כרטיס טיסה ?
-
חברים שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס טיסה לתאילנד ורצתי לשאול כמה שאלות
1. אם יש עצירה בנים לנגיד 20 שעות +- בגרמניה העם מותר לי לעזוב את שדה התעופה ולעשות סיבוב בעיר ?
ובמידה וכן העם אני יכול להשיר את המזוודות בשדה התעופה ?
2. בהרבה אתרים יש מחרים שונים העם המחרים כוללים מזווה ?
-
כרטיס טיסה ?לגבי טיסות בינלאומיות, המחיר כולל מזוודה.
במידה ואתה מדבר על קונקשן של 20 שעות בתור הכרח רק כי זה מה שמצאת, אז אני בטוח שתוכל למצוא טיסות עם קונקשנים קצרים יותר ברמות מחירים סבירות.
-
כרטיס טיסה ?כן אפשר למצוא קונקשן קצר יותר אבל זה בא על חשבון המחיר
ובלי להיכנס עכשיו העם זה שווה או לא אני רוצה לדעת עם מותר לי לעזור את שדה התעופה ואם כן העם אני יכול להשיר את המזוודות בדשה לדוגמה לעשות סוג של check in (אם אני אומר את זה נכון )
-
כרטיס טיסה ?בחברות סדירות כמו לופהאנזה או אלעל המחיר כולל מזוודה. בחברות לאו קוסט כמו ג'רמן ווינגס, אייר ברלין או אלעל up לא.
באירופה מותר לך לעזוב את השדה. אתה צריך לעבור בביקורת דרכונים ביציאה משדה התעופה, לפעמים גם בחזרה לשדה התעופה.
המזוודות שלך ששלחת לבטן המטוס נשארות בשדה התעופה כי הן עוברות אוטומטית לטיסת ההמשך, במידה וקנית את טיסת ההמשך מאותה חברה.
בקונקשן של 20 שעות אתה צריך למצוא מלון כי מה תעשה כל הלילה? תישן על הספסל בטרמינל? אתה בטוח שזה שווה לך?
-
כרטיס טיסה ?אני ברגע זה לא חושב מה שווה ומה לא אלה בודק את כל האופציות
אבל עם אני עוצר בגרמניה לאחר טיסה מארץ ואז ממשיך עם חברה אחרת מה אז עושים עם המזוודות
-
כרטיס טיסה ?..אם המזוודות לא עוברות לטיסת ההמשך..אתה צריך להפקיד אותם בקומת
...היציאות..

-
כרטיס טיסה ?נניח שהשדה הוא מינכן, אז אתה יכול להשאיר בשמירת חפצים תמורת תעריף מסויים.
הנה הדף שמסביר את זה:
אני מניח שבשדות אחרים הנוהל דומה
-
כרטיס טיסה ?מעולה תודה רבה
ומה אתם אומרים על חברה Qatar Airways שווה לטוס אתם
האם יש סיכון מסים בטיסה עם החברה הזאת
-
כרטיס טיסה ?..קטאר אייר חברה מובילה בעולם...
...אבל קטאר המדינה ממנת(לא ישירות) אירגוני טירור שפועלים נגדינו...
-
כרטיס טיסה ?חברים תודה לכולם