גלפגוס
-
הי.
אנחנו נוסעים לאקוודור לחודש באוגוסט. אנחנו מתכננים לטוס לגלפגוס לשיט בין האיים. אנחנו לא תרמילאים (אני הייתי שם כתרמילאי ב 1979
) ויש לנו כמה שאלות למי שכבר היה שם ועדיין זוכר מה ראה1. יש טיולים ל 5 ימים (למעשה 3.5 ימים) ויש ל 8 ימים (6.5 נטו). האם הטיול הקצר לא קצר מדי? האם הארוך הוא לא ארול מדי? מה דעתכם?
2. במידה טאני בוחר טיול קצר, ראיתי שמציעים טיול באיים הצפוניים או בדרומיים. מה עדיף?
3. בעיקרון אנחנו גמישים בתאריכחם במסגרת החודש הזה. הבנתי שהרבה יותר זול להגיע לקיטו ולברר במקום לגבי ההפלגה. האם יש סיכון שלא יהיו כבר מקומות (או שישארו מעט מקומות וכולם במחירים מפוצצים)?
תודה מראש לעונים
שי
-
גלפגוסהייהו בפברואר ל4 לילות ועוד לילה באי סנטה קרוז לפני ההפלגה. הייהו על ספינה לא גדולה של עד 36 איש. מזלינו שהיו רק 29. מנסיוני. ראשית גלפגוס בהחלט יפה מיוחדת. מסע של פעם בחיים! לא לקחת ממש לא לקחת ספינה קטנה אלא את היותר גדולות כיון ששם יותר מרווח ...ויש יותר תעסוקה בערבים הארוכים. וכמ כן. אנו מאד הרגשנו את טלטולי הספינה ואחת מאיתנו היתה עם בחילות קשות יומיים שלמים!.
בנוסף קחו בחשבון שזוהי הוצאה מאד יקרה.הדיל שלנו שכלל טיסה מקיטו ושייט וחזרה בטיסה לגוויקיל.ויש עלות כרטיס כניסה של 100 דולר כ2400 דולר. ייתכן ותוכלו להוזיל אם צעשו בקיטו שופינג בין אתרי הסוכנויות שאינני יודעת להמליץ.
בנוסף כיון שאינכם צעירים קחו בחשבון היתכנות למחלת גבהים בקיטו ..אתם נוחתים בקרוב ל3000 מטר גובה...אני קיבלתי. וניזקקתי לקחת דיאמוקס כל יום במשך שהותי באקוודור. !לא נורא אבל חשוב להיערך מראש...
תהנו ...לא לשכוח את מוזיאון אוסוולדו גוויסמין בקיטו.....
-
גלפגוסשכחתי לציין את נושא הטיפים בספינות הקרוז. אנו נתנו סהכ לכל אחד מאיתנו 5 דולר ליום. הם מבקשים קרוב ל30! ממש ללא הגיון. בסוף הקרוז שמים מעטפות סגורות ויש להיסתפק במקובל בכל טיול מאורגן. גם ככה הקרוז יקר!
-
גלפגוסחזרנו לפני חודש מטיול בין שבועיים באיי הגלפגוס
לקחנו שייט של 8 ימים
השייט של 4 או 5 ימים הוא בהחלט קצר מדי לדעתי ,יחד עם זאת אם אתם רגישים לים כלומר מחלת ים כדאי לקחת גם את זה בחשבון
ההפלגות הקצרות אינן מגיעות לאיים המיוחדים וחבל לטוס עד לקצה העולם ולא למצות את המקום הנפלא הזה
-
גלפגוסאנחנו שטנו ביאכטה DAPHNE
שייט של 8 ימים היה מעולה רוצה להמליץ על איתי פלג שיש לו הוטל בבניוס
הוא מצא לנו את השייט במחיר מצויין ודאג לכל שאלה
HOSTAL TRANSILVANIA
16 De Diciembre y Oriente
Baños - Tungurahua
ECUADOR
Tel: +593-32-742 281
Cel: +593 - 99 428 1661 (whatsapp, telegram, viber)Skype: hostal_transilvaniafacebook: transilvania.hostel
-
גלפגוסתודה על ההמלצה.
אתה יכול לומר מהי דרגת הספינה DAPHNE ומה הייתה העלות ל-8 ימים לאדם שאיתי השיג?
בגלל שאני מתכנן גם שייט כזה וסיכוי טוב שאעבור בבאניוס אשמח לדעת.