עצתכם נחוצה - השכרת רכב
-
שלום לכולם,
בעלי ואני נוסעים לרואד-טריפ בארה"ב בחודשים ספטמבר-אוקטובר-נובמבר.
החלק הראשון של הטיול יעשה בצפון-מזרח ארה"ב (כל אזור ניו אינגלנד רבתי), החלק השני יעשה בקליפורניה, ואז חזרה למספר ימים בניו יורק.
ביקשתי מחברת סיקסט הצעת מחיר לשתי השכרות רכב, האחת בחוף המזרחי והאחת בחוף המערבי. בחוף המערבי אנו משלמים קנס על החזרה שלא בעיר הלקיחה (100$, זה סביר?).
הציעו לי רכבים מקבוצה C, בסגנון טויוטה קורולה ושברולט קרוז. אני מניחה שנטייל עם שתי מזוודות גדולות ובטח עוד טרולי או תיק על גלגלים. האם אתם סבורים כי המקום בתא המטען יספיק, או שמא כדאי לקחת רכב אחר?
אשמח לעצתכם!
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכביש כמה חברןת השכרה בארה"ב ולא מעט סוכנים בארץ. שווה לפנות לכולם לקבל הצעת מחיר.
לא מעניין אותי כמה דמי החזר, כמה שכירות יומית, כמה תוספת לנהג נוסף וכמה לביטוח. מעניין אותי מחיר כולל בדיל.
תעשו השוואה, תתמקרו קצת ותבחרו
מקובל לאמר שלזוג מומלץ לקחת פול סייז, אבל לא חובה. תלוי בדיוק כמה מזוודות ואיך. אבל אם רוצים להיות רגועים שכל הציוד יכנס בבגאז' אז עדיף פול סייז.
פרטים נוספים בפוסט שלימדריך לשכירת רכב בארה"ב
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבצריך להתקשר לכל הסוכנויות ולהשוות מחירים ותנאים. לפי ניסיוני בתא המטען של טויוטה קורולה או שברולט קרוז נכנסות שתי מזוודות וטרולי אחד או שניים.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבתודה רבה...
אני מנסה לבדוק כעת את האפשרות לfull size.
המחירים מאוד טובים לטעמי. רק הקנס החזרה נראה לי קצת מוגזם.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבבחוף המזרחי העיר ניו יורק יקרה בכל הנוגע לשכירת רכב.
אם אפשר, מומלץ לשכור רכב במדינת ניו ג'רסי שיכולה להיות זולה אפילו בעשרות אחוזים. לדוגמה: בשדה התעפה ניווארק.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבאו.קי...
הגדלתי ל-full size והמחירים הם כדלקמן:
בחוף המזרחי, 11 ימים- 576$
בחוף המערבי, 14 ימים- 550$ (עם קנס החזרה של 100$)
נשמע טוב?
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבאיפה לוקחים בחוף המזרחי ואיפה מחזירים ? וכנ"ל לגבי החוף המערבי, האם את יכולה לציין זאת ?
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבוודאי!
בחוף המזרחי שוכרים בשדה התעופה קנדי ומחזירים שם.
בחוף המערבי שוכרים בסן פרנסיסקו ומחזיקים בווגאס.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבתבדקו בסוכנויות אלאמו ישראל, אופרן או ממס"י שעובדות עם ALAMO בארה"ב. אצלם אין קנס החזרה בין סן פרנסיסקו ללאס וגאס.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבהעניין הוא שהמחיר שקיבלתי בסיקסט הוא אחרי הנחה עסקית...
אז אמנם יש בו קנס החזרה, אבל המחיר עצמו די טוב לטעמי.
בסוכניות אחרות כל המחירים התחילו מ-600$ ומעלה.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבכמו שאנשיםטובים אמר, עלות כל מרכיב לא מעניינת. תחשבו את הסה"כ בכל סוכנות ולפי זה תחליטו. אין מניעה גם לפצל את ההזמנות ובכל איזור להזמין עם חברה אחרת, אם משתלם.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבבסדר גמור, המון תודה!
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבבאיזה סוכנות וחברת השכרה מדובר ? ובאיזה חודשים שתי ההשכרות ?
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבכמובן שכדאי להשוות, לבדוק ולהתמקח.
אבל כלל אצבע של 50$ ליום שכירות רכב פול סייז זה מחיר סביר בהחלט (כולל ביטוחים).
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבמצאתי ב"הרץ", למשל - מחיר יותר טוב מאשר SIXT, כולל כרטיס זהב אצלם, הנחה מיוחדת והשד יודע מה.
גם "אופרן" יודעים להשוות מחירים אם נותנים להם יעד...
כל מקרה לגופו (שהרי הם עובדים עם מספר חברות), אבל בהחלט שווה להתמקח.
בסופו של יום זה כמו באסטה שוק ולא בוטיק יוקרה.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבאת השכרת הרכב לטיול שלנו בספטמבר הקרוב סגרתי דרך ממסי אחרי שהם השוו את המחיר של אלאמו.
בהשוואה למחיר שקיבלת בחוף המערבי- אנחנו משפחה של 5 נפשות, שזה אומר רכב מיני ואן, אשר יקר יותר מפול סייז והמחיר 460$ ל-11 יום בלי דמי החזר ונהג נוסף כלול במחיר.
זה לא יהיה הימור פרוע לשער שבקבוצת פול סייז תקבלי מחיר ותנאים יותר טובים ממה שקיבלת עד עכשיו.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבבדיקה זריזה באתר של ממסי נותנת לך מחיר של 540$ ל-14 יום לרכב מקבוצת פול סייז (פורד פיוז'ן לדוגמה) כולל נהג נוסף ובלי קנס החזרה.
לאחר התמקחות תקבלי מחיר טוב עוד יותר, בכל מקרה גם עכשיו זו ההצעה המשתלמת ביותר בשבילך.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבהערה חשובה לגבי הכיסוי הביטוחי:
במקרה של תאונה/נזק לרכב/צד ג' - אין השתתפות עצמית, אך חשוב מאוד לדעת שהביטוח לא מכסה נזק למרכב תחתון,צמיגים,שמשות ומראות.
יש אפשרות לרכוש כיסוי נוסף עבור שמשות ומראות בעלות של 8$ ליום.
-
עצתכם נחוצה - השכרת רכבאני אתיחס ל- Full Size car, שזו קטגוריה גבוהה יותר מזו של הקורולה. אני מצליח להכניס לתא המטען בקלות מזוודה גדולה וטרולי ונותר עוד מקום מספיק, שניצלתי אותו, למשל, להחזקת מגש של 24 בקבוקי מים של 0.5 ליטר + עוד קצת מקום.
על פי אתר אופרן, הציורים ליד Full Size Car מראים מקום לשתי מזוודות גדולות + טרולי. רכב Midsize, כמו טויוטה קורולה - יש מקום לשתי מזוודות קטנות (טרולי) + מזוודה גדולה. בכל מקרה, מציע לברר עם נציג חברת ההשכרה מה בדיוק תכולת תא המטען מבחינת כמות מזוודות.
לגבי קנס ההחזרה, הרי שחלק מחברות השכרת הרכב לא גובות קנס זה כאשר הלקיחה היא בעיר אחת בקליפורניה, וההחזרה היא בעיר אחרת או בלאס וגאס, כך שאני מציע שתקבלו הצעות מחברות השכרת רכב נוספות.