סגור בספטמבר / מזג אוויר
-
שלום לכולם,
כשאני מחפש אטרקציות לאורך המסלול הרכוב שלנו מוושינגטון צפונה דרך אגמי האצבעות אתיקה אלף האיים ועד לניאגרה רוב הפארקים (שעשועים) הרשי ו Six Flags וחלק מהאטרקציות כמו שיט באלף האיים סגורים.
מדוע? זה ממש כבר לא העונה? אני מדבר על ה 13-22 בספטמבר.
אגב מה מזג האוויר באזורים האלו בתקופה זו, צריך שרוול ארוך? סוודר? מעיל?
תודה.
-
סגור בספטמבר / מזג אוויראתה בטוח? אני מצאתי עוד שייט באלף האיים ב6 באוקטובר (ואלו באמת הימים האחרונים של העונה..) במקומות הצפוניים יהיה קר.. לא הייתי שם עדיין בספטמבר כדי לדעת אם ברמה של מעיל, אבל סווצ'ר די בטוח..
-
סגור בספטמבר / מזג אווירשלום
הטמפרטורות בתאריכים המדוברים לדעתי מנסיון של פעמיים נוחות ביותר.
מה שלא תמיד נוח היא האפשרות לסופות טרופיות שבדרך כלל הן ספיחים של הוריקנים מתפתחים במפרץ מקסיקו בדרום.
בימים כאלה נדרשים מעילי פליז קלי משקל,ולמי שמטייל רגלית בתנאי גשם איזו שכמיה מתאימה.
אכן פארקי השעשועים החל מהשבוע השני של ספטמבר סגורים באמצע השבוע,וצריך להתאים הגעה בסופי שבוע ולשאת תפילה למזג אויר מחייך.
לגבי 1000 האיים בשלהי ספטמבר מומלץ קודם להתקשר לחברה המקיימת את השיוטים לברור לוח זמנים,ההמלצה הזאת רשומה גם באתר שלהם.
מוני
-
סגור בספטמבר / מזג אווירשירה, היכן הזמנת שייט? אפשר בבקשה לינק או פרטים נוספים.
מוני, תודה רבה על האינפורמציה.
-
סגור בספטמבר / מזג אווירלא הזמנתי..רק ביררתי בינתיים. אני לא מוצאת את האתר הספציפי אבל מחיפוש קצר מצאתי את האתר הזה שבכולם כתוב שהשייט ממאי עד אוקטובר-
http://www.visit1000islands.com/things-to-do/scenic-cruises- and-boat-tours/
-
סגור בספטמבר / מזג אווירלא אמרתי שאין שיוטים ,אבל לעתים הם משנים ככול שהעונה לקראת סיום זמני שייט בהתאם לכמות קליינטים,ואו מזגי אויר חריגים ,כולל רוחות חזקות מאוד וכו'.
לדוגמה אנחנו ב-22/9/2008 הגענו לגננקיו בצד הקנדי ובהתחלה נאמר לנו שאין את השייט הקצר,אבל במקרה הגיעה קבוצה תיירים ולכן כן הוציאו את השייט המדובר.
למרות שעשינו את הקצר מגננקיו,ממליץ ללכת על הקצר בצד האמריקאי מאלכסנדריה ביי.
במידה ורוצים מהצד הקנדי מציע לקחת את הספינה היוצאת מהנקודה הצפונית לגננקיו
ושמה Ivy lea
מוני
-
סגור בספטמבר / מזג אוויראיך נקרא השייט הקצר המומלץ באלכסנדריה ביי? של איזה חברה?
חוץ משייט ותצפית מהמגדל (מומלץ?) יש עוד מה לעשות באזור?
-
סגור בספטמבר / מזג אווירצריך להזמין את כל הדברים האלה מראש?
-
סגור בספטמבר / מזג אווירהחברה המפעילה בצד של אלכסנדריה ביי =Uncle Sam
חוץ מתצפית לפני המעבר בגבול מקנדה לארה"ב ושיט לא חושב שיש מציאות אחרות
באיזור.
מוני
-
לדעתי לא מומלץ להזמין מראש לשייט ב-1000 האיים -
סגור בספטמבר / מזג אווירתתכונן למזג אויר נעים עד חם בספטמבר. בערב ובשעות הבוקר המוקדמות עלול להיות קר. אני הייתי אורז בעיקר חולצות קצרות, אבל גם סווטשירט אחד עד שניים וגם מעיל.
גשם צפוי לרדת חלק מהזמן. מאחל לכם מזג אויר שימשי, אבל התכוננו גם לאפור ורטוב.
-
סגור בספטמבר / מזג אווירמעיל
בגלל שממש קר או רק יכול להיות גשום ושרוול ארוך/סווצ'ר ומטריה מספיק
-
סגור בספטמבר / מזג אוויררגישות לקור היא ענין סוביקטיבי. לא מדובר בטמפרטורות באיזור ה- 0 וברור שלא מתחת ל- 0. לדעתי המינימום יכול להגיע ל- 8 - 10 מעלות צלסיוס.