ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?
-
המלצות?
תודה.
-
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?היתרון של פספורט כארד , שניתן לך כרטיס המשמש לתשלום ישיר במקרה הצורך. בחברות האחרות, אתה נדרש לשלם מכספך ולתבוע החזר.
-
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?אין הבדלים ברמת הכסוי בין שני הביטוחים היתרון .... שפספורט כארד נותן לך כאילו כרטיס אשראי שבו אתם משלמים על הוצאות רפואיות בחול ואילו אצל אחרים בחלק מהמקרים את מקבלת החזר בדיעבד , לדעתי זה גליק שיווקי ותו לא
מה גם שבבדקתי אצלי פספורד יצאו הרבה יותר יקרים בתעריף כך שאין ארוחות חינם
הראל זו החברה הגדולה בארץ לכל נושא הבריאות ולנסיוני גם הכי טובה ,
-
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?אני עשיתי דרך למטייל. הביטוח שלהם הוא של הראל ויוצא יותר זול מאשר להזמין ישירות דרך הראל. ויצא הכי זול מכל ההשוואות שעשיתי.
-
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?עד כמה שידוע לי ביטוח של passport תקף רק עד חצי שנה לעומת הראל שניתן לבטח עד שנה.
-
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?אין לי התנסות בביטוח נסיעות דרך Passport Card, אולם ניסיון רב בביטוח דרך הראל יש לי.
בנסיעתי האחרונה נזקקתי להחזר כספי בגין טיפול רפואי שנזקקי לו וההחזר הכספי היה יעיל ומהיר. -
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?הי,
יש הבדלים בכיסויים, בהשתתפות עצמית,
תבקש מהסוכן טבלאת השוואות ( הם משווים בין פספורט, הראל, מנורה, ועוד כמה)
העלות של הביטוח היא די זהה , חשוב הכיסויים,
נסיעה טובה ובטוחה
שפוליסת הביטוח תישאר בגדר עוד נייר בתיק

-
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?מסכימה עם ורד, ומוסיפה כי פספורט כארד נותן כיסוי למקרה של החמרה במצב רפואי קיים, מה שחברות אחרות לא בהכרח נותנות. מי שרלוונטי לו - כדאי לו לבדוק גם את הנושא הזה בתהליך ההשוואה.
-
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?תודה!
-
ביטוח נסיעות הראל passport card vs ?אולי מישהו יודע,
האם כל חברות הביטוחים דורשות לראות דוחות של אשפוזים בחצי השנה האחרונה? האם אלרגיה לאבק מצריכה בכל החברות תוספת לפרמיה הקיימת?
תודה