סים אמריקאי
-
היי,
האם מישהו יודע כמה עולה סים אמריקאי? ומה הוא מאפשר לי מבחינת גלישה באינטרנט ושיחות טלפון?
והאם ניתן להשתמש בסיפ אמריקאי בקנדה?
אשמח לעזרה

תודה
-
סים אמריקאיהנושא הזה עולה כמעט מדי יום. תעשה חיפוש בפורום לגבי סים.
יש תוכנית של AT&T ב-55 דולר שכנראה מתאימה, לא הבנתי האם השימוש ב-DATA הוא טוב גם לקנדה.
מדובר בג'יגה אחת של DATA שמספיק לחודש בשימוש מושכל, גם לניווט.
אפשר להיכנס לכל חנות של AT&T בארה"ב ולברר. למיטב ידיעתי הסים עולה עוד איזה 10 דולר:
http://www.att.com/shop/wireless/plans/voice/sku7420264.html
-
סים אמריקאיניסיתי לחפש בפורום וקצת הסתבכתי

תודה רבה על העזרה!
-
סים אמריקאימישהו התנסה בשירות של http://www.phone4usa.co.il ?
-
סים אמריקאיהנה 3526 תוצאות על חיפוש המילה "סים" בפורום:
לא נותר אלא לעבור בעיון על חלק מהשרשורים שבתוצאות החיפוש.
גם על PHONE4USA דובר בשרשורים.
-
סים אמריקאימה לגבי התוכנית הזו? היא רק 5 דולר יותר, וזה 4 ג'יגה במקום 1... ואם אני מבין נכון מה שנשאר עובר גם לחודש שאחרי, לא?
http://www.att.com/shop/wireless/plans/voice/sku6280283.html
-
סים אמריקאיואני רואה שבאתר של Verizon יש Data-Only Plans, שהן זולות יותר משמעותית... ואם הבנתי נכון גם הכיסוי שלהם בארה"ב לדור 4 הרבה יותר טוב.
אז בעצם למה ההמלצה על AT&T?
-
סים אמריקאיקודם כל לא יעבוד בקנדה, שאלו גם על הקנדה בהודעת פתיחת השרשור. שנית, צריך לבדוק אם התוכנית לא כרוכה בהסכמה על טעינה אוטומטית בסיום ה-30 יום. הכי טוב להיכנס לחנות של AT&T ולבדוק את כל התוכניות PREPAID.
כ"כ, כבר נאמר בשרשורים רבים: קנו באמזון סים של H2O WIRELESS בסנט אחד של דולר (0.01 USD) כולל משלוח חינם (תנו כתובת של המלון הראשון בו תתאכסנו) ותעשו תוכנית של 50 דולר כולל 2 ג'יגה DATA (די והותר לחודש אחד) ושיחות חופשיות בתוך ארה"ב ולארץ כולל הניידים:
https://www.h2owirelessnow.com/mainControl.php?page=planMon5 0
-
raz777לפני שאתה שואל, תעבור על השרשורים הקודמים.
VERIZON עובד על שיטה אחרת שלא מתאימה לטלפונים שבארץ - CDMA.
AT&T עובד על GSM ועל התדרים שברובם מתאימים לטלפונים שנרכשים בארץ.
-
סים אמריקאימצויין תודה רבה,
השאלה היחידה שלי היא אם למעשה זה משלוח ולא ניתן לרכוש בחנות עצמה, צריך להזמין טרם הנסיעה?
-
סים אמריקאיהסים של H2O נמכר ב-BEST BUY תמורת 5.99 דולר + מס.
ואם מזמינים סים או מיקרו סים או נאנו סים (לשים לב איזה סוג צריכים) באמזון, צריך להזמין כ-10 ימים לפני ההגעה למלון. ולוודא במייל עם המלון שישמרו על המעטפה.
-
סים אמריקאיתודה!
-
סים אמריקאיהיי ... קצת נדחפת לשרשור עם שאלה על החבילה של orange : הם מציעים לי חבילה של 1 ג'יגה ב 99 שח . אני אהיה רק שבועיים בארהב אז האם במקרה הזה זה אמור להספיק ? כי אם זה מספיק אז אני מעדיפה מאשר עם סים מקומי. יש משהו נוח בלפתוח את המכשיר והגלישה עובדת מבלי צורך להיכנס לסניף ולהתעסק בזה או לחכות להגיע למלון הראשון . מה דעתכם ? אני צריכה רק גלישה ושיחות מקומיות. בלי שיחות לארץ . תודה, עדי
-
סים אמריקאילשבועיים זה יספיק לניווט, לקריאת אי-מיילים ועיתונים, לפייסבוק, לוואטסאפ וגד'.
ממליץ לסגור את השימוש ב-DATA כאשר לא צריכים, אבל גם כך יספיק לפי ניסיוני.
אבל מה עם השיחות ? יש APP של חברת VONAGE שעולה גרושים להתקשר, אפשר להטעין לדוגמה 5 דולר. גם סקייפ (שדרך אגב צורך יותר DATA מאפליקציות אחרות).
אם מתקשרים מ-VONAGE, צריך לעשות את הסימן + בלחיצה ארוכה על הספרה אפס, אח"כ את קידומת המדינה (ארה"ב/קנדה 1, ישראל 972) ואת המספר ללא אפס בהתחלה אם מדובר בשיחות לארץ.
-
סים אמריקאיתודה ! אין לנו צורך בשיחות לארץ ואם יהיה אז יש לנו אפשרות להתקשר מהמשפחה או חינם דרך הווצאפ. אנחנו גם לא בפייסבוק או קוראים עיתונים ... חופש ! צריכים רק ניווט , גלישה לאתרי מידע כשצריך וווצאפ להודיע לאמא ואבא שאנחנו בסדר ... אז אני מבינה שזה מספיק לשבועיים . וגם יש לנו חינם בכל המלונות.
-
סים אמריקאיבאחד הפעמים רכשתי חבילה של חצי ג'יגה ב-AT&T בסן דיאגו, נתנו לי סים חינם וללא מס. הספיקה לי לחודש, אבל על מהירות 3G. אם הטלפון שלכם 4G או LTE, זה צורך יותר DATA. גם ככה די והותר לשבועיים.
ועידכון לגבי H2O. היה ידוע שאי אפשר לשלם על התוכניות באתר החברה עם כרטיס בינלאומי שהוצא בארץ. ובכן, לפני כשבוע עזרתי למישהו לעשות את התוכנית אחרי הפעלת הסים באתר ולא הייתה כל בעיה לגבי התשלום. כנראה עכשיו הולך כי חברה סינית רכשה את חברת H2O WIRELESS.
-
סים אמריקאיאייפון 6 לבעל המעודכן ובעל הסטנדרטים... ונקסוס 5 לי ... מאמינה שנסתדר , ומקסימום אפשר להוסיף מחו"ל עוד ג'יגה ב 99 שח... זה עדיין מסתכם ב 200 שח שזה כמו 50 דולר בערך... שוב תודה רובן.
-
סים אמריקאיאני נורא מתלבט אם להשתמש בשירות של phone4usa או לקנות סים מקומי לאחר הנחיתה.
נשארו ימים בודדים להחליט.
מה דעתכם?