בעיה עם חידוש ויזה
-
אני פונה לפה כי מסתבר שלשגרירות אין טלפון לפניות בנושאי ויזה (זאת אומרת שיש, אבל הוא לא באמת..).
אני מנסה למלא את הטפסים לויזה עבור אבא שלי, אבל נתקעת כשצריך למלא את תאריך ההנפקה של הויזה הקודמת. הויזה נאבדה יחד עם המון דברים חשובים לפני 3 שנים, בארץ, ואין לנו שום מסמך שיכול להעיד על התאריך שהיא הונפק
ניסיתי לשלוח מייל לשגרירות אבל טרם ענו, וכמו שאמרתי- במספר שמפורסם באתר יש מענה שאומר שהם לא נותנים מענה..

אפשר לחרטט ואז בראיון לתקן את זה?
-
בעיה עם חידוש ויזהמזמן לא חידשתי ויזה, אבל אם לא זוכרים פרט או לא ידוע לכם, אז למיטב זכרוני רושמים:
NA או N/A שאומר NOT AVAILABLE.
-
בעיה עם חידוש ויזהראובן,
למיטב הבנתי זה יותר not applicable, משהו בסגנון "לא רלוונטי", אבל גם הנוסח שהצעת מקובל (ואפילו No answer).
-
בעיה עם חידוש ויזהתכניסי תאריך משוער
תראי כאן, יש תשובה בדיוק לשאלה שלך
http://hebrew.israel.usembassy.gov/he/faqs.html#a6
אני לא זוכר את תאריך הוצאת הויזה הקודמת שלי והמערכת לא מאפשרת לי להשאיר את השדה ריק.
עליך לענות על השאלות שבטופס כמיטב יכולתך. אם אינך זוכר את התאריך המדויק, הכנס תאריך משוער.
-
בעיה עם חידוש ויזהתודה לכם!
אין אפילו תאריך משוער לזה. זאת ויזה ממש ממש ישנה...
מה ההשלכות אם זה תאריך שממש לא היה בכיוון בכלל?
-
בעיה עם חידוש ויזהאין שום השלכות וזה ממש לא חשוב.
אם מישהו נסע לארהב עם הויזה הזו תנסו לחשוב מתי זה היה, אבל לא "ישפטו" אותכם על זה.
-
בעיה עם חידוש ויזהתמיד תוכל להגיד לנציג השגרירות : "30 שנה, לך תזכור...".
להבנתי - השאלה מיועדת להבדיל בין ויזות שניתנו לפני השינוי בעקבות 11.9 ואחריו, (את השאלה אם נפסלת מלהיכנס שואלים בחלק אחר של השאלון) וזה לא ממש משנה להם מתי בדיוק קיבלת הויזה בזמנו. כפי שנכתב, N/A היא תשובה סבירה.
-
בעיה עם חידוש ויזהאין אופציה לN/A, זה תפריט נגלל של תאריך שאין דרך להתחמק ממנו

-
בעיה עם חידוש ויזהזה רק נושא טכני.
תרשום לדוגמה 01/01/01