תיכנון טיול לניו יורק
-
ניסיון אחרון
:אנחנו אמא ובת שנוסעות לניו יורק ל10 ימים מה6.10-15.10 ויומיים במפלי הניאגרה עם טיסת פנים ביניהם.
האם זה אפשרי? המלצות למדריכים שכדאי להסתכל ?דברים שחשוב לא לפספס?
תודה

-
תיכנון טיול לניו יורקהיי חני
בת כמה הבת?
תני לנו מושג מה אתן אוהבות ?
נשתדל לעזור
טובה
-
תיכנון טיול לניו יורקובנוסף: מהיכן הטיסה? ולאיפה? חד כווני?
איך מתניידים בשאר הזמן?
יש לכן איזשהו תכנון ראשוני? שלד? העדפות? מצאתם בבלוגים סיפור טיול שעניין?
-
תיכנון טיול לניו יורקהיי תודה על המענה

הבת בת 20
אוהבות לראות דברים חדשים,קניות,קצת טבע, דגש על לראות דברים חדשים

-
תיכנון טיול לניו יורקקודם כל תודה על המענה

הטיסה היא מתל אביב לניו יורק,חשבנו לקחת טיסה מניו יורק למפלי הניאגרה (באפלו)
ואחר כך חזור לניו יורק ומשם חזרה לארץ
בשאר אנחנו לא נהיה עם רכב ,נתנייד בתחבורה ציבורית.
התכנון הראשוני הוא לחוות את כל האטרקציות הקיימות בני יורק+שופינג ,לנסוע למפלי הניאגרה ליומיים-שלושה ואז לחזור
האם יש לך המלצות?
-
תיכנון טיול לניו יורקאתן מתכוונות לטוס עד באפלו בשביל להיות במפלי הניאגרה (ללא רכב) ואז לחזור לניו יורק בטיסה?
המלצה שלי - ותרו על העניין. המפלים מאוד מרשימים אבל לא נראה לי שמצדיקים את המאמץ הזה. אולי במקום תשלבו ביקור בעיר נוספת? כמו וושינגטון או בוסטון? אפשר להגיע גם באוטובוס \ רכבת, לא רק במטוס.
-
תיכנון טיול לניו יורקהיי חני
ראשית מסכימה עם עמיחי שאין טעם ב10 ימים לטוס טיסה לניו יורק +טיסה לבאפלו וחזרה . בחזקת תפסת מרובה...
מצרפת לך מספר אתרים ,שתקבלי מושג ורעיונות ... אחרי שתתרשמי ותיכנסי לאוירה(זו עיר של אוירה...)
תרשמי פה שלד ונתגייס לעזור לכן
וגם את ניו יורק שלי , תסתכלי בסוף ,יש 2 מקומות במרחק קצר יחסית ,מחוץ לעיר בתחבורה ציבורית -.פפסיקו ואולנה פארק
פקדתי אותם באוקטובר כשהשלכת במיטבה והיא יפה שם כמו בשום מקום
טובה
נ.ב אם תרצי עוד קישורים רק תשרקי
-
תיכנון טיול לניו יורקאיזה כייף לך אין כמו אם ובת בניו יורק (עשיתי את זה 3 פעמים בכל פעם עם בת אחרת...)
בפעמיים הראשונות לא יצאנו מהעיר ובפעם השלישית הוספתי את וושינגטון.
מביקור במפלי הניאגרה בעבר (כל המשפחה), מצטרפת להמלצות של קודמי לוותר, אמנם יפה ומרשים אבל לא מצדיק טיסה הלוך וחזור.
מצרפת לך את שני חלקי הבלוג שכתבתי מהנסיעה האחרונה עם הבת(צריך רק לקחת בחשבון שזה לא היה ביקור ראשון של אף אחת מאיתנו בעיר הנפלאה הזו)
-
חזרנו ביום א' מניו יורק ואורלנדו.....היה מהמם, כמובן...
היינו עם 2 ילדים (12,15),
אטרקציות שמתאימות לכולם, במיוחד אם זו פעם ראשונה:
THE RIDE.
אוטובוס מדליק, שקוף, נוסעים שעה וחצי באזור המיד-טאון, 2 מדריכים מצחיקים שמסבירים על העיר, על בניינים מיוחדים, נק' ציון מעניינות, הופעות מצחיקות מחוץ לאוטובוס עם שחקנים בכל מיני נקודות, מוזיקה וכייף אמיתי. ממש מדליק. 75$ לאחד, אולי יש קופונים או שיש אפשרות לקנות במקום, אני הזמנתי מהארץ.
הופעה-BLUE MAN GROUP, מדהימה. היינו לפני 20 שנה לבד ועכשיו עם הילדים, תענוג. אי אפשר להסביר, צריך לראות.
מלך האריות-אם אתן בעניין מיוזיקלס...האמת, מתאים לכולם. לא אוהבת, אבל הלכתי עם הבת והיה באמת מדהים.
התצפית החדשה ליד אנדרטת התאומים-יפהפה ומומלץ.
שייט לפסל החרות-THE SHARK. סירת מירוץ מדליקה עם מפעיל..40 דקות בערך, שייט מהיר, אם את לא רוצה להירטב-שבי בהתחלה. סיבוב לפסל החירות, עצירה לצילומים, וסיבוב לאזור באטרי פארק. (הסיור הזה יוצא מפיר 16, באזור ברוקלין ברידג', יש את THE BEAST, דומה מאוד, יוצא מאזור של אנדרטת התאומים).
תצפית על העיר-מבניין הרוקפלר. הכי יפה.
סנטרל פארק-אחרי 6 פעמים בניו יורק, סוף סוף הייתי כמו שצריך, חצי יום, פיקניק, אופניים, המזרקה, האגם עם דגמי הסירות, בית הסירות, ג'ון לנון...מזל שנוסעים עם ילדים מדי פעם..
.ה-HIGH LINE, מדהים.
אני הזמנתי את כל הכרטיסים מהארץ.
אין כמו ניו יורק!!! תהנו.