ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון השהות בתאילנד

פורום תאילנד
    5
    8
    1291
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • barl93
      barl93 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, בחודש ספטמבר הקרוב אני ובן הזוג שלי (בני 22) נהיה בתאילנד בין התאריכים 12/9 (מגיעים בצהריים לבנגקוק) עד 4/10 (טיסה מבנגקוק בבוקר). חשבנו לחלק את הזמן כך שנהיה: 6 ימים בצפון, 6-7 ימים באיים בצד המערבי, 6-7 ימים באיים בצד המזרחי (מסיבת פול מון ב27/9) ולבסוף 3 ימים בבנגקוק. שאלותיי הן: 1) איפה כדאי להיות יום אחד יותר- בצד המזרחי או בצד המערבי? 2) האם בקוסמוי אפשר להיות במלון אחד לאורך כל התקופה ולעבור לקופנגן בחלק מהימים בתחילת היום ולחזור בסופו או שכדאי לקחת מלון בקוסמי בחצי מהתקופה ומלון בקופנגן בחצי האחר? חשוב לציין שאנחנו גם מאוד רוצים לצלול, אז כנראה נרצה להגיע גם לקוטאו. 3) אותה שאלה כמו שאלה 2 רק לגבי פוקט וקופיפי 4) האם כדאי להזמין מלונות מעכשיו למעט המלון בקוסמוי/קופנגן עקב הפולמון?

תודה מראש לעונים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • moga11
        moga11 נערך לאחרונה על ידי

תכנון השהות בתאילנד

ספטמבר הצד המערבי פוקט  וכו'  גשום מאוד פי 3

(400 מ"מ) ויותר מהצד המזרחי של קוסמוי/פנגאן.

לכן מציע לוותר על הצד המערבי.

בפולמון בתי מלון בקופנגאן ידרשו 5 לילות מינימום

וצריך לקחת את זה בחשבון בכדי שישארו לכם ימים

לקוסמוי, וזה יתאפשר אם אכן תוותרו על הצד המערבי

ואז תוכלו לפנות כמה ימים לעוד יעד אולי הואה הין

או פאטיה.

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
          המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

תכנון השהות בתאילנד

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות 

בטיול של שלושה שבועות מומלץ לבקר ב 3-4 יעדים כדי לא להרגיש במירוץ, וכי שציינו בחודש בו אתם מגיעים תחזית מזג האוויר באיים המזרחיים- קוסמוי, קופנגן וקו טאו נוחה יותר מאשר האיים המערביים- פוקט וקופיפי.
          1. גם אני הייתי ממליץ להתמקד רק בצד אחד של האיים ובמיוחד שאתם מעוניינים להיות בקו טאו.
          2. רצוי לחלק את השהייה בין קוסמוי וקופנגן מאשר לעבור בין בניהם באותו יום במשך כמה ימים.
          3. היתרון בהזמנת מלונות מראש הוא זמינות כל החדרים במלונות המומלצים בנוסף יש מלונות שמציעים דילים מיוחדים למזמינים מראש. 

• barl93

תכנון השהות בתאילנד

קודם כל, תודה רבה לשניכם על המענה המהיר והמפורט. לגבי פוקט- זו פעם ראשונה שלנו בתאילנד, ולכן רצינו גם פוקט. במידה ונוותר על פוקט ונלך על ההצעה שלכם, 8 ימים בצד המזרחי זה לא יותר מדי? מפחדת שנמצה את המקום. שנית, מה לגבי קו צ'אנג? שווה להגיע לשם במידה ומוותרים על פוקט?

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
              המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

תכנון השהות בתאילנד

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות 

לדעתי השהות המומלצת באי קוסמוי בלבד הוא כשבוע, כמו כן במידה ואתם מתכוונים להיות גם בקופנגן ובקו טאו 8 ימים זה מעט מדי.
               בחודש ספטמבר תחזית מזג האוויר באי קו צ'אנג היא גשומה מאוד על פי סטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות. 

• barl93

תכנון השהות בתאילנד

תודה על המענה! נראה לי שנוותר על קו צ'אנג...

• ליאת עמיחי שם טוב
                  ליאת עמיחי שם טוב נערך לאחרונה על ידי

תכנון השהות בתאילנד

אני הייתי מוותרת על הצד המערבי בתקופה זו, ולא, שהות של 8 ימים בצד המזרחי היא לא יותר מידי ...  בכל אי בנפרד ניתן להיות יותר משמונה ימים מבלי למצות...

בצפון, אגב , יש הרבה מה לעשות, ושם תשקלו אם מספיקים לכם רק 6 ימים. רוב המטיילים באמת באים לשבוע בלבד לצפון, ולדעתי מפספסים הרבה. תכננו לכם טוב טוב את 6 הימים שם, ספטמבר - אוקטובר זו עונה נפלאה לאזור זה .

טיול נעים wink

• נדב הרגיל
                    נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

תכנון השהות בתאילנד

לטובת תכנון הטיול, להלן קישור למפה המציגה את סטטיסטיקת מזג האוויר בתאילנד לאורך חודשי השנה ובחלוקה לאזורים.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון