטים

גם אני בעד לבטל לילה אחד בדרום האגם לטובת לילה בדולומיטים, זה מה שאנחנו מתכננים לעשות, אבל אנחנו נגיע רק עד מולבינו (אנחנו עם ידלה קטנה אז מוותרים על נסיעה ממש ארוכה לעומק הדולומיטים), בסביבות מולבינו יש המון מה לראות והעיירה נראית לי משגעת.

אגב- גם אם לא יסכימו לבטל לכם לילה אחד, לדעתי שווה לשלם בנוסף על לילה במלון אחר כדי לראות יורת. תחשוב שלא כל יום אתה מגיע לאזור הזה והטיול עצמו יקר הרבה יותר מעלותו של לילה בודד במלון. 

• GuyT66
                GuyT66 נערך לאחרונה על ידי

טיול יום בדולמיטים

אנחנו היינו במלון מזרחית לטרנטו (שהיא קרובה יותר לדולומטים מדרום אגם גארדה) ונסענו ליום אחד לאלפ דה סיוזי (רכבל מאורטסאי), מעבר סלה ואגם קארצה. המקומות יפהפיים אך הנסיעה היתה ארוכה ומעייפת (בדרך לאורטיאי "נתקענו" מאחורי משאית חלק גדול של הדרך). מצטרף לקודמי וממליץ למצוא מקום לינה באזור כדי להפוך את החוויה ממענה למהנה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון