שאטל משדה התעופה - ברלין
-
שלום לכולם,
כיצד ניתן להזמין מראש הסעה במונית משדה התעופה שונפלד בברלין למלון במרכז ברלין? 3 אנשים עם מזוודות. האם יש אפשרות לנהג ישראלי/דובר עברית?
תודה

-
שאטל משדה התעופה - ברליןולרי יש עליו הרבה המלצות בטיפים
דוא"ל: [email protected] -
שאטל משדה התעופה - ברליןיש לו גם נהגים שלא מדברים עברית. אם זה חשוב - תבקשו אותו ספציפית.
-
שאטל משדה התעופה - ברליןתודה!
אז את המייל לכתוב בעברית? ותוך כמה זמן עונים?
-
שאטל משדה התעופה - ברליןערב טוב.
בשדה ניתן למצוא מוניות,24 שעות ביממה.מנסיון אישי קרוב,עקב עיקוב בהמראה ונחיתה מאוחרת,לקחנו מונית מהשדה למלון,בשעה - 01.30, לפי המונה יצא לתשלום
43.50 יורו,שילמו - 46.00 יורו,הנהג היה זר כנראה טורקי,מדבר אנגלית וגרמנית.
הנסיעה כללה 4 נוסעים + 4 טרולים,ומזוודה גדולה.לשיקולכם !!!.
בהצלחה וטיול מהנה חיים.
-
שאטל משדה התעופה - ברליןכן, בעברית
-
שאטל משדה התעופה - ברליןולרי , בחור מקסים ואדיב
מומלץ מאוד
-
שאטל משדה התעופה - ברליןתודה לכולם!

-
שאטל משדה התעופה - ברליןמצטרפת להמלצות על ולרי. הקשר משלב ההזמנה במיילים הוא בעברית. עמידה בזמנים, נעים, מסביר, מכוון וממליץ. התחלה נהדרת בנחיתה בברלין הנאה צרופה .
-
שאטל משדה התעופה - ברליןתודה
-
ואלרי, שאטל משדה התעופה - ברליןזה ההודעה ששולח ולרי כשמבררים אצלו פרטים:שלום רבאני שמח לקבל את פנייתךאני נותן שרות הסעות משדות התעופה וסיורים פרטים ברמה גבוהה בברלין ופוטסדם.- מחיר ההסעה הכולל , לשדה תעופה שונפלד - 45€(המחיר כולל הסעה פרטית לשניכם לכוון אחד ואת כל המזוודות)המחיר זהה בשני הכיוונים, התשלום מתבצע במזומן בהגעה ליעד* תעריף לילה בין השעות 22:00 - 06:00 - תוספת של 10€לצורך ההזמנה יש צורך בפרטים הבאים:- מספר טיסה- תאריך וזמן נחיתה- שם מלון או כתובת יעד הנסיעה- שם לשלט- מספר נוסעים- מס טלפון-נייד להתקשרות במקרה הצורךאני יכול לחכות בשער היציאה עם שלט עם שם שנקבע מראשלמידע נוסף אתם מוזמנים לכתוב לי ואני יענה בהקדםכל הפרטים שלי רשומים בסוף כל מיילבברכהולרי