החלפת מטוס
-
דברנו פה בפורום רבות על החלפת טיסות אל על לחברה ספרדית ורציתי לעדכן שממש עכשיו עלינו על המטוס ואם לא הייתי מודע לכך לא היה מורגש כלל שזה לא אל על. במטוס נמצאת דיילת של אל על לכל שאלה.
המטוס עצמו מרווח מאוד יחסית לטיסות אל על שטסנו לאחרונה.
שתיהיה טיסה טובה.
-
החלפת מטוסיוסי
טוב לדעת

שתהיה נסיעה טובה

-
החלפת מטוסמצד השני זו תעודת עניות לאל על שסתם צ'ארטר ספרדי מרווח יותר מהמטוסים שלה.
-
החלפת מטוסזו לא תעודת אניות אלא עוד צעד לחיסכון ולקטנת ההפסדים. ולפי דעתי התהליך יתפשט. אולי הותיקים זוכרים את התהליך הזה שקרה בצים. בהתחלה החכירו אוניות אם הצוותים הזרים, אחר כך לעט לטט בשלבים החליפו גם את הצוות הישראלי בצוות זר.
-
כל עוד המכולות לא מתלוננות על השירות - הכל תקין. -
הכניסו עבודת קבלן בדלת האחוריתלעובדי אל על יש ועד שדואג לזכויות שלהם.
אז מה עושים עם רוצים לחסוך על הגב של העובדים? אאוטסטרסינג.
בטווח הקצר מצויין לכולם. העובדים באותו רגע לא נפגעים, ללקוחות המחירים לא עולים וההנהלה ובעלי המניות מרוויחים יותר.
בטווח הבינוני והארוך כולם מפסידים.
-
הכניסו עבודת קבלן בדלת האחוריתאת הקבלן הכניסו בדלת הראשית, ישר מהשרוול. לעובדי אל על יש זכויות, אבל לא בטוח שתהיה להם גם חברה, כי לאור ההפסדים המתמשכים לא בטוח כמה זמן היא תשרוד. כשריינאייר מטיסה לארץ נוסעים ב-30€ כללי המשחק משתנים ומי שלא יתנהג לפי הכללים החדשים, יפסיד.
-
מדובר בשני מוצרים שוניםכמו שלא משווים דוכן פלאפל למסעדה למרות שבשתיהן מוכרים מזון כך לא נכון להשוות חברת low cost ל High cost למרות שבשתיהן מוכרים טיסות.
לדעתי באל על הבעיה היא ניהולית, החברה בהפסדים ולמרות כל היתרונות שהמחוקק הישראלי נותן לחברה כולל סבסוד די עמוק ההנהלה מצליחה אולי לארגן לעצמה שכר ובונוסים בשמיים המצב של החברה עמוק באדמה.
לאיזיג'ט יש מקום וגם לבריטיש יש מקום, כל חברה מוכרת את המוצר שלה.
באל על עוד אפילו עוד לא החליטו מה המוצר שלהם למעט שמירה על כללי אורטודוקסיה יהודית. בעיה ניהולית.
-
מדובר בשני מוצרים שוניםגם אם יש ב"אל-על" בעייה ניהולית - היא מתגמדת מול המכשול העיקרי של החברה והוא : החברה פועלת במשך חמישה וחצי ימים בשבוע, מול שבעה ימים של המתחרות.
כל עוד היא בעמדת פתיחה הרחוקה כ-20 אחוז מהאחרים, גם ניהול רזה ויעיל יתקשה לגבור על הפערים.
-
זו בדיוק בעיה ניהולית....ההנהלה החליטה ב 20% מהזמן להשבית את המטוסים.
ההנהלה היתה יכולה להחליט לא להשבית את המטוסים בזמן הזה.
ההנהלה בהחלטה של אי הפעלת המטוסים בסופשבוע + מועדון מתמיד רע + מדיניות קביעת מקומות ישיבה בלתי שקופה + מדיניות שידרוג יותר מבעייתית + ....(יש עוד) החליטה שהיא מעדיפה יחסים ידידותיים עם יו"ר ועדת הכספים ועוד גורמים פוליטיים על פני הרבה מאוד נוסעים עסקיים שבדרך כלל מכניסים יותר כסף מתיירים.
אני לא יכול להגיד שההחלטה הזו שגויה כי אין לי את הנתונים.
אבל בשורה התחתונה זו החלטה של ההנהלה.
-
לא מדובר בהכנסת עבודת קבלן בדלת האחוריתלא יודע למה חושבים שאל על טסה רק חמישה וחצי ימים בשבוע
אני טסתי עם אל על למינכן בשבת בבוקר.
כנ"ל בחזרה לאחר שבוע.
-
לאורך כל השנה אל על היתה בבעיהבלי שום קשר לעונות.
האשימה את טייסי ה 737, את בקרת האויר בקפריסין ואת אני לא יודע מי עוד, אבל טיסות איחרו, אוחדו ושאר ירקות.
ממש לא יחודי לקיץ.
-
לאורך כל השנה אל על היתה בבעיה -
לא מדובר בהכנסת עבודת קבלן בדלת האחוריתתגיד אתה
הדלפק היה של אל על
על הכרטיס היה רשום אל על
על המטוס היה רשום אל על בגדול
איך אומרים האמריקאים, אם זה נראה כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז. כנראה זה ברווז.
-
זו בדיוק בעיה ניהולית....מה הקשקוש של יו"ר ועדת כספים????
אלעל "כאילו" לא טסה בשבתות וחגים (עיין ערך UP וסאן דור)
בגלל שהיא לא רוצה להפסיד את החרדים שממלאים את הקווים הכי ריוחיים שלה
לצפון אמריקה ומשלמים על כך במיטב כספם
אני אישית לא טס איתם לשום מקום למעט טיסות שנקנו בנקודות של הנוסע המתמיד
חברה מזעזעת לדעתי
-
תוספת למה שכתבתי קודםרצתי לרב הקרוב לדווח אבל התברר לי שהוא בנסיעה בשבת.
מיד הרגיעו אותי, הרב נמצא בחכירה רטובה, הוא והמכונית שלו.
-
הנימוק שלך "קשקוש" כמעט ושכנע אותיכי מה יותר משכנע מביטול דבריו של האחר במונח כמו "קשקוש"?
אבל ליצמן שכנע אותי יותר
http://news.walla.co.il/item/99517
והצטרף אליו גפני
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/225/255.html
הכפיה על אל על לא לטוס בשבת נעשית מכספי המיסים שלך ושלי, הרבה פחות בכספי החרדים.
מטוסי אל על יכולים לטוס בכל המים כולל שבתות וחגים, אין שום מניעה חוקית והנהלת אל על סוברנית להחליט על ימי השירות.
אבל ההנהלה נראית כמו אותו אחד שרצח את הוריו וביקש רחמים מבית המשפט כי הוא יתום. מחליטים לא לטוס בשבת ואחרי כן מבקשים תקציב כי הם לא טסים בשבת.
-
התחייבות של אל על מול מי בנושא?אין לא על התחייבות חוקית או חוזית שאוסרת על החברה לטוס בשבת.
-
אבל גם כתבה מלפני 14 שנה לא שכנע אותי.דרקון------תתיחס קצת יותר ברצינות לחברי הפורום ואל תביא כתבות מלפני 14 שנה לתמוך בתענותיך. בארץ שכל שעה משתנים דברים זה קצת מוזר.
-
זו החלטת הנהלה לא לטוס בשבתוהיה מגוחך (אם אני לא הייתי משלם את זה) שההנהלה דורשת כסף כי החברה מפסידה כסף בגלל ההחלטה שלה.
מחר החברה תחליט לעשות החלטה עסקית גרועה אחרת, תתעקש לאחוז בה וגם אז אנחנו נצטרך לשלם את המחיר?
למה רק לאל על מותר? כל מנהל היה רוצה שמישהו אחר ישא באחריות שלו.
מגה גם כן מפסידים מאות מליונים, למה שהאזרח לא יכסה את ההפסדים שלהם?
גם את טאואר אייר החרדים דרשו שהאזרח הישראלי יסבסד כדי שיהיה להם נוח
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=193175
אז מה? אני צריך לשמוח?