טיול לסין עם חברת איילה
-
האם יש למשהו ניסיון עם חברת איילה? בקיצור המלצה...
ובמיוחד על המדריך רז מור..
תודה
-
טיול לסין עם חברת איילהבפעם המי יודע מה. הפורום הזה מיועד למטיילים לעצמאים .
אנו מבינים את מי שנוסע במאורגן (למרות שלרובנו המילה טיול מאורגן מעלה חיוך של רחמים...) אבל ספק אם מישהו יודע כאן על חברה כזו או אחרת.
בהצלחה
-
טיול לסין עם חברת איילהמי אמר שהפורום הזה מיועד למטייל העצמאי?
את/ה החלטת??
שמר/י את חיוך הרחמים שלך לעצמך....
לטעמי תשובה ממש עלובה ולא במקום.
-
טיול לסין עם חברת איילהאני משתדל בדרך כלל לתת טיפים גם לאלו שנוסעים מאורגן.
אך מבט קצר בפורום,ובטיפים ובבלוגים של האתר היה מגלה את מהות האתר.
שרוב הדיונים פה הם של מטיילים עצמאים לסין ולמדינות אחרות, כך שמיותר לצאת פה על רוני אחד האנשים שהכי תורמים לדיונים ועוזרים למטיילים
-
טיול לסין עם חברת איילהנסעתי עם איילה לדרום אמריקה בחורף ככה שאני יכולה לספר לך על החברה:
האופרציה הייתה סה"כ בסדר והיה טיול סבבהאבל הסתבר לי שהם היו לחוצים להוציא את הטיול הזה. הייתה קבוצה מאוד קטנה ולכן,מי שנרשם ברגע האחרון (שבוע - שבועיים לפני הטיול) קיבל הנחה מאודדד משמעותית, בסביבות 750$. שפניתי אליהם בעניין הזה, כמובן שלא זכיתי לתגובה או הסבר (אני הייתי ילדה טובה ונרשמתי בזמן).אז יצאתי פרייארית אבל מזה רק לומדים.
לא הייתי בסין אז אני לא יכולה להביע את דעתי על המסלול ואני לא מכירה את רז מור אבל שווה לעשות חיפוש בגוגל לראות חוות דעת והאם הוא מכיר טוב את סין.
מקווה שעזרתי, נסיעה טובה
-
טיול עם חברת איילה - לא ממולץ במילים עדינותשלום , חזרנו מטיול מאורגן עם איילה , אומנם טיול ג'יפים במונטנגרו אולם !
לכל אלו שמתכננים טיול עם איילה, הארגון היה גרוע מאוד.
חייב לציין - המדריך שמעון היה מצוין , בעל ידע אדיר , מאורגן ומסודר , וניסה תמיד לגשר בין הבלגן שהחברה כלומר איילה עשו לבין בפועל בטיול, עד כמה שהיה ביכולתו. פשוט מדריך -10.
לגבי החברה - הארגון גרוע מאוד!, בתי המלון גרועים מלבד אחד שהיה מצוין, כל השאר פשוט היו גרועים (אגב קבוצה אחרת מחברה אחרת שהיו בדיוק באותו זמן במונטנגרו היו במלונות אחרים וטובים יותר).
חוסר במכשירי קשר לרכבים למרות ההבטחה המפורשת שלהם.
ביום הראשון של קבלת הרכבים היה חסר גיפ ! , למה ? לנסות, שיטת מצליח לצופף אנשים.
אנשים הגיעו למלון – וגילו שהם ביחד בדירת 2 חדרים עם זוג אחר שלא מכירים בכלל. במלון אחד היה חם כל כך שלא ניתן היה להיכנס לחדר – מאוור לא היה חוסר ארגון, ניסיונות של שיטת "מצליח" ועוד - חבל !, יש אנשים שממש נפגעו מזה.
קחו בחשבון לאלו המזמינים מאיילה.
-
טיול עם חברת איילה - לא ממולץ במילים עדינותרוני, אנחנו נוסעים גם עצמאי וגם מאורגן ובכל זאת כותבים ושואלים בפורומים של המטייל..
לגבי איילה,היינו עמם לפני מספר שנים בטיול אופנועי שלג ברומניה , לא ארחיב, אבל לא ניסע עמם שוב.....