טיול למערב קנדה - חוו"ד
-
שלום.
אנחנו זוג + 3 (17,15,11), בנינו מסלול טיול למערב קנדה.
אשמח לקבל חוו"ד על שלד הטיול הנוכחי. בחלק מהמקומות (באנף, ג'ספר, וונקובר, פסיפיק רים, סיאטל) שריינתי מקומות לינה.
תודה, רויטל
31/7 – ת"א – לונדון – סיאטל. נחיתה ב17:05, לקיחת רכב ונסיעה למלון.
1/8 – התארגנות לטיול: הצטיידות באוכל, קניות. נסיעה צפונה לכיוון קנדה לינה בהתאם להתקדמות. (hope?).
2/8 – נסיעה לכיוון Kelowna
3/8 – glacier np. לינה ב – golden.
4/8 – רוקיס. לינה ב Tunnel Mountain , Banff.
5/8 – באנף.
6/8 – נסיעה לכיוון ג'אספר לינה ב Jasper House Bungalows
7/8 – ג'ספר.
8/8 – ג'ספר.
9/8 – יציאה מהרוקיס בהתאם להספק. יציאה מכביש 16, לינה בהתאם להתקדמות – valemount או דרומה יותר על כביש 5.
10/8 – Kamloops
11/8 – נסיעה על כביש 99 ל whistler
12/8 – וונקובר
13/8 – וונקובר
14/8 – מעבורת לוונקובר איילנד. Nanaimo. לינה באזור בהתאם לשעת ההגעה.
15/8 – פאסיפיק רים. לינה ב Ucluelet
16/8 – פאסיפיק רים.
17/8 – נסיעה לוויקטוריה. לינה בויקטוריה.
18/8 – בוקר בויקטוריה צהריים שייט לכיוון ארה"ב Anacortes. לינה באזור.
19/8 – סיאטל
20/8 – סיאטל
21/8- לינה באזור שדה התעופה.
22/8 – קניות וטיסה הביתה.
-
טיול למערב קנדה - חוו"דאני מבין שאילוצי טיסות גורמים לכם לעשות הלוך חזור ולא לנחות בקלאגרי ולחזור מונקובר/סיאטל (אם כי אז צריך לפתור את בעיית הרכב)
הייתי מוסיף יום באזור באנף במקום ה - 10/8 - ניתן להגיע מגספר לקמלופס ביום אחד
תהנו מצפה לכם טיול נפלא
-
טיול למערב קנדה - חוו"דאנחנו לקראת טיול, אז רק מתוך התכנון שלנו.
- גם לי בלט העבודה שמתוך טיול לא קצר אתם מקדישים רק 5 ימים נטו למה שאמור להוות את השיא - הרוקיס עצמם בקטה בין בנף וג'ספר. זה נראה הקצה מעטה מדי ואני מצטרפת להצעה להוסיף.
יום :14.8 : זמן ההפלגה במערבורת לננימו הוא כשעה וארבעים דקות ומשם גוגל נותן זמן נסיעה של כשעתיים וחצי עד ליוקלולה. אם אתם עולים על מערבורת של בוקר, גם אם צריך להוסיף קצת על ההערכה של גוגל וגם אם עושים כמה עצירות בדרך, אני לא רואה בעיה להגיע ליוקלולה אחר הצהרים-ערב ולישון כבר שם.
-
טיול למערב קנדה - חוו"דתודה על ההתייחסות.
בגלל המחירים הגבוהים ברוקיס (ומגבלות זמינות של מקומות לינה), תכננו ככה שאת הלילה הראשון נלון בגולדן ובבוקר למחרת נטייל ביוהו ובאזור ואז יש לנו 5 לילות בבנף וג'ספר כשביום האחרון נעזוב את השמורה לקראת אחה"צ/ערב. ככה שיש לנו 6 ימים ברוקיס.
לגבי ההפלגה לננימו אבדוק שוב. היו לנו המון התלבטויות מאיזה נקודה לקחת את המעבורת ולאן. סגרנו על הלילות בפסיפיק - אבדוק אם ניתן לשנות.
שוב המון תודה
-
טיול למערב קנדה - חוו"דהיום יציאה מג'ספר- זו לא נסיעה ארוכה עד ולמונט- הייתי מנסה כבר להגיע ע ד clearwater -ככה שאחה"צ או למחרת בבוקר- תוכלו גם לעשות ביקור קצר בשמורת וולס גריי. וב-10 לאוגוסט להתקדם הרבה יותר מקמלופס. מדובר בעיר די משמימה- יצא לי לבלות בה כמה ימים...
גם אני תומך בגישת המעבורת- להגיע באותו יום לאזור החוף המערבי, אלא אם תחליטו לטייל לשמיינוס לאותו יום ואז לעלות למעלה לכיוון ננימו ( או ללון בפורט אלברני בדרך.)
קניות והצטיידות ביום השני הייתי עושה באחת הערים מצפון לסיאטל ויוצא ממנה כמה שאפשר יותר מוקדם ( אפשר בבלינגהאם או ברלינגטון או מאונט ורנון וכו'), ואם התכוונתם לקניות שופינג- אולי עוצר באאוטלט ביציאה 200 על כביש 5.
-
טיול למערב קנדה - חוו"דתודה על ההארות.
בהתאם לשעת היציאה מהרוקיס נתקדם לכיוון שמורת וולס גריי.
נוותר על קמלופס ונתקדם לכיוון וייסטלר (למרות שהתרשמתי שמדובר במקום מאוד תיירותי).
לגבי המעבורת - בודקים אפשרות לקחת ל comox - האם מומלץ?
הקניות וההצטיידות ביום הראשון מתוכננות להיות באזור ארלינגטון (מראש העדפנו ללון צפונית לסיאטל ע"מ להמנע מפקקי הבוקר).
תודה.
-
טיול למערב קנדה - חוו"דקחו בחשבון שהכביש בין ננימו לאוקלולט בסלילה מחדש בקטע המערבי שלו. זה מעכב מאד את הנסיעה כי כל כמה זמן יש מחסום המיצר שיירה שנוסעת אחר כך בקטע חד סטרי כמה ק"מ. לי זה לקח כמה שעות שכללו גם סטיה לאחד המפלים שבדרך.
רנצי
-
טיול למערב קנדה - חוו"דתודה על העידכון.
מקווה שעד שנגיע יסיימו את העבודות.