כסף - איך מומלץ?
-
שילמתי על רוב הנסיעה - טיסות, רוב המלונות (חסרים 3 לילות) ושני טיולים.
לגבי השאר איך מומלץ להתנהל? לקחת הכל מזומן? כרטיס אשראי? כמה בערך?
מדובר בשבועיים למבוגרת ושני ילדים בוגרים (מעל 18).
-
כסף - איך מומלץ?הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
לקיחת מזומן יורו או דולר לתאילנד היא הדרך הכי משתלמת והחסכונית, אבל לא מתאימה לכל אחד, לכן רצוי להגיע גם עם כרטיס אשראי בינלאומי.
-
כסף - איך מומלץ?אני ממליץ על הצטיידות בכרטיס אשראי בין לאומי.
למניעת ריבוי עמלות, מומלץ למשוך בכל פעם את הסכום המירבי האפשרי. -
כסף - איך מומלץ?למי שמעוניין למשוך סכום כסף מעל ההגבלה של הכספומטים בתאילנד (עד 30,000 באט), ניתן לגשת לסניף הבנק עם הדרכון וכרטיס האשראי וניתן למשוך כמצה שרוצים. כמובן תלוי בהגבלת המשיכה של הכרטיס.
-
כסף - איך מומלץ?לדעתי השיקול אם לקחת מזומן אואשראי תלוי באופי של כל אדם וגם ברמת המלונות בהם יתאכסן,
אם אדם יודע שהוא מפוזר ונוטה לאבד דברים ומסתובב עם הכסף בתיק עדיף לו לקחת אשראי ולמשוך מכספומט,אם האדם אחראי הכסף תמיד עליו בחגורה שיקח מזומן,
כמובן תלוי גם ברמת המלונות, במלונות הטובים יש כספות בחדרים שומרים ומצלמות ואפשר להגיד שהם בטוחים,בגסטהואס ומלונות ברמה נמוכה יש סיכוי שיגנבו את הכסף
-
כסף - איך מומלץ?ממליץ לקחת 1000-1500 דולר במזומן ליתר בטחון על כל צרה שלא תהיה וכרטיסי אשראי בינלאומיים ויזה או מאסטרכארד בלבד השאר פחות נפוצים בתאילנד .
-
כסף - איך מומלץ?הכי משתלם לקחת יורו או דולר מהארץ וכרטיס רק לבטחון.אני לקחתי 2500דולר לטיול של שבןעיים וחצי ל3אנשים וכרטיס אשראי...נראה לי שזה יספיק לנו לשבוע וחצי....
-
כסף - איך מומלץ?אם אני מגיעה עם דולרים אני פשוט מחליפה כל פעם סכום מסויים לבאטים ? יש exchange בכל מקום?
-
כסף - איך מומלץ?בדיוק! ובכל מקום שתשהי בתאילנד תמצאי exchange שבו תוכלי לפרוט כסף
-
הזמנת באטים מראשהזמנת מזומן ליום יומיים הראשונים, רצוי ולא יקר להזמין באתר הבנק הרלבנטי (יש לפועלים למשל). באטים, הממתינים באולם הנוסעים היוצאים בנתב"ג במעטפה עם שם בסניף הפתוח 24/7. טוב למונית, מסאג' אוכל וכד' ביום הראשון.
-
הזמנת באטים מראשמיותר לחלוטין איך שנוחתים בשדה התעופה של בנגקוק יש עשרות דוכנים של המרת מטבע .