מה לעשות ביפן?
-
אני טס ליפן ב3 בדצמבר עד ה15 לדצמבר
אני טס לבד, אין לי עם מי לטוס, מה אני אוכל לעשות שם ואיך אני אעביר את זמני?
איך אני אוכל למצוא מישהו לטוס איתו או למצוא חיי חברה ביפן?
הא ושאלה נוספת:
האם יש אפשרות להתאמן שמה בקראטה קיוקושין? ואם כן, איך? -
מה לעשות ביפן?בדרך כלל נהוג קודם לקרוא על המקום אליו טסים , לבדוק מה יש לעשות ואם מעניין אז לקנות כרטיס .. לא ההיפך.
בכל מקרה, אף פעם לא חסר מה לעשות ביפן . פשוט תשב ותקרא .. בזמן שיש לך תוכל לבלות כמה ימים בטוקיו , כמה ימים בקיוטו ואולי להגיע לעוד מקום .
קח בחשבון שאתה נוסע בחורף ומזג האוויר יהיה בהתאם
-
מה לעשות ביפן? - לאכול סושי -
מה לעשות ביפן?אורי כנראה שאם אני טס ליפן אז יש לי מה לעשות שמה
זה לא שחסר מה לעשות ביפן אבל בכל מקרה איך אני אמצא שמה חיי חברה? אני אהיה שם לבד ואין לי עם מי לטוס. -
מה לעשות ביפן? - לשתות סאקיאפשר גם להשתתף בשעשעונים ביזארים למדיי.
אני טיילתי לבדי בסין כמעט חודשיים באים להוסטל ובאיזו ארוחת בוקר שכולם יושבים סביב אותו שולחן או בערב על בירה מחליפים חוויות,יוצרים הכריות ושואלים את המשך המסלול ככה הייתי מוצא עצמי מפעם לפעם מטייל עם שותפים שהרגע הכרתי
-
מה לעשות ביפן? - לשתות סאקיתודה על העזרה, האם יש מקומות ביפן שאתה או מישהו אחר בפורום יוכל להמליץ לי כדי שאוכל להכיר אנשים ולא להרגיש שם לבד? עדיין זאת מדינה זרה ואני טס לשם לבד.
דרך אגב האם יש אפשרות להתאמן בקיוקושין שמה?
-
מה לעשות ביפן? - לשתות סאקיטיילתי לבד ביפן, אבל לקחתי בחשבון את היתרונות והחסרונות בכך עוד לפני שהזמנתי את הכרטיס.
היתרון הגדול הוא שאתה מטייל איפה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה וכמה זמן שאתה רוצה.
החיסרון העיקרי הוא, כמובן, שאין עם מי לחלוק את החוויה.
אני מקווה שעשית את החשבון הזה עוד לפני שהזמנת כרטיס, כי אם כ"כ קשה לך להסתדר לבד, אני מקווה בשבילך שהכרטיס הוא עם דמי ביטול מינימליים.
ב-12 ימי טיול (פחות משבועיים זה מעט לדעתי) קשה לרכוש שותפים לטיול שם, אלא אם אתה אדם חברותי בצורה יוצאת דופן. אני נתקלתי ביחסית מעט תיירים זרים (וטיילתי בתקופה די אטרקטיבית). גם אופי הטיול לא מתאים לכך לדעתי.
"מה לעשות ביפן?" זה כללי כמו "מה לעשות בארה"ב?". איפה אתה נוחת? יש לך מסלול? קראת על המדינה?
-
מה לעשות ביפן? - לשתות סאקיקניתי את הכרטיס בגלל שהוא היה זול
בכל מקרה, חשבתי ללכת לשם לעשות שופינג וזה... לטייל להצטלם...
אבל הבעיה שאני רוצה לנסוע עם חבר או משהו אבל אין לי עם מי, איך אני אוכל למצוא אנשים לדבר איתם או לעשות משהו?
בית חב"ד זה יכול להיות פתרון בשבילי?
עריכה:
אני יודע שזאת בערך הפעם השלישית שאני שואל את זה, אבל איך אפשר להתאמן שמה בקראטה קיוקושין? אני רוצה להתאמן שמה אני יכול לעשות את זה? -
מה לעשות ביפן? - לשתות סאקיhttp://www.kyokushinkaikan.org/en/about/organization.html
הקישור הנל, לאחר חיפוש קל בגוגל, הוא לארגון קיוקושין ביפן. תתקשר אליהם. יש מייל ועוד.
אולי עכשיו השרשור הזה יסתיים..
-
מה לעשות ביפן? - לשתות סאקיאפשר גם לפרסם מודעה של חיפוש שותפים לטיול פה במלמטייל יש לוח מיוחד לזה
-
מה לעשות ביפן? - לשתות סאקימציע לך לבדוק גם בפורומים ואתרים של אמנויות לחימה.
(ואל תתייחס להערות מיותרות...)
לא טיילתי ביפן, אבל ממה שאני שומע בכלל לא זול לטייל שם.אולי אפשר לטייל בזול אבל צריך לדעת איך, ולכן תצטרך להכין שיעורי בית כמו שהמליצו לך כאן.
-
מה לעשות ביפן? - לשתות סאקירוני למה אתה מעיף אותו מהפורום?