4 ימים באיזור בוסטון
-
היי,
אני (20) ואמי (53) נהיה באיזור בוסטון בסוף ספטמבר במשך 4 ימים
נגיע לבוסטון בשעה 3:30 בצהריים ונטוס חזרה ביום האחרון מבוסטון ב9 בערב.
רציתי לקבל ממכם מידע על מסלולים/מקומות לינה ומה הדרך הכי טובה לבצע את הטיול..
האם טיול כוכב, כל יום ללון במקום אחר או אופציה אחרת.. חשוב לציין שנהיה עם רכב שכור לכל אורך הטיול ואיננו מעוניינים לנסוע יותר מ4 שעות ביום.
תודה!
-
4 ימים באיזור בוסטוןשלום
מהיכן אתם מגיעוים לבוסטון?-חשוב לחישוב עייפות ועד כמה ניתן להתקדם כבר ביום הזה
ומה קורה ליום יומיים לבוסטון עצמה?
אני הבנתי-
יום 1 נחיתה משוערת בוסטון
יום 2
יום 3
יום 4 המראה ב-21:00 בערב
מוני
-
4 ימים באיזור בוסטוןהבנת נכון,
הטיסה היא טיסת פנים מבפאלו כך שהיא לא תהיה מתישה מדי. אני מניח שעד 16:30 נהיה ברכב לתחילת המסלול.
-
4 ימים באיזור בוסטוןלא נעניתי אם אתם מקצים משהו לבוסטון עצמה?
מוני
-
4 ימים באיזור בוסטוןכן הכוונה לטייל בבוסטון ומסביב לה.
כיוון שלא הייתי בבוסטון אף פעם איני יודע כמה ימים כדאי להקצות לה ובשביל זה פרסמתי את השרשור

בכל מקרה אולי יעזור לך לדעת שהטיול הוא 11 לילות 7 לילות בניו יורק, לילה אחד במפלי הניאגרה ושלושה לילות שאנחנו מכוונים אותם לאיזור בוסטון.
כרגע אני זקוק לעזרה רק לארבעה ימים האחרונים בגלל שעל שאר הטיול אנחנו סגורים פחות או יותר.
-
4 ימים באיזור בוסטוןהיי שוב
אם כך מיד אחרי הנחיתה כאשר תהיו מאורגנים עם רכב קדמו אתכם עד 1:30 שעות בכיוון ההרים הלבנים על ה-93 וצאו לעגון ברגע שמצאתם מלון או מוטל דרכים.
יום שני יום מלא להרים הלבנים
יום שלישי ירידה לבוסטון דרך החופים הצפוניים של בוסטון ותחילת ביקור בעיר
יום רביעי בוסטון וטיסה.
בידקו אם מתאים לכם כיוון כזה
מוני
-
4 ימים באיזור בוסטוןלבוסטון עצמה אפשר להקצות יום עד יומיים, לדעתי. לא הייתי פוסח על הליכה לאורך ה- Freedom Trail, וגם לא על ביקור באיזור אוניברסיטת הרווארד ואולי סיור בתוכה, אם יש. מעבר לכך, יש מוזיאונים שונים שניתן לבקר בהם וזה לשיקול דעתכם, יש שכונות יפות בהן ניתן לטייל סתם כך, כמו Beacon Hill ורחוב Newburry. וכמובן יש אפשרות לעליה לתצפית מגג ה- Prudential Center וביקור במרכז הקניות ב- Copley Place לידו.
לגבי טיולי יום - האפשרויות הן רבות ביותר, כאשר מרחק הנסיעה לו אתם מוכנים משחק הרבה בבחירת היעדים. ביקרתי מספר פעמים באיזור בוסטון (כ- 50 ק"מ ממערבית לעיר) בשליחות העבודה ובסופי השבוע יצאתי לטיולי כוכב מבית המלון שלי.
הנה מספר אפשרויות לשיקולכם מנסיוני האישי:
- טיול לקייפ קוד ובדרך ביקור בפלימות' רוק ובפלימות' פלנטישון.
- טיול לקייפ אן בשילוב שייט צפיה בליויתנים שיוצא מ- Gloucester ו/או ביקור בעיר Salem.
- טיול יום להרים הלבנים (נסיעה של כ- 3 שעות לכל צד). אני עשיתי זאת יותר מפעם אחת, אבל השאלה היא האם אתם מוכנים למספר שעות הנסיעה הללו.
- טיול יום לניופורט ברוד איילנד.
- טיול יום לחוף קונטיקט (מיסטיק, גרוטון, ניו לונדון וכו'). ניתן לשלב חלק מזה עם הביקור בניופורט כתלות בזמן בו תשהו בניופורט. לחילופין, אפשר לעצור בפרובידנס. אני רק עברתי בה, אבל יש גם בה מה לראות.
- טיול יום לאורך החוף עד לפורטלנד במיין. חזרה עם I-95.
- עוד הציעה לנסיעה ארוכה, לשיקולכם. טיול יום לאיזור ה- Berkshires.
אגב, אם אתם עם רכב, יתכן ותעדיפו ללון מחוץ לבוסטון ולהכנס לעיר עם תחבורה ציבורית (ה- T). אפשר גם להכנס עם רכב ולהכנס לחניון. מציאת חניה ליד מדרכות בוסטון דומה לחיפוש חניה בתל אביב.
-
4 ימים באיזור בוסטוןתודה רבה על התגובה והעזרה!
האם יש לך המלצה על איזור יפה/מלון מומלץ שלשם כדאי לכוון וללון שם בדרך להרים?
יש דרך לשלב את קפקוד במסלול?
ושוב תודה!
-
4 ימים באיזור בוסטוןDhz תודה רבה על ההודעה המפורטת
על איזה מסלולי יום היית הכי ממליץ במידה ונירצה לטייל יום-יומיים בבוסטון?
האם יש עיירה נחמדה ליד בוסטון שמחירי הלינה שם זולים יותר וכדאי לעשות ממנה את הטיול כוכב או שאתה ממליץ ללון בסוף הטיולי יום בעיירות שרשמת עליהם - לדוגמא רובידן או קייפקוד ומשם בבוקר להמשיך לטיול הבא..
לקחתי לצומת ליבי את הטיפ של הרכב בבוסטון. באמת קראתי את זה במספר אתרים והמלצות.
-
4 ימים באיזור בוסטוןבבדיקות שערכתי, מצאתי שהלינה זולה יותר מצפון מערב לבוסטון לכוון ניו המפשייר. לנתי באיזור זה מספר פעמים במקומות שונים. הנחתי מראש שמדובר בטיולי כוכב. מובן שאם מדובר בטיולים בהם הלינה מחוץ לבוסטון, אז ביקור בהרים הלבנים או בברקשיירז נהיים אפשריים יותר לכל אחד, כי זמן הנהיגה היומי הנדרש יורד.
אני הייתי ממליץ על יומיים בהרים הלבנים כעדיפות ראשונה (הסוביקטיבית שלי) במקרה ואתם מוכנים ללון באיזור ההוא.
אם יש יום נוסף, אז טיול יום לניופורט יכול להיות מאד נחמד, אם מענין אתכם לבקר בבתים מפוארים (mansions). גם יום הטיול לפורטלנד בדרך החוף וחזרה בכבי המהיר יכול להיות מאד נחמד.