קובה בשבועיים
-
טסה עם חבר טוב לקובה לשבועיים, ב27.7. ממש בקרוב....
הוואנה 3 לילות.
ב30.7 יש לנו טיסה פנימית לברקואה.
שני לילות ברקואה, שני לילות סנטיאגו דה קובה, שלושה לילות טרינידד, שני לילות ויניאלס ושני לילות הוואנה. מה דעתכם? הייתם משנים משהו?..
דבר נוסף, מאוד רוצים לעשות צלילה (עשינו פעם אחת בחיים, ככה שכנראה זו צלילת היכרות..) יש לכם המלצות איפה??תודה רבה
-
קובה בשבועייםאפשר לשלב צלילה בשהות בטרינידד.בחוף אנקון הסמוך לטרינידד ניתן לצלול עם מדריך מקומי.
-
קובה בשבועייםזה מאוד לחוץ. בד"כ בשבועיים מומלץ להישאר עם החלק המערבי, או - אם הולכים על המזרחי להקדיש לו כשבוע ואז עוד קצת הוואנה+.
איך אתם מתכוונים להתנייד מסנטייגו לטרינידד? אני אולי הייתי מוותר על מקום אחד ומרווח קצת את האחרים. קובה היא לא כ"כ המדינה שבה אתה מגיע לישוב יוצא למחרת לאטרקציה וממשיך הלאה.. זה יותר אוירה, תרבות ותושבים וכ"כ הרבה ניידות בנסיעה אחת- עשויה לפספס את מה שכיום יש למדינה למכור ( וזה מאוד בתהליכי שינויי מתקדמים. מי יודע איך ביקור בקובה יראה עוד 5 שנים...)
לגבי הצלילה- בגלל התנודתיות הרבה שלכם נראה לי שחוץ מהאופציה של טרינידד אין לכם הרבה זמן לנוע יותר מדי לחופים יותר מרוחקים מהישובים בהם אתם מבקרים...
-
קובה בשבועייםהבנתי... האמת שהלכתי להרצאה בלמטייל ופשוט תכננתי כמו בהרצאה ומהרתי לקנות כרטיס לברקואה. יש לך איזשהן הצעות? אולי כדאי לוותר על משהו?.. טיפ אולי גם לגבי ההתניידות... תודה רבה
-
קובה בשבועייםבמגבלות שי שלכם- מה שהייתי ישר משנה- זה מגיע בחלק השני רק לליללה אחרון בהוואנה וגם לשם לוקח אוטובוס מאוחר ככל שניתן ומוסיף לוינאליס את היום וחצי הללו.
תלוי איך תוכנית ההתנידות שלכם מסנטיגו לטרינידד, אולי לוותר על סנטייגו- יש הרבה מטילים שטוענים שנשאר ממנה יותר השם ממה שהיא באמת מציעה. ככה שאם התחבורה המתוכננת היא ממילא משם אז אין מה לעשות- אם אפשר אולי 4 לילות בברקואה, ולסדר משם תחבורה לטרינידד, אולי זה משהו שהייתי בודק ( ובעיקר מה הרושם שאתם מקבלים מדיווחים לגבי סנטייגו)
-
קובה בשבועייםחוף אנקון מקסים!
המסלול שאתה מציע אכן קצת לחוץ אבל אפשרי. מה גם שהבנתי שלוח הזמנים של חברות התעופה הקובניות הוא מאד גמיש, כך שאם אתם לחוצים בזמן - זה משהו שצריך לקחת בחשבון, כי טיסות עלולות להדחות בשעות רבות!