אנסי למתחילים
-
שלום למטיילים החרוצים,
נוסעים עוד כחודש לשבועיים בשווייץ, המחולקים פחות או יותר חצי חצי בין כוכב באיזור אגם ג'נבה לבין כוכב באיזור אינטרלאקן (החלק השני מעט יותר ארוך). אנחנו זוג + 11, 8, 5.
בזמן שלנו באיזור ג'נבה חשבתי לשלב יום טיול לאנסי (חמישים דקות ממקום הלינה שלנו), בעיקר עקב ההמלצות החמות החוזרות פה בפורום.
אז שאלה בסיסית ביותר: איך הייתם בונים יום טיול באיזור הזה לגילאים כאלה? מה נקודות המשיכה של האיזור?
המון תודה!
-
אנסי למתחיליםאנחנו היינו בטיול דומה בשוויץ ובאנסי לפני שלוש שנים. היינו באנסי יומיים עם ארבעה ילדים בגילאים שונים ואני לא חושבת שממש צריך לארגן שם טיול... העיר יפיפיה ולא יחסר לך מה לעשות.
בחלק העתיק של העיר יש תעלות עם גשרים ועציצי פרחים מדהימים תלויים בכל פינה. אפשר להסתובב שם שעות- חנויות נחמדות, בתי קפה, מסעדות ומופעי רחוב ביניהם. יש גם מצודה על ההר מעל העיר העתיקה שאפשר ללכת לבקר שם ולראות את הנוף מלמעלה.
ליד האגם של אנסי יש פארק גדול שנחמד לקחת לשם אוכל ולעשות פיקניק קטן. אנחנו גם שכרנו סירת מירוץ והפלגנו לכמה שעות עם הילדים סביב האגם. מבחינת הילדים, זו הייתה אחת מפסגות הטיול כולו- אפשר לעגון מדי פעם ולקפוץ מן הסירה אל האגם. למחרת, נסענו עם האוטו לצד השני של אגם אנסי, מצאנו מסעדה קטנה על החוף, והעברנו כמה שעות טובות על האגם, מתחת להרי האלפים. ציורי לגמרי.
תבלו !
-
אנסי למתחיליםיש כל כך הרבה יופי באזור כולו של רון אלפס..
תציצי בבלוגים וסיכומי טיול הרבים..
בבלוג שלי , צירפתי בסופו, גם אשכולות סיכום שהיו...
-
אנסי למתחיליםתודה רבה!
אמנם חרשתי כבר עד כה הבלוגים, אבל התשובות כאן עשו לי סדר בראש. נראה שלא כדאי לוותר על האיזור הזה.
-
אנסי למתחיליםלקחת בחשבון מצוקת חניה קשה באנסי בקיץ לברר מספר אופציות לחניונים גם אם מעט מרוחקים לנו הייתה חוויה של מעבר חניון אחרי חניון וכולם היו מלאים. בחניונים שאינם תת קרקעיים השתרכו תורים ארוכים של כלי רכב שנכנסו ויצאו וחסמו זה את זה
-
אנסי למתחיליםחנייה מצויינת עם הרבה מקומות אפשר למצוא ב Hotel de ville
חוצים את הכביש וכבר מגיעים לאיזור המרכזי של אנסי (הכלא וכו')
זה אפילו ממש קרוב גם לטיילת ליד האגם הגדול
תמיד כשהגענו לעיר חנינו שם
סיגל
-
אנסי למתחיליםאולי אני ברת מזל
אבל לא נתקלתי בקושי חניה באנסי.
יש הפניות לחניונים מקורים
עלות לחצי יום סביב 3 €
קצת הליכה במדרחובים ו...אתם במרכז העיר העתיקה.
היום היחיד שעשוי להיות יותר בעייתי הוא יום השוק הגדול (ראשון)
מאידך הכניסות אל ומ אנסי עלולות להיות פקוקות למדי