איך מתקשרים מהולנד לארץ?
-
אנו לא לוקחים פלאפונים, הכוונה מטל` ציבורי.
תודה על העזרה -
אפשר לקנות כרטיסי חיוגלא מתמצאת בזה אבל יש הרבה סוכנים שמוכרים את זה ואולי גם בסניפי הדואר -
איך מתקשרים מהולנד לארץ?:Reרצוי לקנות כרטיס חיוג.הוא מוזיל מעט את השיחה.קחו בחשבון תעריפי שיחה יקרים יותר בשעות היום.אחרי השעה 19:00 הם קצת זולים יותר. -
איך מתקשרים מהולנד לארץ?:Reתודה רבה .
מה המספר גישה לארץ? -
איך מתקשרים מהולנד לארץ?:Reאמחנו קנינו כרטיס מברק - 250 דק` תמורת 30 ש``ח שזה כלום. הבעיה הייתה שלא מכל טלפון ציבורי אפשר להתקשר.
מציעה לבדוק בברק. -
איך מתקשרים מהולנד לארץ?:Reמספר הגישה לישראל 00972 ואחרי אזור החיוג ללא האפס
לדוגמא מספר טלפון 03-9876543
מחייגים :0097239876543 -
שאלה על פלאפון בחו''ליש לי שאלה בנושא פלאפונים.
אם אני לוקחת פלאפון מהארץ לחו''ל, האם מי שמתקשר אלי מהארץ צריך להוסיף קידומת של הארץ בה אני נמצאת או רק לחייג את מספר הטלפון?
ומה לגבי מי שמחייג אליי מקומית מהארץ בה אני שוהה? -
פלאפון בחו``להיי ורד
אם לקחת מכשיר נייד מהארץ אז מי שמתקשר אלייך מחייג את המספר הרגיל שלך ללא כל חיוג נוסף .
כנ''ל לחיוג שיחה מקומית מחו''ל לנייד שלך כשאת בחו''ל כי השיחה עוברת בעצם מהרשת המקומית למפעיל הרשת בישראל וחזרה לרשת המקומית.
רק למידע כללי.השיחות היוצאות מאוד מאוד יקרות.שיחה יוצאת מהולנד למשל ,לישראל בשעות השיא עולה כ 8 שקלים לדקה !!!.רצוי מאוד לתקשר ב -SMS עלות משלוח הודעה בערך 100-70 אגורות להודעה תלוי ברשת.
המלצה נוספת זה שיתקשרו אלייך.עלות שיחה נכנסת היא חמישים אחוז משיחה יוצאת.
ניתן לשלוח הודעת SMS עם בקשה להתקשר אלייך.
לאורנג` יש תוכנית שנקראת חיסכון עולמי שמוזילה את השיחות היוצאות.
SMS הדרך הזולה ביותר. -
תיקון טעותתיקון טעות !!!
לחיוג מחו''ל אל הנייד שלך ,גם כשהמכשיר נמצא בחו''ל צריך לחייג את כל המספר הארוך כולל ה- 00972 ואזור החיוג הסלולרי ללא האפס -
תודה! אני גם אברר באורנג` -
חסכון עולמי של אורנג`-אני התקשרתי לפני הטיסה ובררתי והסבירו לי בדיוק מה עושים, רק מה?זה ב90% מהשיחות לא עובד!!!
זה מבוסס על זה שמחייגים את המס` עם * ו# (לא זזוכרת בדיוק)ואז המספר כאילו מתקשר אליך בחזרה. אולי זה תלוי באיזו ארץ זה, אבל אני לא יכולתי לסמוך על זה אז קחו בחשבון. -
חסכון עולמי של אורנג`-:Reנעמה שלום.
בהולנד השיטה עבדה יופי.מחייגים *00 ואחרי זה את המספר הרגיל בלי 972 ובסוף #.המערכת מנתקת את השיחה ומתקשרת אלייך לאחר 10 שניות.זה עובד, אך זה עדיין יקר יותר ממחיר שיחה נכנסת.