ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שילוב יעדים ב WIZZAIR

פורום טיולי משפחות
    8
    14
    4272
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dubyco
      dubyco נערך לאחרונה על ידי

כיצד ניתן לבצע שילוב יעדים?

טיסה למקום אחד וחזרה ממקום אחר בהזמנה אחת?

האם ידוע מתי יפתחו טיסות לאביב 2016?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

כיצד ניתן לבצע שילוב יעדים? לא ניתן.

טיסה למקום אחד וחזרה ממקום אחר בהזמנה אחת? רק שתי הזמנות נפרדות. אגב, אני גם מאותו היעד עושה שתי הזמנות נפרדות. כי אם באותה ההזמנה מבטלים טיסה בכוון אחד הטיסה בחזרה מתבטלת באופן אוטומתי.

האם ידוע מתי יפתחו טיסות לאביב 2016? לא יודע, אבל זה לא חשוב. בויזאייר המחירים יורדים ועולים כל הזמן. אני נוהג לקנות כחודשיים לפני הטיסה, אבל למרות טיסות הרבות שלי עוד לא מצאתי את הנוסחא הנכונה.

• dubyco
          dubyco נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

תודה רבה 

למיטב זכרוני לפחות ביום יומיים הראשונים המחירים ממש נמוכים ולאחר מכן מתאזנים.

בינתיים נרשמתי לעדכונים שלהם

נתאזר בסבלנות.

• lbd
            lbd נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

אם כך אז תבדוק כל יום, כך אני עושה. המחירים משתנים מיום ליום.

• אמה
              אמה נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

ועוד משהו על המחירים..

כשנכנסים לאתר,ללוח טיסות,בדף של לוח שנה(כאילו) רואים מחיר שהוא לפני כרטיס מועדון אבל.....הוא לא תמיד משקף את מחירו האמיתי של הכרטיס.

התקלנו בזה היום בדיוק!

מחיר בלוח היה כ233 שקל,ברגע שנכנסנו לדף ההזמנה והקשנו נתוני תאריכים,המחיר היה גהוהה יותר- לטס יחיד!

התקשרתי לברר ונעניתי שמה שקובע זה מדך ההזמנה ודף לוח הטיסות לא מתעגדכן  און ליין..לכן סביר להניח, שהמחירים השתנו!

• ענתנת
                ענתנת נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

אתה יכול להסביר למה התכוונת? למה אתה מזמין את ההלוך והחזור בנפרד גם כשזה לאותו יעד?

אם הם עושים שינוי באחת הטיסות, אתה לא "אוכל אותה" בגלל ההפרדה?

כשלי פעם הם ביטלו את הטיסה חזור יכולתי להזיז את שתיהן (דחיתי את כל הנסיעה בכמה ימים), אבל אם ההזמנות היו נפרדות אני לא בטוחה שזה היה אפשרי.

מצד שני קרה לי שהיתה לי הזמנה לטיסה הלוך ושוב, לא הגעתי להלוך (טסתי בחברה אחרת), הגעתי רק לחזרה, לא הודעתי להם כלום, הכל היה בסדר (התקשרתי קודם לוודא שיהיה בסדר, הם בכלל לא שאלו לשמי רק אמרו שאין בעיה, ואכן כך היה).

אז לא הבנתי למה התכוונת.

• lbd
                  lbd נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

לפי דעתי היה לך מזל. לפי נוהג החברות ההזמנה מתבטלת אם לא מופעים לטיסה. אם Flying out יגיב, הוא יוכל להסביר טוב ממני. אנשים דווחו בפורום דבפועל ביטלו להם את הטיסה השניה.

• ענתנת

שילוב יעדים ב WIZZAIR

זה לא עניין של מזל, וידאתי את זה מראש. היינו 4 אנשים (באותה הזמנה אמנם) שהגיעו רק לטיסה חזור. אתה יכול לברר את זה מולם גם.

מה שאתה אומר נכון בהחלט בחברות רגילות, אבל בלואו קוסט אין בעיה. בלואו קוסט כל קטע עצמאי. יש לזה גם מחיר - למשל שלא ניתן לעשות קונקשיין -  אין להם אחריות להביא אותך בזמן לקטע הטיסה הבא אפילו אם הזמנת את זה "יחד". אם תאחר טיסה כי הטיסה הקודמת איתם איחרה הם לא יפצו אותך. זה פן אחר של "כל קטע עצמאי".

בוויזאייר המקום היחיד שההזמנה המשותפת משפיעה זה כשהם מבטלים טיסה.

באיזיג'ט למשל הפרדת הזמנות יכולה לאפשר לקחת מזוודה רק בהלוך בלי החזור, אבל בוויזאייר הגמישות הזו קיימת בילט אין.

דווקא כי אתה בעל ניסיון איתם ומזמין בהזמנות נפרדות, מסקרן אותי  - בטח קרה לך שהם ביטלו או שינו טיסה. האם במצב הזה הם כן היו מוכנים ללכת לקראתך בשינוי של הטיסה בכיוון השני גם כן, למרות שהפרדת הזמנות?

• lbd
                      lbd נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

אני טסתי איתם מספר טיסות דו ספרתי ולמזלי אף פעם לא היה לי ביטול או שינוי. מה שאת אומרת בקשר ל-LCC, זה מענין. אני אמתין להבהרה.

• ziki6
                        ziki6 נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

לנו זה קרה כמו שכתבתי.

מכוון שרצינו לחזור מקלוז וההלוך היה מבוקרשט הזמנו כל קטע בנפרד, ההזמנה הנפרדת בוצעה מיד לאחר ההזמנה הראשונה.

הבעיה התחילה כשהם שינו את זמני טיסת החזור מקלוז. ביקשנו להזיז את שניהם ליעד אחר והפקידה לא הסכימה רק את החזור כי אלו שני הזמנות.

התקשרנו שוב והפעם ענה פקיד אחר שדיבר עם הבוס ושינה לנו את שני הטיסות ליעד ולמועד שרצינו

• ענתנת

שילוב יעדים ב WIZZAIR

טוב לדעת שאפשר לפנות להגיון שלהם במקרה של הזמנות נפרדות בגלל יעדים שונים.

LBD זה די מדהים שלא ביטלו לך ולו טיסה אחת.. אתה טס איתם רק לבודפשט? (אם כי זה קרה לי גם בטיסה לבודפשט לפני שנתיים). בכל אופן אם אתה לא מאמין לי אלא רק לפליינג אאוט, שלא טס לואו קוסט מעולם אני חושבת, אתה מוזמן לפנות אליו במסר, או פשוט להתקשר לוויזאייר.

• R e e F
                            R e e F נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

אני לא הגעתי לטיסה של וויזאייר לקלוז' וסתם בשביל הספורט נכנסתי להזמנה שלי כדי לבדוק אם היא נושמת וחיה ויכולתי להוסיף לה מושב מועדף, מזוודה וכל שירות אחר. היא לא בוטלה.

• davidlayba
                              davidlayba נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

באחת הטיסות שלי עם וויזאיר לקלוז' הזמנתי הלוך ושוב כאשר פיספסתי 

את טיסת ההלוך , לא הודעתי לחברה שאני לא מגיע ורכשתי הלוך נוסף לאחר 

מספר ימים כך שבמקום להיות שבוע + בקלוז' הייתי מספר ימים מצומצם 

[בזמן בו נפגשתי עם ReeF וחברו מוטי] .

• FlyingOut
                                FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

שילוב יעדים ב WIZZAIR

קודם כל, טסתי לואו-קוסט מספר לא מבוטל של פעמים בחיי כולל עם חברות הנוחתות בת״א כמו וויז אייר ואיזיג׳ט. אבל אני בהחלט לא מתיימר להיות מומחה ללואו-קוסט.

משזה נאמר, לגופו של דיון,

בהזמנת כרטיס הלוך/חזור מערכת ההזמנות של וויז אייר מנפיקה PNR אחד להזמנה שכולל בתוכו את כל (שני) מקטעי הטיסה. אבל, לא מפורסמים בכלל תעריפים נפרדים לכיוון אחד ולשני כיוונים - כך שהזמנה המאוחדת היא מכל בחינה הזמנת שני מוצרים שונים תחת חשבונית אחת. לתחושתי כך ׳רואה׳ את העסקה גם מערכת ההזמנות, אבל אני לא יודע לומר בוודאות שזה המצב.

במידה ואחת הטיסות בהזמנה מתבטלת או משנה מועד החברה תאפשר ללקוח לשנות גם את הטיסה השניה כי אחרת היא תסתבך עם רשויות החוק הישראלית והאירופית שרואות בהזמנה כזאת כרטיס אחד. אם וויז אייר הייתה מנפיקה שני PNR בהזמנה כזו, כלומר אחד לכל מקטע טיסה, הרי שלא הייתה בעיה מלכתחילה. 

ענת כתבה את הנקודה החשובה. בשיטה הנוכחית יש יתרונות לכאן ולכאן, וכל נוסע יכול לבחור מהם היתרונות החשובים לו יותר. לי כרגע יש הזמנה פתוחה עם וויז אייר, כן כן, והיא כוללת גם הלוך וגם חזור (למספר אנשים).  

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון