תאילנד עם ילדים קטנים
-
שלום
אני ובעלי רוצים לעשות טיול עם הילדים הקטנים (בני 5 ו 2)
אין לנו הרבה זמן, מתחילת אוקטובר כ 12 ימים.
גם אני וגם בעלי היינו כבר בתאילנד והיינו בכל המקומות התיירותיים, אומנם מאוד נהנו בפעם הראשונה אבל היינו מעדיפים להגיע הפעם למקומות חדשים אבל עדיין שיהיו תיירותיים... (אנחנו פחות בקטע של תיירות אירופאית יוקרתית יותר סטייל תרמילאי).
אנחנו גם לא רוצים לקחת טיסות פנים כי זה מאוד ייקר לנו את הטיול. אז על הצפון אנחנו מוותרים וגם על האיים הרחוקים.
חשבתי לעשות חלוקה של 3 ימים בנגקוק, 3 ימים קנצנבורי ועוד 6 ימים בחופים, או שנוותר גם על קנצנבורי ונהיה יותר זמן בחופים/איים.
השאלה היא אם יש איים שקרובים יחסית לבנגקוק שיש בהם אווירה ונופים של האיים בדומה לאיים הרחוקים יותר?
ואם כן אז כמה זמן לוקח להגיע לשם בנסיעה?
מה עם האיים שקרובים יותר לקמבודיה? איך הם מבחינה תיירותית? וזמן הגעה?
תודה!
-
תאילנד עם ילדים קטניםקוצ'אנג האי הקרוב לבנגקוק שלא מצריך טיסה,
5 שעות נסיעה וחצי שעה מעבורת.
אי מקסים חופים נהדרים ועדיין לא מתוייר כמו איי הדרום.
החסרון היחיד שיכול להווצר זה מזג האוויר הגשום עדיין
באוקטובר אם כי זה עניין של מזל וי מצב שתתפסו ימים
יפים.
-
תאילנד עם ילדים קטניםבנגקוק+עוד יעד אחד זה מספיק. הילדים ממש קטנים כל מעבר ממקום למקום יהיה לא פשוט וסתם יטרטר אותם.
אני לא חושבת שיש מה ללכת איתם לקנצ'נבורי.... בנגקוק וחוף ים יהיה מדהים לילדים.
קו-צ'אנג או וואה-הין לא מצריכים טיסה אבל זו נסיעה של כמה שעות.
לדעתי תשקלו את פאטייה שזה הכי קרוב לבנגקוק עם ים - אומנם הים לא דומה לאיים בכלל אבל....
-
תאילנד עם ילדים קטניםהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
חודש אוקטובר הוא חודש גשום בתאילנד ומבחינת סטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות ברוב האיים ממוצע הימים הגשומים הוא מעל 20 יום, כפי שניתן לראות בקישור הנ"ל http://www.travelfish.org/weather_fish.php
הייתי מציע לכם לשלב את בנגקוק עם עיריית הקיט הואה הין בעלת חופים מעולים, למרות שלא מדובר על אי. -
תאילנד עם ילדים קטניםהי
גם אני חושבת ששילוב של בנגקוק+ הואהין יכול להתאים לכם . הכי פחות טרטור , ילדים בגיל זה ממילא לא יזכרו אף אתר תיירותי ולכן חשוב שיהיה מקום שניתן יהיה למלא בפעילות וחוויות כולל בימי גשם . באזור הואהין יש מה לעשות - פארק מים , סוסים,פעילויות ים , שמורות טבע, מפליפ , אמפווה ועוד... הצטיידו בחומר מתאים ותכנים אשר תוכלו ליישם במקום . באזור מגוון גדול של בתי מלון ברמות שונות .
בהצלחה -:)
-
תאילנד עם ילדים קטניםאני ממליצה לכם לעשות טיול ללא טיסות פנים שמעייפות, מטרטרות וגוזלות זמן רב ואנרגיה. תשארו באזור בנקוק לטעמי. עם ילדים כאלו קטנים הייתי הולכת לחוף הים (אולי תחפשו מלון עם בריכה מפנקת ואז בבוקר תהיו במלון בים או בבריכה ואז בערב תסתובבו), לאטרקציות בבנקוק(לונה פארק, עולם המים, ספארי) ומוותרת על טיולי טבע ומסלולים בחום הזה עם פצפונים
-
קחו בחשבון את פאטאיהבפאטאיה יש כל מה שתרצו וזמן הנסיעה מבנגקוק הוא קצר, יש אטרקציות גם לקטנים, קניונים ממוזגים,חוף ים שנכון שהוא לא מדהים אבל מספיק לילדים לשחק ולהנות,מלונות טובים ומחירים שפויים
-
אמפאווהאני ממליצה ללכת לאמפאווה.
יש שם גחליליות זוהרות בלילה, קופים שוחים, שוק רכבת, בכלל האנשים מאוד נחמדים והאווירה נעימה.
אנחנו ישנו לילה אחד דרך airbnb בבית שמישהו מקומי משכיר. היה רגוע ונעים.
זה גם רק שעה מבנגקוק - קחו מונית עלה משהו כמו 1000 באט לכל כיוון להגיע לשם.
אם אתם מחפשים משהו מיוחד לילדים - ממליצה מאוד על הצפון - chiang lai orchid
http://chailaiorchid.com/ לינה ממש בחוות פילים
מזמינים חדרים דרך airbnb - ישנו בחדר הזה. מספיק לזוג + שני ילדים.
https://www.airbnb.com/rooms/860460
היה מעולה!
-
תאילנד עם ילדים קטניםשלום ליאת,
אני ממליץ בחום על הואה הין והאזור (צ'ה-אם). בהואה הין יש את פארק המים VANA NAVA שהוא הגדול ביותר בתאילנד (יש להם אתר, שווה לראות) ויש את פארק המים סנטוריני, חוות הכבשים השוויצרית, ונציה (זו לא טעות...) מקום מהמם!
אם תרצו לטייל, ממליץ על שמורת SAM ROI YOT כולל כניסה למערה.
אפשרות למפרץ הדולפינים, האי טלו ועוד...
מזג האוויר באזור זה נוטה להיות "סלחן" ופחות גשום.
אנחנו טיילנו בשמורות הטבע בגשם שוטף והיה נהדר. גם הגשם לא הורס.
יש מלא מידע ברשת ואם תרצי מידע נוסף אשמח לעזור.
(אני אהיה שם בעוד ימים ספורים...)
בהצלחה,
-
תאילנד עם ילדים קטניםהיי
אנחנו היינו באוגוסט הקודם עם שתי בנות בת שנה ותשעה חודשים ובת שש
היינו בהואה הין פטאיה ובנגקוק ומאוד נהננו
הואה הין מלאה אטרקציות לילדים - סנטוריני פארק ופארק מים
ונציה בקניון ג'ימבורי מאוד נחמד לילדים מקדש הקופים סוסי פוני על החוף שוק סופש שמציירים את הילדים ועושים להם מנר את הכפות ידיים בקיצור נחמד מאוד
בפטאיה היינו במלון מעולה שהבנות לא רצו לצאת ממנו של סנטרה שכחתי את שמו עם חוף צמוד מלא ברכות ומגלשות
ובנגקוק אהובתי לא מאכזבת לעולם עם עולם האקווריום ודרים וורלד וגן החיות של המלך דוסיט