לוס אנגלס
-
תיכננו מסלול בלוס אנגלס אשמח לחוות דעת והמלצות נוספות או שינויים במסלול,בנוסף אשמח להמלצה של בתי מלון בלוס אנגלס או באזור לוס אנגלס
יום ג 1.9: יציאה ב8 ממורו ביי ללוס אנגלס הגעה משוערת ב12:30,הגעה לשלט הוליווד(3160 Canyon Dr. Los Angeles, CA 90027),שדרות הכוכבים, הליכה של תיאטרון הסיני,מוזיאון שיאי גינס
יום ד 2.9: אולפני יוניברסל(יום שלם)
יום ה 3.9: דיסניוורלד(יום שלם) קניית כרטיס pass ללא תורים
יום ו 4.9:נסיעה לטיחואנה(מאורגן)
יום ש 5.9: הליכה בסנטה מוניקה וחוף וניס+מוזיאון השעווה+downtown של לוס אנגלס
יום א 6.9- טיסה ב11 בבוקר מלוס אנגלס
במידה ותמליצו לוותר על טיחואנה יש מספר אתרים שהוספתי
בברלי הילס סיור (רודיאו דרייב)
דאון טאון
טוקיו הקטנה
-
לוס אנגלסאפשר לדעת מה יש לכם לחפש בטיחואנה ?
1) אחד ממעברי הגבול העמוסים (אם לא העמוס ביותר) בארה"ב.
2) לפי מה שהבנתי, מדובר בשדרה ארוכה של חנויות. המקסיקנים - תאמינו או לא, באים לערוך קניות בארה"ב שהיא זולה יותר ממקסיקו והסחורה איכותית יותר.
3) אחד המקומות המסוכנים ביותר במקסיקו.
אם לא מבינים את המפה דלהלן, טיחואנה נמצאת משמאל למפה בחלק העליון (המפה מעודכנת ל-2102, כעת המצב גרטע הרבה יותר):
http://finance.yahoo.com/news/radical-transformation-mexico- over-last-172356630.html
-
לוס אנגלסגם אני רציתי לשאול מה יש לעשות בטיחואנה, אבל באמת מסקרנות. כי אם יש מה לעשות, היינו קופצים לשם.
אבל אחרי מה שראובן רשם, ספק אם זה רלוונטי.
-
לוס אנגלסאני סקרן לדעת מה קורה בטהרן, בבגדד ובעוד כמה מקומות כאלה. אז החלטתי שאתן לאחרים לבקר שם ושיספרו לי מה קורה. זה יספק אותי.
-
לוס אנגלסהי,
מהיכרותי את לוס אנג'לס הייתי מתכננת כך:
יום ג' 1.9 - יציאה ממורו ביי - אפשרות לעצירה בסולבנג' ובסנטה ברברה אפשר גם באאוטלט של קמריליו ומשם נסיעה ללינה באנהיים.
בכניסה ללוס אנג'לס יש פקקים.....
יום ד' 2.9 - דיסנילנד
יום ה' 3.9 שדרת הכוכבים, התיאטרון הסיני, מוזיאון השעווה, בברלי הילס ורודיאו דרייב
יום ו' 4.9 -יוניברסל
יום שבת - 5.9 - מוזיאון השעווה, השוק בגרוב, נסיעה לסנטה מוניקה לבילוי אחה"צ - מאד יפה שם בשבת אחרי הצהריים
יום ראשון 6.9 - טיסה לארץ.
לדעתי גם אין צורך לנסוע לטיחואנה וגם לא לדאון טאון בלוס אנג'לס
פוריה
-
לוס אנגלסתיקון -
יום ה' - התכוונתי למוזיאון שיאי גיניס (או מוזיאון השעווה ובשבת גיניס) וגם להוסיף את שלט הוליווד...
פוריה
-
לוס אנגלסהחלטנו לוותר על טיחואנה וניסע לסן דיאגו בנוסף יש לכם המלצה איפה לישון שמעתי שיש עיירות לפני לוס אנגלס שווה לישון שם מאשר בעיר שקוראים להם סנטה קלריטה וולנסיה