ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הודו פיליפינים בני 50

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    6
    1128
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Doriiin
      Doriiin נערך לאחרונה על ידי

שלום , אני ממש אודה לעזרת מי שיכול Smile

אני מחפשת טיול להודו באיזור ספטמבר לזוג בני 50 למשך חודש

הם מחפשים טיול זול כאשר הדגש הוא על יותר תרבות, מקומות לראות ולא טראקים או מסיבות ..

אני אודה אם מישהו יוכל להתנדב בלהציע לי מסלול של מקומות בהתאם לעונה ומה אפשר לראות במקומות האלה (אני מאמינה שיש עדיפות למקומות קרובים אחד לשני בגלל שזה טיול של חודש ).

בנוסף, אם יש לכם רעיונות למסלול כזה בספטמבר בפילפינים זה גם תופס Smile

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • פנינה מרקו
        פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

הודו פיליפינים בני 50

לגבי הודו (את הפיליפינים אני לא אהבתי לכן לא אמליץ):

בספטמבר מסלול בצפון הודו, למרות שעדיין קצת גשום (סוף עונת המונסונים). הייתי ממליצה על נחיתה בדלהי.

דלהי - אמריצר (אפשר ברכבת), לילה באמריצר ומשם - דרמסלה (באוטובוס מקומי) - שבוע בדרמסלה - שימלה - יומיים שלושה (אוטובוס) - רישיקש - שבוע - (אוטובוס או רכבת) - דלהי (רכבת) - ג'ייפור - שלושה ימים (אוטובוס או רכבת) - פושקר (כמה ימים שנשאר מינוס הזמן שתרצו לבלות בדלהי לפני הטיסה חזרה הביתה).

• Doriiin

הודו פיליפינים בני 50

הי פנינה ממש תודה ! Smile

את תוכלי בבקשה לספר לי קצת מה יש לראות בערים האלה כלומר מבחינת אטרקציות ?

והזמנים שציינת בנוגע לרכבות ואטובוסים ארוכים מאד?

ממש ממש תודה SmileSmileSmile

• פנינה מרקו

הודו פיליפינים בני 50

במסלול שהצעתי יש תמהיל של כמה דברים מיוחדים בהודו (לא כולם כמובן), כמו - דלהי הבירה, אמריצר - מקדש הזהב, שלדעתי הוא המקדש היפה ביותר שראיתי בהודו, מקודש לסיקים. דרמסלה - קצת מהרי ההימאלייה, התרבות הטיבטית, נופים ירוקים ופסגות מושלגות. רישיקש - תרבות הינדואית במיטבה, עם טקסים על נהר הגנגס, עולי רגל וקדושים הינדואים. מאוד מעניין. ג'ייפור - קצת מרג'סטאן שהיא, לדעתי, מדינת חובה למתחילים בהודו. פושקר - אגם קדוש, תרבות הינדואית, עולי רגל, אבל הרבה תיירים, קניות של תכשיטים, הרבה ישראלים מטיילים. שימלה - עיירת נופש הודית מימי הבריטים, למנוחה בדרך הארוכה בין דרמסלה לרישיקש.

כדאי מאוד לקרוא הרבה חומר על המקומות האלה ולראות אם זה "תופס" אתכם

• Doriiin

הודו פיליפינים בני 50

וואי זה נשמע מאד מעניין

ותגידי פנינה בעקבות זה שנשמע שאת מאד מבינה בעינין הודו( אני אם קולעת נכון Smile )

כמה אמור לעלות טיול כמו שהצעת?

והמרחקים מבחינת הנסיעות גדולים זה מזה ?

ושוב ממש תודה את ממש עוזרת לנו

• פנינה מרקו

הודו פיליפינים בני 50

אם תקפידו לנסוע בתחבורה ציבורית (ולא נהגים פרטיים), אם תישנו בגסט האוסים (לא מלונות יקרים), אז מלבד מחיר הטיסה, צריך לעלות טיול כזה בחודש כ-700 דולר לאדם.

לגבי מרחקי נסיעות: אכן הודו גדולה והמרחקים מאתר לאתר מכבידים. גם אם את לוקחת מפה ומודדת ורואה "רק" 100 ק"מ, זה עדיין לא אומר שאפשר לנסוע את זה בזמן דומה לנסיעה בין חיפה לתל אביב... כך שלא רק המרחקים גדולים, אלא גם הנסיעה בכבישים היא איטית, בשל תשתיות לא משהו, בשל רכבים לא חדישים, ובשל עומסי תנועה גדולים. צריך לחשב כ-30 קמ"ש לנסיעה ממקום למקום.

אכן, אני מנוסה, והתחלתי את ה"קריירה" שלי עם הודו לפני כחמש עשרה שנה, בעת שהייתי בת חמישים פלוס. כתרמילאית. הייתי מאז בהודו עשרות פעמים והיום אני מדריכה בטיולים מאורגנים לקבוצות. Smile

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון