הולנד בסוכות
-
שלום רב לחברי הפורום המדהים
תחילה אני רוצה לציין כי אני נהנת לקרוא ולראות את הטיולים שמעלים כאן המשתתפים.
בעבר מאוד נעזרנו בפורום הזה בתיכנון הטיולים המשפחתיים שלנו בחול.
אנו בהרכב משפחתי של זוג הורים+ 2 נסיכות (13.5, 10.5) ונסיך קטן ( 3)
טיילנו באוסטריה, היער השחור ובשנה שעברה היינו בארה"ב.
השנה בחרנו תחילה את התאריך - חופשת סוכות (מורה- אילוצי עבודה) אני חשבתי על הולנד. מה דעתכם? אופציה נוספת היא סלובניה. בן הזוג חושש בעיקר ממזג האויר- קר, גשום לא ניתן לטייל בחוץ.
תודה לכל המשיבים.
-
הולנד בסוכותאנחנו לא היינו בהולנד בסוכות אלא בפסח, אבל מבדיקה מהירה באתרי מזג האויר נראה שגם באוקטובר מזג האויר הצפוי שם הוא בעיקר גשום, נושב וקר.
מזג אויר זה תמיד הימור, אבל אני יכולה לומר שבמקרה שלנו ההימור הזה פגם בצורה משמעותית בהנאתנו מהטיול כולו, וכיום לא הייתי נוסעת להולנד בשום עונה למעט בקיץ (שגם בו יורדים גשמים, אבל בהסתברות נמוכה יותר, ולפחות לא קר כל-כך).
צפון איטליה, לעומת זאת, מצויינת בסוכות: הכבישים לא צפופים כמו בקיץ, והשלכת מדהימה ביופיה.
-
הולנד בסוכותסוכות יוצא באמצע ספטמבר
אנחנו טסים השנה להולנד כבר פעם שניה באותם תאריכים
פעם שעברה היה אחלה מזג אויר כל הלילה גשום וביום ממש כיף , אנחנו ישנים בכפר נופש שבמקרה הכי גרוע אם גשום אפשר להישאר בבריכות של המקום
אני ממליצה
אנחנו טסים לגרמניה ומשם לדרום הולנד לכפר נופש
-
אפשר בבקשה לקבל לינקלאתר הכפר?
-
הולנד בסוכותאנחנו היינו בהולנד בסוכות. היה מזג אויר מעולה לטיולים.
היה יום אחד שהיה יחסית גשום.
צריך לבוא מוכנים למזג אויר יחסית קר, ולהיות מוכנים לשנות תכנונים לפי תחזית מזג האויר. הולנד היא מספיק גדולה כך שגם אם בעיר אחת יורד גשם, זה לא בהכרח אומר שבעיר אחרת במרחק שעה נסיעה משם, גם יורד גשם.
באופן סטטיסטי דווקא בספטמבר/אוקטובר יורד פחות גשם מאשר בקיץ.
-
הולנד בסוכותתיכנסי לאתר שנקרא גרייבר אנחנו כרגע הזמנו את הכפר שנקרא het meerdal ראיתי באתר שנקרא kayak טיסות ממש ממש זולות לבריסל ומשם תוך שעה אתם בהולנד
-
הולנד בסוכותתודה
-
הולנד בסוכותסוכות השנה 27/9 עד 5/10
-
הולנד בסוכותבסוף ספטמבר תחילת אוקטובר הייתי נוסע רק ליעדים בדרום אירופה כמו ספרד איטליה ודרום צרפת. יש מספיק יעדים שווים כמו אלה שציינתי שלדעתי גם שמים בכיס הקטן את הולנד השטוחה בהם מזג האוויר חמים יותר. הולנד יותר יעד למשפחות עם ילדים קטנים מאד