דמי החזר בהשכרת רכב סן פרנסיסקו- סיאטל
-
שלום לכולם, אנחנו טסים בעוד כחודש לסן פרנסיסקו ומתכוונים לשכור שם רכב ולהחזירו בסיאטל. בבירור עם סוכנות "אלאמו" ישראל (אלומה) נאמר לי שאין בכלל דמי החזר בין שתי התחנות (קיבלתי על כך התחייבות בכתב, במייל). בכל החברות האחרות (אוויס, הרץ..)אמרו לנו שכן...האם נשמע הגיוני? תודה מראש לכל מי שיענה?
-
דמי החזר בהשכרת רכב סן פרנסיסקו- סיאטלאם יש התחייבות בכתב, אני לא רואה בעיה. למרות שמישהו כתב הודעה בפורום על כך ששכר רכב דרך אלאמו ישראל, היה כתוב שאין דמי החזר ובכל זאת גבו דמי החזר בארה"ב. יכול להיות בגלל שבתחנת ההשכרה החליפו רכב לקטגוריה אחרת. זה יכול להשפיע על דמי ההחזר. אבל אני חוזר ואומר שאם הכל כתוב ולא מחליפים קטגוריה, לא אמורה להיות בעיה.
-
דמי החזר בהשכרת רכב סן פרנסיסקו- סיאטלתודה רבה על התשובה המהירה! בשובר לא כתוב כלום, אבל גם טלפונית וגם במייל קיבלתי התחייבות שאין דמי החזר בין התחנות.
-
דמי החזר בהשכרת רכב סן פרנסיסקו- סיאטלאנחנו משכירים בספטמבר במסלול ההפוך מסיאטל לסן פרנסיסקו באלמו. ההשכרה היתה דרך אלדן - לבקשתי הכניסו לוואוצ'ר הערה מפורשות:
remark: no drop off charge
-
דמי החזר בהשכרת רכב סן פרנסיסקו- סיאטללא הייתי סומכת על אלאמו ישראל.
שכרנו דרכם וחתמנו איתם על הסכם והם התנערו מכך אחרי שחזרנו...
רק אלאמו בארה״ב עזרו לנו בסופו של דבר.
גם אנחנו כרגע בודקים על השכרה בסיאטל ובכל חברה נאמר שיש דמי החזר אם מחזירים במקום אחר.
שווה לוודא אולי מול התחנה בסן פרנסיסקו או סיאטל.
-
דמי החזר בהשכרת רכב סן פרנסיסקו- סיאטלאם יש התחייבות בכתב, מה החשש?
בהחלט יכול להיות הגיוני - יש יעדים שיש ריבוי תיירים ששוכרים רכב להחזרה חד כוונית ב2 הכוונים. לפני שנים שכרתי רכב ב LA והחזרתי בסיאטל ללא קנס.
-
דמי החזר בהשכרת רכב סן פרנסיסקו- סיאטלפשוט לדרוש שיכניסו את הערה לוואצ'ר - אם יסרבו אז כנראה שאין כיסוי להבטחה
-
דמי החזר בהשכרת רכב סן פרנסיסקו- סיאטללא כ"כ נכון. לוואוצ'ר יש פורמט מסוים ב-PDF ואני לא חושב שיש מקום להערה כזאת. כך בוואצ'ר של אלאמו שברשותי.
לא מספיק שיש לו זאת בכתוב ?
לדעתי ללכת עפ"י המלצתי ולא לשנות את הקטגוריה של הרכב בתחנת ההשכרה.