ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בסין - חודש וחצי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    8
    3121
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Danielos
      Danielos נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני דניאך, בן 21, מתכנן לנסוע לסין בסוף חודש אוגוסט לשישה שבועות (חזרה בתחילת-אמצע אוקטובר) לטיול תרמילאים. העניין שלי הוא בטבע, טרקים ומקומות מרוחקים ומיוחדים.

קראתי די הרבה חומר והצלחתי לגבש מתווה כללי למסלול, אשמח אם אנשים שמבינים והיו יוכלו לחוות דעה ולהציע הצעות לשיפור.

נחיתה בבייג'ין - 3-4 ימים, אתרים מרכזיים, קניית ציוד, התאקלמות.

(מדלג על שיאן - פחות מעניין אותי לראות חיילים מחימר - מפורסמים ככל שיהיו) מעבר לצ'נגדו - 1-2 ימים

לשאן ואמישאן - 3 ימים

שמורת ג'יוזייגו , חואנלונג, סונגפן ( טרק סוסים) - 5-6 ימים.

(חזרה לצ'נגדו - ?)

עכשיו יש כמה יעדים שאני רוצה להיות בהם ולא כל כך יודע איך לסדר אותם כראוי (גם בקטע של מחלת גבהים):

רילונג והר ארבע האחיות, שמורת הקרחונים היילואוגאו , דנבה והכפרים סביבה, גנזי, טגונג ומשם המשך קלאסי של הבק דור לליטאנג, דאוצ'נג וידינג, דצ'ין וטרק יובנג, שנגרילה, ליג'יאנג, אגם לוגו (?). האם שלושה וחצי שבועות זה זמן סביר לסיבוב הזה של הבק דור?

משם אני רוצה להמשיך לטרסות האורז של יואניאנג - הבנתי שהן פחות מתוירות מאלה של יאנגשו.

עכשיו נכנס למשוואה גם החג הלאומי בתחילת אוקטבר, חשבתי להיות באיזור טרסות באורז של יואניאנג ומשם להמשיך לשבוע אחרון בוייאטנם (כדי להימנע מסין בחג) , או לחילופין להמשיך לעיר גדולה ( נגיד שנחאי) ומשם לחזור לארץ.

בכוונה ויתרתי על יאנגשו וגווילין - זה בסדר בהנחה שאבקר בטרסות ביואניאנג או כחבל לפספס?

בהונג קונג כבר הייתי והיא נמצאת בעדיפות נמוכה יותר מבחינתי.

שאלה אחרונה - הייתם ממליצים לעשות טיול כזה לבד?

אשמח לכל עצה והערה,מקומות שפספסתי וכו'

תודה רבה לכל העוזרים,

דניאל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גילי ט
        גילי ט נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין - חודש וחצי

היי,
        סוף סוף מישהו שהכין שיעורי בית ולא סתם יורה שאלות, אהבתי.

אפשרי ב-3 וחצי שבועות, אבל עדיף להוסיף כמה ימים.

לגבי יואניאנג - זו לא העונה אבל עדיין יפה שם. אפשר לוותר על הטרסות בגווילין (לונג שן).
        מאגם לוגו תצטרך לחזור לליג'יאנג, או שתגיע לשם בטרק 8-9 ימים משמורת יאדינג. 

מדאוצ'נג אתה מגיע לשנגרילה ומשם ליובנג.

הייתי מוסיף את העיר דאלי ואולי גם Shaxi.

תהנה.

• clilasr
          clilasr נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין - חודש וחצי

היי, אני בשלבי תכנון הטיול שלי (שממש דומה לשלך..) כך שאולי העצות שלי לא מבוססות, אבל ההמלצה שאני קיבלתי היא שמבייג'ין לקחת טיסה לאיזור של ג'וזייגו ולהיות שם בשמורה של ג'וזייגו ובחואן לונג, ואז להמשיך לסונגפן ומשם להגיע לצ'אנגדו ולעשות את כל מה שבסביבה ואז לצאת לback door.  זה יחסוך לך את הנסיעה מצ'אנגדו לג'וזייגו (כ-10 שעות) והלוך ושוב הזה סתם מיותר..

ב'ייגין - ג'וזייגו - חואן לונג - סונגפן - צ'אנגדו - לשאן ואמישאן - צ'אנגדו - back door.

קח בחשבון שיש טיסה ישירה אחת ביום מב'ייגין לגו'זייגו והיא בשעות הצהריים, כך שתגיע רק בערב ליעד..

ואם כבר - אם אתה נתקל בסיפורי דרך של רילונג ושמורת הקרחונים אשמח לשמוע, מצאתי רק ממש מעט מידע על זה..

תודה!

• Danielos
            Danielos נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין - חודש וחצי

היי,

תודה על התשובות.

הרעיון לטוס לג׳יוזייגו יכול להיות רעיון טוב, אני צריך לבדוק זמנים ומחירים ולראות איך זה מסתדר...

ניסיתי לפרוס את המסלול שלי על לוח שנה ולראות אם הדברים זה מסתדר על פני שישה שבועות פחות או יותר. אני יודע שאי אפשר באמת לתכנן כל יום אבל רק רציתי לקבל תחושה וסדר גודל.

נראה לי שאולי אני לא אספיק לבקר בכל היעדים שאני רוצה בשישה שבועות ושאצטרך לוותר על מקומות כדי לעמוד במסגרת הזמן. אשמח לדעת אם מישהו חושב שכן אוכל לעמוד במסגרת הזמן ולבקר בכל המקומות שציינתי בלי לעשות וי ולרוץ ממקום למקום.

אם לא, על אילו מקומות כדאי לבקר? ואם כן, אם אפשר לקבל חלוקת זמנים משוערת וסידור של היעדים בסדר הגיוני.

clilsar - אני אשלח לך בהודעה פרטית את המידע שמצאתי על שמורת הקרחונים ורילונג, זה לא כל כך הרבה אבל זה עוזר.

דניאל

• תמר אלמוג
              תמר אלמוג נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין - חודש וחצי

שלום אני וחבר מתכננים גם כן טיול של חודש, בעיקר טרקים, באוקטובר לאזור יונאן- סיצ'ואן.
              חשבנו לעשות תכנון כזה:

1. צ'נגדו -> טאגונג

2. טרק להר Mjero

3. טאגונג -> יאדינג
              4. יאדינג -> לוגו חו

5. לוגו חו -> ליג'יאנג

6. טרק 8 האגמים

7. kunming -> chengdu

ראינו שהטרק מלוגו חו ליאדינג הוא 7-8 ימים וכדאי לקחת מדריך. השאלה- אם עושים אותו בכיוון ההפוך ( מתחילים ביאדינג) האם כדאי מדריך ואם כן איפה ניתן לפגוש אחד כזה מהכיוון הזה?

האם ממליצים ללכת לגוזייגו והפארק שלידו?

האם ניתן לישון בפארק של יאדינג ולעשות שם כמה ימים?

• תמר אלמוג
                תמר אלמוג נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין - חודש וחצי

וגם- האם מישהו עשה טיול רגלי של יותר מיום באזור של גוזייגו או חואנלונג?
                האם אפשר לטייל שם באזור של השמורה או מחוצה לה? האם זה יפה ומומלץ?

• vera007
                  vera007 נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין - חודש וחצי

שלום דניאל,

שמי ורה והנתונים הבסיסיים בתוכנית שלך מאד דומים לשלי. נדמה לי ששוחחנו בעבר. יתכן? אני טסה לסין בסוף אוגוסט ואני חוזרת מהונג קונג ב 21. התלבטתי בעניין החג בראשית אוקטובר ואני מתכוונת להיות בשבוע הזה בוויטנאם.

אשמח לשוחח בטלפון. 0503222700. 

• גילי ט
                    גילי ט נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין - חודש וחצי

למסלול ראשוני חלוקת הימים נראית הגיונית פחות או יותר.
                    הייתי מוסיף עוד כמה ימים לצ'נגדו, אבל זה בגלל שאני מאוד אוהב את העיר Smile

תמר - אולי קיימת אפשרות למצוא מדריך ביאדינג. קחי בחשבון שזה טרק יקר אם לוקחים מדריך, לא משנה מאיפה מתחילים.
                    שמעתי על מעט מאוד שעשו את זה עצמאית, מקווה שתצליחי.

ג'יוג'איגואו - שמעתי על טיולי יום באיזור, אחד מהם בתוך השמורה.
                    ממליץ לך להתייעץ עם החברה/סוכנות בסונגפן, הם מכירים את האיזור מעולה.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון