מסלול תאילנד
-
הי,
מתכננת נסיעה לתאילנד לבערך חודש (קצת פחות),
הבנתי שאם אני רוצה גם להיות בצפון עדיף לי לבחור צד אחד של האיים ולא את שניהם כדי לא לרוץ..
איך בוחרים צד? מה פחות מתוייר? והאם בספטמבר יש צד שבאמת עדיף או שאי אפשר לחזות מה יהיה יותר גשום?
תודה
-
מסלול תאילנדאת יכולה להיות בצפון 5 לילות.יש לך זמן. בעיקרון,עד סוף סוכות הצד של קוסמוי קופנגן עדיף.לאחר מכן פוקט וקופיפי. הכל מתוייר.אין באיים הללו מקומות בתוליים...
-
מסלול תאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בתקופה של חודש ניתן לבקר גם באיים המזרחיים וגם באיים המערביים ועדין לא להרגיש במירוץ גם אם מבקרים בצפון ל 4-5 ימים. כמו כן בכל יעד מתויר עדין ניתן למצוא מקומות פחות מתוירים, רק צריך לחפש.
בחודש ספטמבר מזג האוויר באיים המזרחיים קוסמוי, קופנגן וקו טאו נוח יותר מאשר באיים המערביים פוקט וקופיפי על פי סטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות. -
מסלול תאילנדספטמבר-אוקטובר זה שיא עונת המונסונים וזאת לא עונה מוצלחת לנסיעה קחו בחשבון שיהיו לכם הרבה ימי גשם כדאי להתמקד בצפון ובחוף המזרחי (קו סאמוי/קו פאנגאן/קו טאו) ובבנגקוק והסביבה(איותאיה,פאטייה,הואה-הין או קאנצ'אנבורי). תמנעו מהחוף המערבי והאיים מזרחית לבנגקוק(קו סאמט וקו צ'אנג) שמאוד גשומים בחודשים אלה .
-
מסלול תאילנד4-5 ימים בצפון הם טעימה בלבד..אם הצפון מעניין אתכם קחו לפחות שבוע נטו..
גם אני לא רואה עניין במסלול הרגיל שכולל את פוקט קופיפי קראבי סאמוי ופאנגן...
כן לדעתי זאת ריצה.