לונדון - כמה שאלות קטנות
-
כשחם ואין מזגןכבר כשתעשו צ'ק אין למלון בקשו שישלחו לחדר מאוורר (או אפילו שיתנו לכן מיידית).
ברוב המלונות יש מאווררים, הבעיה היא שהרבה פעמים אין להם מספיק, בטח לא כמספר החדרים.... ולכן חשוב להצטייד בו גם אם באותו רגע לא מורגש הצורך, כי למחרת עלול להיות ממש מחניק בחדר.
נעה
-
לונדון - כמה שאלות קטנותרבקה, עכשיו פתחתי את הקישור ששמת לבלוג של רואה עולם, על לונדון, וואו! איזה ממתק מקסים! עכשיו רק צריך לחשוב איך סוחבים את הבן לחנויות האלה...
-
לונדון - ספריםעדן,
מציעה לפנות בהקדם למייל של המלון, לבקש שישתדלו לארגן לכן מאוורר.
בלינות בלי מזגן, אני מצטיידת במיני מאוורר נייד שלא שוקל כלום ועולה אולי 100 שח
אשכול המלצות לארמון בקינגהאם
נראה לי שתאהבי את פארק סנט ג'יימס הסמוך,
ריאה ירוקה בין כל המבנים..
תעברו לידו ליד הארמון, צמוד למוזאון צ'רצ'יל, ליד רחבת המצעדים עם הסוסים.. (בתמונה), סמוך לכנסיית וסטמיניסטר.
בפארק מקפצים סנאים חמודים.. אפשר להצטייד בבוטנים ושאריות לחם לעופות.
נסיעה טובה

-
לונדון - ספריםמה דעתך להמיר את האופניים בסגווי?
-
לונדון - ספריםזה אישי לגמרי,אבל לדעתי אוקספורד,שלא על מנת להגיע לחנות מאוד מאוד ספציפית - סיוט
באוקספורד בלונדון של יולי + גל חום - סיוט שבסיוטים (האמור על דעת הכותב בלבד,נכון ליום 2.7)
וההמלצה שלי,גם אם מדובר על טיול ראשון(או שני ,שלישי וכד') בלונדון - יום ראשון - שורדיץ ובריק ליין
למה? - תסתכלי על 4 סיכומי לונדון האחרונים שלי בבלוג שלי(הבלוג של DKE,נדמה לי שלינק בתוכן ההודעה)
-
לונדון - ספריםהתחזית לשבוע הבא הוא סביר לגמרי עם טמפרטורות ליליות שירדו עד ל 15 מעלות..
מי שיגיע בסוף יולי- תחילת אוגוסט לעומת זאת - שיתחיל כבר להזיע!
-
לונדון - ספריםלי - קלעת בול
כבר לפני הטיול אני יודעת שהפארק הזה יהיה אחד המקומות האהובים עליי. ומאוורר נייד נשמע רעיון מעולה, נראה לי שיש לנו כזה בארון כלשהו 
סאגווי נשמע ממש כיף לדעתי, אבל אני מניחה שאמא והאחות יפסלו על הסף

שוב, רובנו שואפים להשאיר את הרגליים על קרקע יציבה...
דני - כבר קוראת את כל סיכומי הטיול שלך

תודה לכולם,
עדן