האוטלטים
-
שלום חברים, מחר אנחנו טסים לשבועיים וחצי לפלורידה ושבוע בניו יורק, האם שווה לבקר באאוטלטים של ניו ג'רסי (וודברי וג'רסי גארדן) או שהאאוטלטים בפלורידה מספיק זולים וטובים?
תודה מראש לעונים.
-
האוטלטיםהיי אנחנו טיילנו בארצות הברית כבר ארבע פעמים ונתקלנו בהמון אוטלטים אני תמיד חוזרת בסוף לגרסי גרדנס מעולה מחירים ללא מעמ ממוזג ונעים ממליצה בחום
-
האוטלטיםלדעתי האישית אין הבדלים דרמטיים בין האאוטלטים
יש את שיקול המס (בניו ג'רסי אין מס על בגדים ונעליים ובפלורידה יש סביבות ה 7-8 אחוז)
יש את שיקול סוג הסחורה (בפלורידה יש הרבה פחות בגדי חורף למשל)
אבל השיקולים הכי חשובים בעיניי הוא נוחות, רצף ועלות השהיה. בניו יורק לרוב ישנים במנהטן במחיר מאד גבוה ובלי רכב. ההגעה לקניות גוררת אוטובוסים/מוניות, זמן ועלות.
בפלורידה לרוב אנחנו עם רכב (כך שקל להגיע) ועלות השהיה כמחצית מניו יורק (אפילו אחרי ששיקללנו את מחיר הרכב).
יום שופינג בניו יורק מתחיל ב-200-400 דולר לעלות היומית (מלון / אוכל / תחבורה) בעוד שיום שופינג בפורידה מתחיל בעלות של 100-200 דולר לעלות יומית.
בנוסף בפלורידה קל לשלב יום שופינג בין הפארקים באורלדנו (למנוחה מהפארקים) או חצאי ימים ופחות "על הדרך" בניו יורק לרוב זה יום יעודי
-
האוטלטיםהתמונה עכשיו יותר ברורה, מודה לכם מאוד.
-
האוטלטיםאתה יודע שאני לא מסכים איתך עם הקביעה
"~~יום שופינג בניו יורק מתחיל ב-200-400 דולר לעלות היומית (מלון / אוכל / תחבורה) "
גם ביום שופינג בניו יורק, עדיין אפשר לצאת ולבלות בערב (הצעה, ארוחה טובה, שיטוט ברחובות). יום שופינג לא אומר בהכרח שצריך לצאת ב 7 בבוקר.
החישוב הזה שגוי ביסודו כי שופינג זה גם הנאה ולא רק צורך בסיסי לקנות מוצרים שצריכים.
-
האוטלטיםאני חושב שיש עוד חשיבות
המון פעמים בטיולים ניו יורק היא עוגן - או ההתחלה או הסוף ובשני המקרים זה לא טוב לשופינג
בהלוך - צריך להיסחב עם הקניות כל הטיול
בחזור - לא תמיד מוצאים את כל מה שרוצים וכבר לא יהיה הזדמנויות נוספות
אנחנו בטיול שלנו עשינו מספר עצירות למספר שעות של קניות. בדרך מיוסמיטי לס.פ
בדרך מסאן דיאגו לווגאס וכמובן קניות בווגאס עצמה. זה איפשר לנו גם לשבור שגרה מדי פעם וגם ביקור במספר אווטלטים שונים ובכל אחד יש מוצרים שונים.
בניו יורק שהינו בסוף ועשינו רק השלמות אחרונות בעיר עצמה. אני גם מסכים שהרבה יותר קל לעשות קניות כשיש לך רכב צמוד ובניו יורק בדרך כלל אין
-
האוטלטים"~~בחזור - לא תמיד מוצאים את כל מה שרוצים וכבר לא יהיה הזדמנויות נוספות"
אתה יודע, לא מתים אחרי שעוזבים את ניו יורק.
ולשיטתך - רכישות באמצע אומר שצריך לשנע בטיסות, וזה אומר תשלום לחברת התעופה
אפשר גם תמורת חופן לא גדול של דולרים להזמין הכל באינטרנט.
וזה מתחבר לחישובים של אנשיםטובים - שזה הרבה יותר זול מבכלל לבזבז ימים בשופינג

-
האוטלטיםאתה יודע, לא מתים גם אם לא קונים כלום בארה"ב - אז למה לקנות בכלל?
אני בטוח שהבנת את הכוונה - יש דברים שהקניה שלהם חשובה למי שנוסע ולכך התכוונתי כשאמרתי שאם מחכים לסוף יש אפשרות לפספס. ברור שלא מדובר בעניינים שברומו של עולם.
דרך אגב - בהרבה מקרים אין צורך לשלם על מזוודות בטיסות הפנים ככה שהשינוע לא עולה כלום.
אבל כמו בכל דבר כל אחד עושה מה שמתאים לו....
-
האוטלטיםאם הקניה חשובה לי, אז אני קונה מראש ושולח למקום בו אהיה.. ולא ממתין לאאוטלט כזה או אחר....
ואם הקניה ככ חשובה לי, הייתי מזמין ושולח לארץ.