תחבורה בברלין
-
אני בקרוב טס לברלין לשבוע האם כדאי לי לרכוש כרטיס abc ? האם זה יחסוך לי בעלויות
-
תחבורה בברליןיוסי שבוע טוב.
תבדוק בקישור מהפורום,מחירי כרטיסים ואיזורים.כמו כן קיים בפורום, חומר טרי רענן וחדש,על ברלין והסביבה,בתחומים השונים.דפדף מעט לאחור,ותגלה ים של חומר על ברלין,וזאת לפי תחומי העניין שלך.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1269176/start-0/
בהצלחה וטיול מהנה,שבוע טוב חיים.
-
תחבורה בברליןהיי יוסי, לפי דעתי כדאי לך לקנות את הכרטיס abc. הוא משמש לכל נסיעה ולא מגביל אותך על כמות הנסיעות , אתה יכול להיות בראש שקט ולא לשבור את הראש על מחיר כל נסיעה ועל כמות הנסיעות .זה מאוד נוח לפי דעתי. תהנה!
-
תחבורה בברליןתודה לכל העוזרים אפשר לנעול
-
תחבורה בברליןתלוי.
תלוי איפה אתה מתכנן להיות (חייב את איזור C למשל?)
הכוונה לוולקאם קארד? אז תלוי באיזה אטרקציות תיירותיות אתה מתכננן לבקר והאם הוולקאם קארד נותן להן הנחה, הכרטיס הוא לחמישה ימים, אז תלוי גם מה אתה מתכנן לעשות בשני הימים הנותרים...
-
תחבורה בברליןבוא נגיד ככה שיילץ שהאזורים שאני מחפש להיות בהם זה אזורים של בילויים ומתחמי קניות אבל פחות ובטח פחות בקטע של סיורים , יותר מחפש את האזורים של חיי הלילה בברלין , מעין פיקאפים כאלה שאפשר להתחיל ולהכיר בחורות
-
תחבורה בברליןאגב איפה אני רוכש את אותם הכרטיסים ?
-
תחבורה בברליןאם כך, אז למה abc? חבל על הכסף. קח ab בלבד..
-
תחבורה בברליןשוב תודה לכל העוזרים אפשר לנעול
-
תחבורה בברליןיוסי ערב טוב.
רכישת כרטיס שבועי לאיזורים- AB אמור לכסות,את כל ברלין,ולגבי היציאות הבודדות לאיזור C כגון נסיעה לפוסטדאם,או לשדה בשונפלד בחזור,ניתן להסיף,תשלום משלים
ומיזערי,עבור כיסוי איזור C .המחיר השבועי ל - AB כ - 30 יורו,כאשר כרטיס יומי ל - AB מחירו - 6.90 יורו.
בהצלחה ושבוע טוב חיים.
-
תחבורה בברליןשוב תודה לכל העוזרים אפשר לנעול