פגיעה רכב שכור בצרפת
-
שלום
רכב שכור בצרפת יורופקאר
כשחזרתי לחניון ראיתי שהרכב נפגע בזמן החניה נשברה מראה אחורית ונפגע הפגוש. הנזק נראה לעין כמובן ומחר אני אמור להחזיר את הרכב בשדה התעופה.
יש משהו לעשות או שאאלץ לשלם ? כנראה סכום לא מבוטל איך שאני מכיר את יורופקאר ... יש משמעות לעובדה שאינני אשם ? איך ניתן להוכיח ?
חשבתי אולי לחפש מצלמות בחניון אם היו ? יעזור ?
-
פגיעה רכב שכור בצרפתהכוונה לפנס אחורי כמובן לא שזה משנה
-
פגיעה רכב שכור בצרפתזו באמת שאלה מענינת
אם לא עשית ביטוח ביטול השתתפות עצמית לקחת את הסיכון על עצמך, כמובן עד גבול מסוים שאני מניח שהוא גבוה מהנזק שנגרם.
לא חושב שיש משמעות לזה שתמצא את הנהג הפוגע. לפחות לא מבחינת יורופקאר. אין לך מספיק זמן לנהל שם חקירות.
לדעתי חברת ההשכרה תחייב אותך בסכום מסוים.
-
פגיעה רכב שכור בצרפתאם עשית את כל הביטוחים - אין דאגה.
-
פגיעה רכב שכור בצרפתאם יש לך ביטוח ביטול השתתפות עצמית - לא יקרה כלום. תחזיר את הרכב וזהו.
אם יש לך ביטוח החזר השתתפות עצמית, תשלם את ההשתתפות העצמית ותדרוש אותה מהמבטח (לפי הפרטים שקבלת כשעשית את הביטוח). סכום ההשתתפות העצמית אמור להיות רשום בהסכם ההשכרה שקבלת כשלקחת את הרכב. במקרה כזה קח זמן ספייר להחזרת הרכב.
כמובן לדאוג לצלם את הרכב כולו (לא רק את מקום הפגיעה, שאותו יש לצלם בפרוטרוט) כדי שלא יפילו עליך דברים שלא צריך.
כמו כן לא לשכוח לקחת בזמן ההחזרה דו"ח נזק ולשמור גם את הסכם ההשכרה
-
איזה ביטוח עשית? מהם התנאים לקבלת החזר?יש ביטוחים שאתה צריך דו"ח משטרה אחרת אתה עלול לסבול נזק ניכר.