ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בצפון איטליה

פורום טיולי משפחות
    2
    2
    1201
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dafna_3519600
      Dafna_3519600 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

בספטמבר האחרון היינו בצפון איטליה, שכרנו רכב דרך חברת יורופקאר בשדה התעופה של מילנו ונסענו לטייל. כחודשיים לאחר החזרה לארץ התחלנו לקבל חיוביים דרך כרטיס האשראי על סכומים בין 60 יורו ועד 300, ללא כל הסבר או מכתב מיורופקאר, רק חיוב עבורם. ניסינו ליצור קשר עם החברה ולא הצלחנו. אי-מיילים ששלחנו לא זכו לתשובה עד היום. האם יש עוד מישהו שנתקל בקשיים עם החברה באיטליה? או מישהו שיודע כיצד להגיע לנציג שירות??  

תודה לכולם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • urizo
        urizo נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בצפון איטליה

היה לי סיפור מכוער עם החברה הזו . כתבתי על כך באתר בנושא שכירת רכב ואפשר לקרוא . בגדול , בסיציליה דרשו ממני לשלם 500 יורו בעת החזרת הרכב על שריטה למרות שזה היה מכוסה בביטוח . לדבריהם אני משלם ויורופקאר מחזירה את זה בארץ .כמובן שזה לא קרה . המאבק איתם על החזרת הכסף לקח 4 חודשים . הם טענו שהם לא סניף של יורופקאר העולמי אלא סוכנים של חברות איטלקיות .הטעות טענו , היא של האיטלקים והם בבירור איתם . טענתי כי שכרתי מהם והם קיבלו את הכסף על השכירות ולא מענין אותי הויכוחים עם האיטלקים . הרבה טלפונים ופקסים ובסוף לאחר איומים בתביעה החזירו , אבל לפי שער נמוך . הם גם מסתירים את עצמם ואין יורופקאר ישראל ברשם החברות .

מוקד הזמנות חו"ל

יורופקאר ישראל

רח המלאכה 39 חולון 

טל . 035417682

פקס .035417685 

פאולינה 

האחראית על קשרי לקוחות

אתי צור  

על הקבלה של יורופקר מופיע הלוגו שלהם ושל חברה ayalon kalrom ltd שהכתובת אותה כתובת והטל.039489300

הצעתי לכולם להזהר ומאחל הצלחה וסבלנות 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון