הלוך חזור/הלוך/?
-
שלום.
יש לי שמונה חודשים לטייל. אני רוצה לטוס להודו ולחזור ממדינה אחרת באיזור (לא יודע איזה..).
כמו שנראה לי האופציות הן הלוך חזור מ/ל הודו (ולשנות כשאני אדע. כמובן לוודא ששינוי לא יקר במיוחד) או לקנות הלוך וכשיגיע הרגע לקנות חזור.
מה אתם אומרים? מה הכי זול או עדיף?
-
הלוך חזור/הלוך/?שלום רב
לדעתי קנה הלוך חזור.הבעיה שאתה לא יודע מאיזו מדינה אתה חוזר אז
לשנות יעד ותאריך זה עולה לא מעט.אבל אם יש לך מדינה שאתה יודע שאתה חוזר ממנה ובערך בתאריך מסוים אז יש לך רק לשנות תאריך וזה לא אמור לעלות הרבה.
-
הלוך חזור/הלוך/?כן זה כל העניין בעצם שאני לא יודע מאיפה אחזור.
בגלל זה השאלה היא אם משתלם לקנות הלוך חזור ובטוח לשנות גם מיקום של החזור או פשוט שני כרטיסים נפרדים..
ועוד שאלה אם כבר.
אני רואה שיש כרטיסים זולים בהרבה מהממוצע. יכול להיות שזה מחיר בלי מיסים ועוד עמלות כאלו ואחרות שמעלות את המחיר? איך אפשר לבדוק את זה כמו שצריך ועד כמה אפשר לסמוך על חברות חוץ כאלו?
-
הלוך חזור/הלוך/?באתר של חברת התעופה טראנסאיירו אתה יכול למצוא כרטיסים כיוון אחד מתל אביב לדלהי במחיר ממש זול. לא קניתי משם. אם לא יענו לך פה אנשים שקנו שם כרטיסים אתה יכול לשאול בפורום תאילנד. מידי פעם אנשים שואלים שם את השאלה הזאת.
-
הלוך חזור/הלוך/?כמעט תמיד יותר זול לקנות הלוך ושוב.
אתה יכול גם לבדוק אפשרויות של קניית כרטיס באותה חברת תעופה של חזרה מיעד שונה, שכמעט בטוח שתרצה להגיע אליו וזול להגיע אליו וקל להגיע אליו.
במילים אחרות: תבדוק את האופציה של טיסה להודו (שים לב שכדאי לבדוק כמה שדות תעופה, לא רק דלהי) וחזרה מבנגקוק.
שינוי יעד החזרה בכרטיס הוא שונה משינוי תאריך. זה דורש כרטוס מחדש, ובד"כ ילווה בתשלום כלשהו.
-
הלוך חזור/הלוך/?תודה על התגובות.
קניתי כרטיס כיוון אחד שהיה ממש זול וחסכתי לי את הכאב ראש..