המלצות לילד בן 2.5 בדיסני.:Re
השאלה היא אם אתם הייתם כבר באורלנדו. אם לא, לא הייתי מוותרת רק בגלל שהילד בן שנתיים וחצי, כי גם לכם ''הזכות'' להנות, ומתקנים שהוא לא יוכל אין שום סיבה שאתם לא תעלו עליהם (בנפרד כמובן).
אני נסעתי לשם לפני 6 שנים כשהבת שלי היתה בת 10 חודשים והשארתי אותה בבית וכל פעם שראיתי זוג עם תינוק (והיו הרבה כאלה) אמרתי שחבל שלא לקחנו אותה איתנו.
השנה היינו איתם בהולנד ובפריז כשהבת הקטנה שלנו בת 5 וחצי - זה טיול שונה, וגם הגיל שונה מזה שלכם. אבל אני חושבת שאם תצאו כשאתם מודעים לזה שלא תספיקו את כל המתקנים, גם אתם וגם הילד יהנו.מהנסיון באפטלינג וביורודיסני אני חושבת שהרבה מהמתקנים תוכלו לעשות, גם אלו שאולי היו מפחידים ילדה בת 5 אבל לא יפחידו ילד בן שנתיים (כמו בית הרוחות, הפירטים של הקריביים). אבל כל ילד הוא בפני עצמו ואתם מכירים את הילד שלכם.
נראה לי מתאים עם ילדים המג`יק קינדם, אנימל קינדם (למרות שלא הייתי, אבל מה יכול להיות לא מתאים בכל מה שקשור לחיות?) עולם הים וביחוד ליטוף דולפינים (אם הכרטיסים זה לכל מיני פארקים באורלנדו ולא רק לפארקים של דיסני). ממה שאני זוכרת גם אפקוט יכול להתאים בחלק מהמתקנים.
בקיצור, תסעו ותהנו. אל תעשו את זה רק ''בשביל הילד'' כי הוא יהנה גם מהאכלת ציפורים בחצר (זו היתה החוויה המרכזית של הילדים בטיול שלנו)