זנזיבר עם תינוק
-
היי היום בעלי הפתיע אותי וסגר לנו חופשה חלומית לשבוע עם התינוק שלנו שיהיה בן חצי שנה . אני ממש חוששת מבחינת חיסונים.. יש חיסונים לתינוק נגד מלריה? האם גם אם הוא יחוסן זה יהווה בעיה?
-
זנזיבר עם תינוקאין חיסון נגד מלריה, לא לתינוקות, לא למבוגרים. הלוואי והיה - היה מציל מיליונים...
יש טיפול מונע למבוגרים, וגם לילדים גדולים שיכולים לקחת כדורים. לא מכיר טיפול מונע לתינוקות, ובכל מקרה מלריה לתינוק זה מסוכן.
בקיצור, כל הכבוד על ההפתעה, אבל הייתי מחליף יעד. מלריה ותינוקות זה לא הולך ביחד.
-
זנזיבר עם תינוקשבוע בזנזיבר עם תינוק, לא יכל להכלל בקטגוריה של 'חופשה חלומית'
אם התינוק יחלה חו"ח במלריה בעת החופשה, קודם כל החופשה תהפוך לסיוט וחוץ מזה הגרוע ביותר עלול לקרות לתינוק.
רוצים חופשה חלומית?
תשאירו את התינוק בבית!
-
זנזיבר עם תינוקמלריה זו אכן בעיה עם ילדים קטנים. גם לקיחת תרופות מונעות, לא בטוחה ב 100%, ועבור ילדים המחלה היא הרבה יותר בעייתית מאשר למבוגרים.
הייתי מתייעץ בפורום בריאות כאן באתר עם ד"ר אנט או במרפאת מטיילים.
הנה כתבה חשובה שכתבה ד"ר אנט (חפשי את הפסקה על מלריה):
-
זנזיבר עם תינוקאוקיי ממש תודה לכולם על התגובות.. אנחנו שוקלים עכשיו מה לעשות.. יש לכם יעד אחר אקזוטי בטן גב שהייתם ממליצים עליו בלי שתיהיה בעיה כמו של מלריה... ?!
-
זנזיבר עם תינוקבטן גב...תינוק בן חצי שנה...לא כל כך מסתדר לי בראש.
או שתחכו עם זה לגיל שגם הוא יוכל להינות קצת, או שתשאירו אותו בבית עם הסבתות, שגם זה לגיטימי לגמרי.
זו דעתי.
-
זנזיבר עם תינוקאיי סיישל גם בעייתי מבחינת מלריה וכדומה?
-
זנזיבר עם תינוקתאילנד/יוון/פלמה דה מיורקה/טנריף/סיציליה/מלטה/אי אחר במזה"ת/קאריבים (חלקים מסויימים) ועוד. כל אלו יתאימו לחופשה אקזוטית עם תינוק, שלדעתי, ממש לא שווה לחכות שיגדל מספיק שיוכל להנות כדי לנסוע. חלק מהעניין זה גם שההורים יהנו, ומבחינת תינוק בגיל כזה, זה הרי לא משנה אם הוא פה בבית או בתאילנד. כל עוד ההורים נהנים (יחד עם התינוק כמובן) זה לגיטימי לנסוע.