ווגאס ניו יורק ומה עוד?????
-
מתכנן טיול לכ15 יום , התיכנון ניו יורק 4 ימים ווגאס חובה גם 4 ימים והשאר פתוח
מחפש רעיונות לשאר הימים, מפלי הניאגרה ועוד
מדובר בשני זוגות ללא ילדים פתוח לכל הצעה,טסים לניו יורק וחוזרים מווגאס.
-
ווגאס ניו יורק ומה עוד?????אם אתם כבר במערב והולכים על טיול עירוני הייתי מוסיף גם את סן פרנסיסקו.
מבחינתי להיות במערב ולא להיות בסן פרנסיסקו זה פספוס.
העיר הכי יפה בארה"ב לדעתי.
-
ווגאס ניו יורק ומה עוד?????יש כמה וכמה אפשרויות. אחת מהן זה 6-7 ימים ניו יורק והמפלים ו-8-9 ימים בוגאס וסיבוב בפארקים: ציון, ברייס, גרנד קניון, פייג'.
אפשר וגאס + יוסמיטי + סן פרנסיסקו.
כ"כ תלוי בעונה בה אתם מתכננים את הנסיעה.
תעברו על החומר שבאתר לגבי הערים והמקומו הנ"ל ותחליטו מה מתאים לכם, תבנו מסלול ראשוני ותחזרו להציגו בפורום לקבלת הארות/הערות.
-
ווגאס יוסמיטי סאן פרנסיסקושלום אני מתכננת טיול עם משפחתי באמצע ספטמבר למערב ארהב. חלק מהמסלול הולך ככה: יציאה מווגאס לכיוון יוסמיטי, לינה בלי וינינג, כניסה דרך מעבר טיוגה, ביקור ביוסמיטי, יציאה דרך מריפוזה (או שזה בתוך יוסמיטי אני לא ממש הבנתי), יציאה משם לכיוון סקרמנטו, לינה ובילוי שם ולאחר מכן המשך לסאן פרנסיסקו.
האם התכנון הזה בסדר? אשמח לשמוע תגובות ורעיונות.
בעיקרון רציתי גם לעבור דרך הטיוגה שהבנתי שהיא מהממת וגם לראות עצי סקויה שהבנתי שיש במריפוזה.
תודה לעונים.
-
ווגאס יוסמיטי סאן פרנסיסקובעיקרון אם את רוצה חוות דעת על מסלול כדאי שתפתחי נושא חדש וגם שתפרטי קצת יותר לגבי הרכב הנוסעים וכמה ימים בכל מקום.
רק לידיעה - חורשת מריפוסה סגורה לשיפוצים כך שאם רצית לראות סקויות כדאי לתכנן ביקור בחורשה אחרת ביוסמיטי כמו Tuolumne grove.
דנה
-
ווגאס יוסמיטי סאן פרנסיסקוהי, תודה לך על המידע החשוב שמריפוסה סגורה בשיפוצים. בעיקרון אנחנו זוג עם שלושה ילדים גדולים 12, 15, 17, תכננתי לינת לילה אחד כשאני מגיעה ליוסמיטי בלי וינינג, ובילוי של יום שלם בפארק, ואחר כך בערב שוב לינה באזור ולמחרת המשך לסקרמנטו.
אגב איפה אני יכולה לקבל כזה מידע על מקומות שסגורים וכדומה?
-
ווגאס יוסמיטי סאן פרנסיסקובהמשך למה שדנה רשמה אפשר גם לישון בממות לייקס לפני היוסמיטי רק קחי בחשבון לא להתפתות לדרך שה GPS מציע (כבישים 266 - 168) אלא ממליץ לנסוע דרך 95-6-120.
עופר
-
ווגאס יוסמיטי סאן פרנסיסקוכדאי לעקוב אחרי האתר של יוסמיטי. יש באדום התראות שונות, כרגע רק על מריפוסה.
אני גם עקבתי בפייסבוק ובאינסטגרם אחרי האתר של יוסמיטי ופארקים נוספים בהם ביקרנו, גם נחמד לראות את התמונות שהם מעלים וגם מקבלים אינפורמציה.
דנה