שאלה לגבי כוכב הצפון
-
יצרתי קשר עם גל מכוכב הצפון. קיבלתי חומר. בתנאים שלהם מי שמזמין מלון דרכם יכול להזמין גם טיול. אחרת, מחוייבים להזמין מספר מסויים של טיולים. ניהלנו חליפת אימיילים שלאחריה החלטתי על מלון וטיולים ומרגע זה הוא די נעלם. פעם ענה לי להודעת טקסט שהיה לו עומס רב ויחזור אלי למחרת, דבר שלא קרה.
האם למישהו הייתה איתם חוויה דומה?
המלצות מה לעשות?
נטיית ליבי לעזוב מי שמתייחס אלי ככה, אבל אני נורא רוצה את אחד הטיולים שלהם....
-
שאלה לגבי כוכב הצפוןתנסי לשלוח לו שוב פעם מייל.
זוהי תקופה עמוסה של תיירים ישראלים בצפון, אני חושבת שהוא מאוד עמוס ואני מאמינה שהוא יחזור אלייך, זה יכול לקרות בכל חברה.
-
שאלה לגבי כוכב הצפון -
שאלה לגבי כוכב הצפוןתביני את הרמז...
מה היתרון להזמין דרך סוכן אם הוא לא זמין אלייך??
מומלץ ככל שיהיה ,הייתי מחפש סוכן אחר.
-
שאלה לגבי כוכב הצפוןמסכים לא כייף לקבל יחס כזה משום עסק, אבל יכול להיות שהוא באמת עסוק. חמרות שהייתי מציע לך לבדוק גם אופציות במקומות אחרים ולא להמתין לדקה האחרונה שאולי הוא יחזור אליך.
-
שאלה לגבי כוכב הצפוןגם לי היתה התנסות דומה איתם, ולכן פניתי לסוכנות אחרת.
לדעתי בכל מקרה צריך לפנות ל-2-3 סוכנויות, לבנות מסלול ולהשוות "תפוחים לתפוחים".
בסופו של דבר ניתן לבנות מסלול כרצונך עם הרבה סוכנים, את לא צריכה סוכן מסויים בשביל מסלול מסויים.
-
שאלה לגבי כוכב הצפוןלא מכיר אותו , אבל מן הסתם מה שיש אצלו יש אצל אחרים , אפילו אם יש לו 4569 לקוחות הוא חייב לענות ואם לא עונה אז ביי ביי
-
שאלה לגבי כוכב הצפוןרציתי להגיד לכם שגם אני ניסיתי לטייל עם כוכב הצפון אבל הם ענו לי אחרי שבוע וגם לא עד הסוף וששאלתי עוד שאלה הם שוב ענו לי אחרי שבוע ןהחלטתי שלי זה לא מתאים....אם אין להם זמן עבורי לא צריך...כעת אני במה הונג סון ואתמול הייתי בפאי בטיול פרטי עם משה מצאנג מאי ואני מאוד נהנית...וממליצה עליו.הוא התחיל עם תיאום ציפיות וכשהבין שאנחנו לא משפחה רגילה ממוצעת אלא משפחה שאוהבת טבע, טיולים ואוטנטיות..ואין לנו בעיה לנסוע הרבה כי אנחנו אוהבים גם לראות נוף יפה מהרכב הוא בנה לנו את המסלול לכיוון פאי, מה הונג סןן ומה סריאנג ולוקח אותנו למקומות אוטנטים ויפים ואנו נהנים וגם לא ראינו כמעט תיירים במקומות שהיינו . אם תרצו אספר לכם על המקומות שהיינו בהם ונהיה.
-
שאלה לגבי כוכב הצפוןליאת תודה על תגובתך, זה בדיוק מה שהיה לי איתם. אני שמחה שמצאת מישהו טוב ושאת נהנית שם... תמשיכו להנות ותספרי חוויות כשתחזרי

-
שאלה לגבי כוכב הצפוןאנחנו היינו 3 זוגות עם ילדים שתיכננו דרכו טיול פרטי של 3 ימים בצפון. טיילנו עם מדריכה בשם דיאמונד שהיתה מצויינת והיה בסדר גמור.הוא יצר קשר איתנו כל יום במהלך הטיול ,והטיול היה בהתאם למה שתוכנן. לפני הטיול התקשורת היתה רציפה במיילים ואף בטלפון. כנראה שכעת עמוס לו מאוד והוא לא עונה לך באופן סדיר אבל הניסיון שלנו איתו היה טוב מכל הבחינות.
-
שאלה לגבי כוכב הצפוןאצל גל זו כנראה השיטה
גם אצלי - לאחר שקיבלתי מידע והצעות מחיר , ולאחר שהבין שאני בודקת אופציות נוספות , נעלם . שלחתי מספר מיילים אך לא זכיתי לשום מענה .
-
שאלה לגבי כוכב הצפוןשלום לכולם. אנחנו הזמנו איתו טיול לצפון,מגיעים עוד שבועיים. לפני כשבוע שלחתי לו מייל וחזר אלי אחרי כמה ימים. תתחשבו קצת שכרגע יש לחץ עצום של משפחות שמטילות, לחילופין ניתן להתקשר אליו ולקבל מענה.טיול מהנה לכולם.
-
שאלה לגבי כוכב הצפון-מומלץ מאודעשינו טיול משפחתי עם גל לפני מספר שנים,היה מצויין,הטיול,הואנים ,האוכל, המדריך, הכל היה טוב מאוד
איני יודע מדוע הוא לא חוזר אלייך אך כנראה יש סיבה לכך תנסי שוב,לא תפסידי
-
שאלה לגבי כוכב הצפון-מומלץ מאודבעקבות ההודעה פניתי לגל ואכן יש עליהם עומס עצום אבל הבנתי שהכל כבר טופל וחבל שהגברת לא טרחה לציין זאת.